Azie555
Platinum
nerede bulurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bulamassınnerede bulurum
nerden alcam o zamanbulamassın
alamican düşük doz gh basnerden alcam o zaman
yarram gh niye basim amk amacımla gh ne alaka mirin iqalamican düşük doz gh bas
gerizekalısın kiyarram gh niye basim amk amacımla gh ne alaka mirin iq
ne diyon amcıkgerizekalısın ki
gh daha mantikli trde, ayrica anti-aging olarakta daha mantikli, 2iu olabilir ama bence 2iu 28 yasindan sonra optimal zaten 2iu veya biraz daha fazla uretiyor olabilirsin ergenlikte ( rare ama olabilir )nerede bulurum
knk gh skin konusunda coook buyuk etken, ayni ghkcu ve exo desen tamam exonun cook faydalari var, ama herhalde bu ikisini getirmek hatta tek exo serum bile 2k usd. ve bunu en kotu 3 ayda bir yapmalisin. ghkcu hakkinda cok bir fikrim yok, cunku getirtmek zor.yarram gh niye basim amk amacımla gh ne alaka mirin iq
kanka bir sitede buldum ghk cu yu bu dimi bir de gh nin çok riski var aqknk gh skin konusunda coook buyuk etken, ayni ghkcu ve exo desen tamam exonun cook faydalari var, ama herhalde bu ikisini getirmek hatta tek exo serum bile 2k usd. ve bunu en kotu 3 ayda bir yapmalisin. ghkcu hakkinda cok bir fikrim yok, cunku getirtmek zor.
gh fin accutane bence denemeden birsey demek zor,kanka bir sitede buldum ghk cu yu bu dimi bir de gh nin çok riski var aq
ahahahahahhagerizekalısın ki
gh çok yok la riski ben senin yerinde olsam bu kadar uğraşcama gh alırdım düşük dozda collagen boostslar antiaging falan işe yararkanka bir sitede buldum ghk cu yu bu dimi bir de gh nin çok riski var aq
kanka bu değilmi ghk-cu?gh çok yok la riski ben senin yerinde olsam bu kadar uğraşcama gh alırdım düşük dozda collagen boostslar antiaging falan işe yarar