Türkiye'de ki ezik foid sorununu konuşabilirmiyiz?

Godzillasbigd

Godzillasbigd

Iron
1000394718
1000394720

Kim bu foidlere Yunan erkeklerinin de Türklere benzediğini hatta çoğunun daha kara ve çirkin olduğunu söyleyecek? Veya Rus erkeklerinin kendi kadınlarına daha düşkün olduklarını ve yabancılarla nadiren ilişki yaşadıklarını. Giderek daha çok Türk erkeğinin yabancı kadınlarla evlenmesi, sevgili olması foidleri çok kudurtuyor ve tiktok veya Twitter da amlarını parmaklayarak yabancı erkek mastürbasyonu yapıyorlar ama bilmiyorlar ki yabancılar onları ucuz et parçası olarak görüyor. 4Chan veya diğer platformlarda 3-4 tane incel troll "türk kızları da ne kadar güzel yauv bwc min tadına bakmak istermisiniz :ogre:" Diyor bunlarında götü kalkıyor ve bunları ciddili söylediklerini sanıyorlar. Ama aslında işin aslı şu:
Screenshot 20250905 043317 Chrome
Screenshot 20250905 035934 Chrome
Screenshot 20250905 040019 Chrome

Ayrıca tiktokta ki "Rus Kadınları Neden Türk Erkeklerine İlgi Duyuyor?" Adlı bir videonun yorumuna gelen ezik Türk foidi yorumları:
Screenshot 20250905 191239 TikTok
Screenshot 20250905 191535 Gallery

"Saar we lav yu saar ful sapport saaar ve vant tu merry yor men saaar 🤡🤡" Türk kadınları eziklik açısından Hintlileri ve Bangladeşlileri geçtiler cidden artık onlar adına ben utanıyorum. Bir de Rus kadınlarının şu sıralar Türk erkeklerine İlgi duymasını çekemiyorlar:

Screenshot 20250905 043615 Chrome

Rus kadınlarının Türk erkeklerine olan ilgisini yediremeyen Rus Gaziler Organizasyonu bir kaç ay önce "Türk dizileri gerçekçi olmayan erkek modeli gösteriyor, ideal erkek modeli Rus kadınlarının etkiliyor, Rus kadınlarının Rus erkeklerine ilgisi azalıyor" diyerek Türk dizilerinin banlanmasını istedi ama tabiki çoğu kişi bunun saçma ve alakasız olduğunu savundu ve banlanmadı. Tabiki bukadar şeye rağmen Türk foidleri buna inanmak istemiyor çünkü bu can yakıyor: Screenshot 20250905 192959 TikTok
Şu eziklik beni bitirdi:
20250905 193247

"Saaaar ve lav yu lets meri törkiş vomen saaaar 🤪🤪 ve ar vandırful 😜" hayır eziklikleri Hintli ve Bangladeşli erkekleri geride bıraktı derken şaka yapmıyordum :lul::lul::lul::lul::lul::lul: Türk erkekleri de bunun gibi "bizi seçin" Diyor ama en azından "Türk kadınlarıyla evlenmeyin ama Türk erkeklerini sizin kadınlarınıza öneririm" diyerek eziklik yapmıyor. Gerçekler her zaman acıtır. Bu tür ezik yorumlarla yabancı gelin sayısı düşmez. Şu bir gerçek ki böyle devam ettiği sürece yabancı gelin sayısı her geçen gün artacak ve artamaya da devam ediyor. Eğer bunun gibi foidleri görürseniz karşı cevabı yapıştırın. Foidleri yeterince aşağılamıyoruz. Türk kadınları hakkında olumlu şeyler söylemeyin, birisi size onlar hakkında bir şey sorarsa olumsuz cevaplar verin ki zaten ucuz et olarak görülüyorlarken daha da dibe batsınlar. AYRICA SAKIN BANA GELİP "yaaa öyle deme Türk erkeklerini sevip destekleyen çok iyi Türk kadınlarıda var hepsini aynı kefeye koyma" DEYİP DUYAR KASMAYIN. SEVİP DESTEKLEYENLER SİKİMDE DEĞİL :lul::lul:

Attachments

• Screenshot_20250905_043052_Chrome.jpg
    Screenshot_20250905_043052_Chrome.jpg
    57.6 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: OgreGravital, churmaxxed, ascendantwill and 5 others
Kaliteli ve altı üstü dolu göndermelerin olduğu güzel bir konu olmuş,

Tüm forum adına teşekkür ediyor ve okumaya devam ediyorum.

