TÜRKİYEDE HIRT SORUNU VE EZİKLİĞİ

cursedo

cursedo

Iron
ya arkadaş, sizin ben amınakoyayım.
parlak mont giyip kendini mafya, çeteci zannedenlere çok gıcık oluyorum
lvbel c5 gibi "sanatcılar"ı dinleyen, sacı bası düzgün olmayan aile sevgisi saygısı olmayıp gece kulüplerinde vakit gecirip sabaha kadar ezik orospu cocugu gibi folloşluk yapıp milletin karısına bacısına kız kardeşine laf atıyorlar. he kulübe giden karı kız da aynı aptal, sizin ben agzınıza sıcayım. Atatürk gibi adam gelmis cumhuriyeti kurmus siz ülkenin anasını siktiniz, turistik bölgelerde bile aynı, arkadas bu nedir yahu :feelsuhh:
Keko

• +1
  • WTF
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Aven, Furkan Sarıkaya and 6 others
lvbel c5 gibi "sanatcılar"ı dinleyen, sacı bası düzgün olmayan aile sevgisi saygısı olmayıp gece kulüplerinde vakit gecirip sabaha kadar ezik orospu cocugu gibi folloşluk yapıp milletin karısına bacısına kız kardeşine laf atıyorlar. he kulübe giden karı kız da aynı aptal, sizin ben agzınıza sıcayım. Atatürk gibi adam gelmis cumhuriyeti kurmus siz ülkenin anasını siktiniz, turistik bölgelerde bile aynı, arkadas bu nedir yahu :feelsuhh:
View attachment 3972680
kekomaxxing is so brutal
ayrıca neden beni doxxluyosun

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: cursedo, cakdripa, pashanimair and 1 other person
twitterına dön amına kodugumun eşşeği burası sana göre değil

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust, wsdem, pashanimair and 2 others
View attachment 3972680
But asik oldugun kariyi sikiyorlar sooooooooo brutal

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, cursedo, Resistance. and 2 others
  • JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, cursedo, Resistance. and 1 other person
View attachment 3972680
cursedo
Iron
Joined Jul 5, 2025

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: pashanimair, xlegend, cakdripa and 1 other person
Haklilik payin var, kurtler hakkinda derin bilgiye sahip @StuntmanMike ne dusunuyor merak ettim.

• +1
Reactions: cakdripa, Furkan Sarıkaya, pashanimair and 2 others
Haklilik payin var, kurtler hakkinda derin bilgiye sahip @StuntmanMike ne dusunuyor merak ettim.
Stuntmike eski pfpsine geri donmeli btw

• +1
Reactions: pashanimair
View attachment 3972680
Yav sizi suruyle mi yolluyolar amk Zafer partisi kardes halklari birbirine kiskirtmayi surduruyor irkci ozdag ulkenin guvenlik so Emaar akvaryum inek burunlu vatoz

bunu yapan adam aynı zamanda kuranı kerimide yırtan adamdır bahahahhash:soy::soy:
Cumhur baskani recep tayyip erdogan yeni pilot monlu resim bayragi
Atanin 80 senelik kuramadigi düzeni sikip atip ananizi siker adamdır Allahin izniyle bi 20 sene daha siker

• JFL
Reactions: divisionpanzerfaust
amını dalağını siktiğimin selefi larpı
sen git islam devleti ikhwatına götünü siktir namussuz herif :ROFLMAO::ROFLMAO:View attachment 3972988
Rabbimiz o uçaklardan üstündür, Rabbin Amerikaya dua et götünden kan alacaklardı dünyayla savaşmasaydı kâffir

Last edited:
bunun ırkı milleti yok kardeş türkiye toplumunun eğitimsiz,low iq kesimi böyle direk bu kesime kürtler dahil değil direk

• +1
Reactions: cakdripa, Furkan Sarıkaya, wsdem and 1 other person
bunun ırkı milleti yok kardeş türkiye toplumunun eğitimsiz,low iq kesimi böyle direk bu kesime kürtler dahil değil direk
sana hak veriyorum bi sorun daha var postumdaki çoğu anlama yetimi düşük seviyede olan şahıslar konuyu sadece bir ırk, etnik gruba yöneldirttiğimi düşünüyor :ROFLMAO::ROFLMAO:

sana hak veriyorum bi sorun daha var postumdaki çoğu anlama yetimi düşük seviyede olan şahıslar konuyu sadece bir ırk, etnik gruba yöneldirttiğimi düşünüyor :ROFLMAO::ROFLMAO:
baslıktan dolayı muhtemelende türklerinde kürtlerden şakasız bir şekilde farkı yok türkiyenin milleti genel olarak varoş ve aşağılıktır.Eğitimli kesim ise low eq olduğundan bencil burjuvalardan oluşuyor kısacası bokunda boğul türkiye aq

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, cursedo and wsdem
sonuc: artık bu postta sadece cevap verilmesine değer yanıtlara cevap vereceğim :ROFLMAO:
zaman kaybısınız arkadaslar

• JFL
Reactions: divisionpanzerfaust and wsdem

Users who are viewing this thread

Back