Türkiye'de Kız Düşürmek (Cold Approach)

Var biraz azda olsa
Mesela benim teorim kızların yazın teklif etmeye çok daha yatkın oldukları yönünde yazın sadece 3 hafta Türkiyedeydim düz public de dahil olmak üzere toplam 5 kız insta istedi çeşitli zamanlarda yanıma gelip bence cold approach denencek ise yazın denenmeli ihtimal daha yüksek gibi geliyor.

• +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide and eniyiguresci
Mesela benim teorim kızların yazın teklif etmeye çok daha yatkın oldukları yönünde yazın sadece 3 hafta Türkiyedeydim düz public de dahil olmak üzere toplam 5 kız insta istedi çeşitli zamanlarda yanıma gelip bence cold approach denencek ise yazın denenmeli ihtimal daha yüksek gibi geliyor.
Dogru tespit ama ltr ihtimali 0

ne demek ltr ihtimali 0 ya

ltr olmassa naparım beni kullanmasın vucudum için
Kışın yapılan ilişkiler daha uzun süreli tam zamanları aslında ltr başlamak için

Bump. AVM'ye gitmek mi mantıklı kafe mi? Kışın özellikle nerede olur kızlar?

• JFL
Reactions: meert
Neden olmasın
Rezil olma ihtimalin cok yüksek Park gibi veya AVM gibi yerlerde olabilir açık alanda olur sokakta olur ama kafede yapsan direkt çıkman gerekir dışarıdan çok kötü gözükür

• JFL
Reactions: claustral04
MTN olarak Türkiye'de dışarıda konuşarak kız düşürmemin (cold approach) ihtimali ne? Anksiyete ile alakalı bir sıkıntım yok, sadece farklı Avrupa ülkelerinde farklı taktikler daha işe yaradı. Ters tepmesi veya bir hırtın araya girmesi korkutuyor. Hangi illerde kısa dönem/bir gecelik için en fazla şansım var?
hırt niye girsin araya mk anksiyete yok demedin mi demin patlatıyorsun

• +1
Reactions: Auchelius and Thrill