• +1
Reactions: ascendantwill, Inosebreathonly and Godzillasbigd
Bunlar ne istediğini bilmiyor benim genetikte rus , ermenilik ve fransızlık var önemli olan yakışıklı olman

• JFL
Reactions: whoishe and Serialsuicide
Bunlar ne istediğini bilmiyor benim genetikte rus , ermenilik ve fransızlık var önemli olan yakışıklı olman
kürt degilmisin amk:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, pashanimair and Auchelius
Mirin thread goyo

• +1
Reactions: why not me?, pashanimair and Serialsuicide
  • +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, why not me?, Aven and 2 others
iyi yabancı vize alma taktiği bence

• +1
Reactions: pashanimair
En iyi yabancı manitalar veya en azından konuştuğun, sohbet ettiğin kişinin yabancı olması hem türk foidi gibi kafa sikim sende full ilgi beklemiyorlar hemde kafa dengi olanları daha fazla ayrıca hem dil öğrenmende motivasyon kaynağı olur. Türk foidine ayıracağınız vakitleri her zaman yabancı foidlere harcayın.

• +1
Reactions: why not me?, pashanimair and Serialsuicide
En iyi yabancı manitalar veya en azından konuştuğun, sohbet ettiğin kişinin yabancı olması hem türk foidi gibi kafa sikim sende full ilgi beklemiyorlar hemde kafa dengi olanları daha fazla ayrıca hem dil öğrenmende motivasyon kaynağı olur. Türk foidine ayıracağınız vakitleri her zaman yabancı foidlere harcayın.
uzaktan nasıl olacak ama sorun o işte sikişmemiz lazım olmaz böyle

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
uzaktan nasıl olacak ama sorun o işte sikişmemiz lazım olmaz böyle
O tür sorunlarıda halletmenin yöntemi var.
-tatil mekanlarında takılmak.
-coğunlukla yabancıların olduğu semt/mekanlarda takılmak
-Hangi Şehirde yaşadığının önemi örneğin(İstanbul,bodrum,izmir,antalya) gibi yerlerde yabancılar çok olur çünkü tatil mekanları, turistlerin çopunlukla tercih ettiği yerlerden bir kaçı.

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
-Hangi Şehirde yaşadığının önemi örneğin(İstanbul,bodrum,izmir,antalya) gibi yerlerde yabancılar çok olur çünkü tatil mekanları, turistlerin çopunlukla tercih ettiği yerlerden bir kaçı.
1 haftalık tatilde sikersin sen tabi 185 çocuksun:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
bügün alanyaya gidiyom thread açıcam deneyimlerimle ilgili videoda çekerim belki düşürürsem

• +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
bügün alanyaya gidiyom thread açıcam deneyimlerimle ilgili videoda çekerim belki düşürürsem
Umarım sen amin evladı gene ragebaitlenip sövüş threadi açmazsin

• JFL
Reactions: why not me? and Serialsuicide
yaw dnr cok da sikimdeydi amk bana ne foidlerden zaten karım böyle mallardan olmayacagi icin bi sıkıntım yok boyle malları karısı seçenler düşünsün ammına

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, temelyeterliliktest, Auchelius and 1 other person
View attachment 4085595View attachment 4085600
Kim bu foidlere Yunan erkeklerinin de Türklere benzediğini hatta çoğunun daha kara ve çirkin olduğunu söyleyecek? Veya Rus erkeklerinin kendi kadınlarına daha düşkün olduklarını ve yabancılarla nadiren ilişki yaşadıklarını. Giderek daha çok Türk erkeğinin yabancı kadınlarla evlenmesi, sevgili olması foidleri çok kudurtuyor ve tiktok veya Twitter da amlarını parmaklayarak yabancı erkek mastürbasyonu yapıyorlar ama bilmiyorlar ki yabancılar onları ucuz et parçası olarak görüyor. 4Chan veya diğer platformlarda 3-4 tane incel troll "türk kızları da ne kadar güzel yauv bwc min tadına bakmak istermisiniz :ogre:" Diyor bunlarında götü kalkıyor ve bunları ciddili söylediklerini sanıyorlar. Ama aslında işin aslı şu:View attachment 4085620View attachment 4085621View attachment 4085623
Ayrıca tiktokta ki "Rus Kadınları Neden Türk Erkeklerine İlgi Duyuyor?" Adlı bir videonun yorumuna gelen ezik Türk foidi yorumları:View attachment 4085642View attachment 4085643
"Saar we lav yu saar ful sapport saaar ve vant tu merry yor men saaar 🤡🤡" Türk kadınları eziklik açısından Hintlileri ve Bangladeşlileri geçtiler cidden artık onlar adına ben utanıyorum. Bir de Rus kadınlarının şu sıralar Türk erkeklerine İlgi duymasını çekemiyorlar:

