Türkiye'de nasıl NT olabilirim?

W

WishIHadForeskin

Iron
2 ay sonra üniversiteler açılıyor, nasıl NT olabilirim? Türkiye'de gençler nasıl müzikler dinler, ne giyer vb. açıklayabilecek var mı?

@menas @recai iskender @MogEater

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, menas, Aven and 4 others
nt kavramını bilmeyerek nt olabilirsin

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, mekato, Aven and 6 others
Lvbel c5 dinle era7 ve blok3 unutma kıyafet olarak skinny jean alexander mcqueen benzeri şeyler giy mukemmel olur

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, mekato, Auchelius and 8 others
  • +1
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide, swaggy and 2 others
nt falan yasak burada

• +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Auchelius, pashanimair and 6 others
2 ay sonra üniversiteler açılıyor, nasıl NT olabilirim? Türkiye'de gençler nasıl müzikler dinler, ne giyer vb. açıklayabilecek var mı?

günde 12 saat tiktok kaydır "hangisi saat senin için uygunsa o kadar kaydır ama minimum 4 5 saat kaydır"
twitter da gez
ya kanka genç olmayı sana nasıl anlatabilirim ki amk
sadece get a life

• +1
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, pashanimair, WishIHadForeskin and 1 other person

niye nt olman gerekiyo? aptal ucube olma git insanlarla konuş bu kadar lvbelc5 falan sikimsonik şarkılar dinlemene gerek yok

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, pashanimair and WishIHadForeskin
günde 12 saat tiktok kaydır "hangisi saat senin için uygunsa o kadar kaydır ama minimum 4 5 saat kaydır"
twitter da gez
ya kanka genç olmayı sana nasıl anlatabilirim ki amk
sadece get a life
İşte baştan NT değilsen başkalarıyla iletişim zor oluyor. Tinder'da biriyle eşleşince IG yok deyince hemen cevap vermeyi bırakıyorlar. Herkesin dinlediği veya izlediği şeyleri bilmeyince yavaşça dışlanıyorsun.
niye nt olman gerekiyo? aptal ucube olma git insanlarla konuş bu kadar lvbelc5 falan sikimsonik şarkılar dinlemene gerek yok
Yukarıda dediğim gibi.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, pashanimair, swaggy and 1 other person
İşte baştan NT değilsen başkalarıyla iletişim zor oluyor. Tinder'da biriyle eşleşince IG yok deyince hemen cevap vermeyi bırakıyorlar. Herkesin dinlediği veya izlediği şeyleri bilmeyince yavaşça dışlanıyorsun.

Yukarıda dediğim gibi.
bende nt degilim zaten insanlara bişeyler sorarak anlaşıyorum genelde

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair and WishIHadForeskin

knk beni niye etiketlemion?

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, yadih and 1 other person

larp at

• +1

Yukarıda dediğim gibi.
instagram niye kullanmiyosun herkes kullaniyor kullanmak zorundasin nicin kullanmadigini bilmiyorum ama disarida boyle soylediginde bazi tiplerde cok mu gizemlisin aminakoyim fikri olusabilir o yuzden instagram kullanmaya basla bir an once spora gitmiyosan spor salonuna yazil ama cok kasinti bi yer olmasin ben mahalle salonuna gidiyorum fazlasiyla sosyallestim orada, iş sahibi olmak da oyle is yerinde de fazlasiyla sosyallesebilirsin biri seni bir yere davet ettiginde ayagin orayi cekmese bile git yeni kisilerle tanisirsin konuskan ol bu kadar disari cik yani

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person

Yukarıda dediğim gibi.
ig aç
genel kültürünü geliştir her alanda
kendine bi şeyler kat
Kendini geliştir kısaca

• +1
ig aç
genel kültürünü geliştir her alanda
kendine bi şeyler kat
Kendini geliştir kısaca
genel kültür ağır cope gibi

• +1
Değil bazen rastgele bi konu konuşuyorle senin de bilgin oluyor mehdi gibi iniyorsun sohbete yada sokakta bu ne ya diyolar anlatıyosun vay mq diyolar

• +1
Reactions: pashanimair
Aşırı normie şeyleri yapma surways nd şetleri yap yani niche nt şeyleri yap brom.Metal dinlemek,rock dinlemek,netflix dizileri izlemek,lol valo cs gibi mainstream oyunlar oynamak,futbol basketbol gibi sporlaro takip etmek,sigara ve alkolü düzenli içip her detayına kadar bilmekte ortamlarda makara yapmana yarar

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, pashanimair, WishIHadForeskin and 2 others
Aşırı normie şeyleri yapma surways nd şetleri yap yani niche nt şeyleri yap brom.Metal dinlemek,rock dinlemek,netflix dizileri izlemek,lol valo cs gibi mainstream oyunlar oynamak,futbol basketbol gibi sporlaro takip etmek,sigara ve alkolü düzenli içip her detayına kadar bilmekte ortamlarda makara yapmana yarar
spor izlemek çok boş ve sıkıcı amk onu yapmasada olur

• +1
Değil bazen rastgele bi konu konuşuyorle senin de bilgin oluyor mehdi gibi iniyorsun sohbete yada sokakta bu ne ya diyolar anlatıyosun vay mq diyolar
sen neler anlattın mesela desem ama hiç bişi diyemicen amk cope ya

• +1
NT DEGIL USTUN OLMAYA IHTIYACIN VAR

• +1
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Cope değil kesinlikle, konuşacak çok şeyin olur, başkalarının sessiz olduğu konuda sen bilgili olup bunu belli edersen için insanlar saygı duyar.

• +1
Reactions: reanrao, pashanimair and WishIHadForeskin
Cope değil kesinlikle, konuşacak çok şeyin olur, başkalarının sessiz olduğu konuda sen bilgili olup bunu belli edersen için insanlar saygı duyar.
kanki o zaman genel kültürden bhsetsene herkes genel kültür cope degil diyo bahset o zaman benim az neler geliştiriyim ne ögreniyim

• +1
rope

• WTF
Reactions: Serialsuicide and WishIHadForeskin
normielikten çıkıp toplumun outsiderı olunca bunun geri dönüşü yok rope zaten bunu tetikleyende psikolojik rahatsızlıklar oluyor yine rope

• +1
Reactions: WishIHadForeskin
sosyal olmayı kaç kere denedim herşey kendinde bitiyor yine
Orası öyle ya bazen bildiğin şeyi de söyleyemiyorsun

• +1
Reactions: pashanimair
Dostum git twitter ac biraz takil orda anlarsin ama dikkat et iq seviyen dusebilir
Ig kesinlikle ac benim gibi sosyal ozurlu bile acti amk ig acmak kanundur

• +1
Reactions: WishIHadForeskin, Serialsuicide and pashanimair
Dostum git twitter ac biraz takil orda anlarsin ama dikkat et iq seviyen dusebilir
Ig kesinlikle ac benim gibi sosyal ozurlu bile acti amk ig acmak kanundur
knk sen chadlitemışsın nasıl sosyal özürlüsün her türlü sosyal olursun clsan

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, pashanimair and WishIHadForeskin