View attachment 4085651

Rus kadınlarının Türk erkeklerine olan ilgisini yediremeyen Rus Gaziler Organizasyonu bir kaç ay önce "Türk dizileri gerçekçi olmayan erkek modeli gösteriyor, ideal erkek modeli Rus kadınlarının etkiliyor, Rus kadınlarının Rus erkeklerine ilgisi azalıyor" diyerek Türk dizilerinin banlanmasını istedi ama tabiki çoğu kişi bunun saçma ve alakasız olduğunu savundu ve banlanmadı. Tabiki bukadar şeye rağmen Türk foidleri buna inanmak istemiyor çünkü bu can yakıyor: View attachment 4085670
Şu eziklik beni bitirdi:View attachment 4085673
"Saaaar ve lav yu lets meri törkiş vomen saaaar 🤪🤪 ve ar vandırful 😜" hayır eziklikleri Hintli ve Bangladeşli erkekleri geride bıraktı derken şaka yapmıyordum :lul::lul::lul::lul::lul::lul: Türk erkekleri de bunun gibi "bizi seçin" Diyor ama en azından "Türk kadınlarıyla evlenmeyin ama Türk erkeklerini sizin kadınlarınıza öneririm" diyerek eziklik yapmıyor. Gerçekler her zaman acıtır. Bu tür ezik yorumlarla yabancı gelin sayısı düşmez. Şu bir gerçek ki böyle devam ettiği sürece yabancı gelin sayısı her geçen gün artacak ve artamaya da devam ediyor. Eğer bunun gibi foidleri görürseniz karşı cevabı yapıştırın. Foidleri yeterince aşağılamıyoruz. Türk kadınları hakkında olumlu şeyler söylemeyin, birisi size onlar hakkında bir şey sorarsa olumsuz cevaplar verin ki zaten ucuz et olarak görülüyorlarken daha da dibe batsınlar. AYRICA SAKIN BANA GELİP "yaaa öyle deme Türk erkeklerini sevip destekleyen çok iyi Türk kadınlarıda var hepsini aynı kefeye koyma" DEYİP DUYAR KASMAYIN. SEVİP DESTEKLEYENLER SİKİMDE DEĞİL :lul::lul:
@Godzillasbigd amk türk kızını hindistanlıyla el ele tutuşurken gördüm aynı boy ltn amk yabancı olman yeter

• +1
Reactions: Serialsuicide
yaw dnr cok da sikimdeydi amk bana ne foidlerden zaten karım böyle mallardan olmayacagi icin bi sıkıntım yok boyle malları karısı seçenler düşünsün ammına
Ya götünü sikiyim amk Türk kadınından karı mı yapcan ya açıklasana neyi güzel

• +1
Reactions: pashanimair
@Godzillasbigd amk türk kızını hindistanlıyla el ele tutuşurken gördüm aynı boy ltn amk yabancı olman yeter
Looksmatch çünkü :lul::lul:

• +1
Reactions: unknownmaxxer36 and pashanimair
karın suan erasmusta gotten veriyo knk. orospu olmayan birini nasıl bulcan cok merak ettim

• JFL
  • +1
Reactions: unknownmaxxer36, why not me?, Serialsuicide and 1 other person
Ya götünü sikiyim amk Türk kadınından karı mı yapcan ya açıklasana neyi güzel
herkes aynı değil kankam tanıdığım karı olma potansiyelli çok güzel zeki olgun kızlar var

• Hmm...
Hakli isyan

Gunumuzde Tr foidi sikilip atilmaya mahkumdur

• +1
bu malları konuşup kortizol arttırmayın amk

• +1
Reactions: Serialsuicide, unknownmaxxer36 and ZerefDragnee1l
Kim bu foidlere Yunan erkeklerinin de Türklere benzediğini hatta çoğunun daha kara ve çirkin olduğunu söyleyecek? Veya Rus erkeklerinin kendi kadınlarına daha düşkün olduklarını ve yabancılarla nadiren ilişki yaşadıklarını. Giderek daha çok Türk erkeğinin yabancı kadınlarla evlenmesi, sevgili olması foidleri çok kudurtuyor ve tiktok veya Twitter da amlarını parmaklayarak yabancı erkek mastürbasyonu yapıyorlar ama bilmiyorlar ki yabancılar onları ucuz et parçası olarak görüyor. 4Chan veya diğer platformlarda 3-4 tane incel troll "türk kızları da ne kadar güzel yauv bwc min tadına bakmak istermisiniz :ogre:" Diyor bunlarında götü kalkıyor ve bunları ciddili söylediklerini sanıyorlar. Ama aslında işin aslı şu:View attachment 4085620View attachment 4085621View attachment 4085623
Ayrıca tiktokta ki "Rus Kadınları Neden Türk Erkeklerine İlgi Duyuyor?" Adlı bir videonun yorumuna gelen ezik Türk foidi yorumları:View attachment 4085642View attachment 4085643

View attachment 4085651

Rus kadınlarının Türk erkeklerine olan ilgisini yediremeyen Rus Gaziler Organizasyonu bir kaç ay önce "Türk dizileri gerçekçi olmayan erkek modeli gösteriyor, ideal erkek modeli Rus kadınlarının etkiliyor, Rus kadınlarının Rus erkeklerine ilgisi azalıyor" diyerek Türk dizilerinin banlanmasını istedi ama tabiki çoğu kişi bunun saçma ve alakasız olduğunu savundu ve banlanmadı. Tabiki bukadar şeye rağmen Türk foidleri buna inanmak istemiyor çünkü bu can yakıyor: View attachment 4085670
Türk karıları kadar salak bir kadın türü yok

View attachment 4085651

Rus erkekleri soyboy low t bu arada kadın diye sikerdim