Türkiyede niye tüm çalışanlar mağazada milleti takip ediyor

avenox

avenox

jacobfuckingjones
olan orrrrruspu evladı siktir git götümden olan sana didikki sadece bakıyorum ama hala takip ediyorsun piç herif

hakkaten niyr bu şerefsizler böyle yapıyor? Sadece Türkiyede gördüm böyle şeyi, giriyorsun mağazaya 2 sanye donra bir yavşak seni götünü koklamaya çalışyor

allah bunları bildiği gibi yapsın inşallah

allah bunların belasını versin bu heriflerin

• JFL
  • +1
Reactions: blackpillruinedmyli, Me-Mania, Iranidnordid and 3 others
lan zaten diyorum bunlara girince ki “sadece bakıyorum” AMA HALA PEŞİMDELER OLAN OLAN SEN VAR YA

• JFL
Reactions: EK0
tipin şüpheli bir tipse serseri tipine benziyorsa ondandır

yoksa bide bişey soracak mısınız diye oluyor ama dediğin kadar fazlaysa 1. seçenek daha olası

• +1
Reactions: avenox and veneficus
bende çok söverdim sonra giyimcide işe başladım adama ürün satmak için götünde dolanman lazım hırlımı hırsız mı ne bilcen mk ama ben gidiyodum abi nasıl bişey bakıyosun hangi beden giyiyosun adamla iletişim kurup ürün satıyordum bu nike mağazasında çalışanlar iletişim de kurmuyo sadece götümüzde dolanıyo amk onların amacı ne bilmiyorum büyük ihtimal müdürleri laf ediyodur

• +1
Reactions: iwishiwastaller, avenox and EK0
olan orrrrruspu evladı siktir git götümden olan sana didikki sadece bakıyorum ama hala takip ediyorsun piç herif

hakkaten niyr bu şerefsizler böyle yapıyor? Sadece Türkiyede gördüm böyle şeyi, giriyorsun mağazaya 2 sanye donra bir yavşak seni götünü koklamaya çalışyor

patron müşteriyi karşılayın, ilgilenin, yardımcı olun, mağazada başıboş bırakmayın diye tembihlediğinden dolayı çok ciddiye alıp vatan görevi gibi üstleniyorlar keyfi bi takip değil

• +1
Reactions: veneficus
çok ciddiye alıp vatan görevi gibi üstleniyorlar keyfi bi takip değil
vatan görevi gibi üslenmeleri lazım zaten mesela empati yap senin dükkanın var orda çalışcan adam hiçbişeyi sikine takmıyo gelen müşteriyle ilgilenmiyo müşteriyi kaçırıyo ful laga luga yapıyo ne yapardın işten atardın heralde milletde işsiz kalmamak için mecburen yapıyo yoksa kimse milletin ağız kokusunu çekmek istemez

Aptal iş yeri sahipleri sağ olsun en ufak şeyde bile her bok çalışanın cebinden çıktığı için olabilir belki

vatan görevi gibi üslenmeleri lazım zaten mesela empati yap senin dükkanın var orda çalışcan adam hiçbişeyi sikine takmıyo gelen müşteriyle ilgilenmiyo müşteriyi kaçırıyo ful laga luga yapıyo ne yapardın işten atardın heralde milletde işsiz kalmamak için mecburen yapıyo yoksa kimse milletin ağız kokusunu çekmek istemez
hiçbir şeyi sikine takmamak değil de biraz inisiyatif alıp müşteriyi rahat bırakmak lazım zaten mesele müşteriye ilgi gösterilsin mi gösterilmesin mi değil ilginin dozunu ayarlamak müşteri gelir karşılar konuşursun ne aradığını sorarsın pek ilgili görünmüyorsa sadece bakacağım vs. diyorsa bir ihtiyacınız olursa buradayım deyip geri çekilirsin en kötü uzaktan gözlemlersin müşteri bir şey sorarsa devreye girersin işin arasını tutturmak lazım sattığın ürün de öyle sürekli müşterinin başında durmayı gerektirecek kompleks bir şey değil zaten

• +1
Reactions: veneficus
tipin şüpheli bir tipse serseri tipine benziyorsa ondandır

yoksa bide bişey soracak mısınız diye oluyor ama dediğin kadar fazlaysa 1. seçenek daha olası

benim annemide takip ediyorlar ben bilmedim annem oyle islere giriyormus

• +1
Reactions: EK0
benim annemide takip ediyorlar ben bilmedim annem oyle islere giriyormus
ozaman yardımcı olmak için ya azarlayabiliyor patron falan boş durunca

• +1
Reactions: avenox
bende çok söverdim sonra giyimcide işe başladım adama ürün satmak için götünde dolanman lazım hırlımı hırsız mı ne bilcen mk ama ben gidiyodum abi nasıl bişey bakıyosun hangi beden giyiyosun adamla iletişim kurup ürün satıyordum bu nike mağazasında çalışanlar iletişim de kurmuyo sadece götümüzde dolanıyo amk onların amacı ne bilmiyorum büyük ihtimal müdürleri laf ediyodur
hepsi çekici insanlar amk hoşuma gidiyor yarramın kokusunu da çeksinler

• Woah
Reactions: eniyiguresci
hepsi çekici insanlar amk hoşuma gidiyor yarramın kokusunu da çeksinler
senin aşil tendonlarını kesip hayatının geri kalanını domalmış halde geçirmeni sağlamak lazım

• +1
  • JFL
Reactions: blackpillruinedmyli, -BayHarbourButcher and veneficus
hiçbir şeyi sikine takmamak değil de biraz inisiyatif alıp müşteriyi rahat bırakmak lazım zaten mesele müşteriye ilgi gösterilsin mi gösterilmesin mi değil ilginin dozunu ayarlamak müşteri gelir karşılar konuşursun ne aradığını sorarsın pek ilgili görünmüyorsa sadece bakacağım vs. diyorsa bir ihtiyacınız olursa buradayım deyip geri çekilirsin en kötü uzaktan gözlemlersin müşteri bir şey sorarsa devreye girersin işin arasını tutturmak lazım sattığın ürün de öyle sürekli müşterinin başında durmayı gerektirecek kompleks bir şey değil zaten
Knk dedigin dogru ama patronlar çok sıkıyo mesela bi esnaf dükkanının önünden geçerlen ordaki esnaf karşim ojjgeldin der ya bende oyle yapiyodum yapmazsam kızıyodu laf yapiyodu bi ton

• +1
Reactions: nentaego
bunun genelde tek ve baskın sebebi bir tık hızlı karar vermeni ve hızlı satın almanı sağlamaya çalışmak, üzerinde baskı hissettiriyorlar ki öyle rahat rahat gezip bakınamayasın

Hani şey sinyalı veriyorlar “burası gezilecek yer değil ya al ya çık” bu gerçekten böyle götten atmıyom giyimcilik yapan yakınıma bu sorunun aynısını sormuştum aldığım cevap buydu

Manipülasyon tekniği. Eğer yardımcı olmasına izin verirsen sana ihtiyacından fazlasıyla yardim edecek. Surekli sana kıyafetler gösterip seninle özel olrak ilgilenmiş ilgisi yaratacak. Sende önerdiği şeyleri istemiyorum diyemiyorsun, karşılıklılık ilkesi. O bana zamanını harcadı ben de karşılığını vermeliyim diyor beynin içgüdüsel olarak. Ayrıca sürekli seçenek sunulması bilişsel iradeyi yorar ve karar almayı zorlastrr. Sen de en son kucağına oturursun satıcının.

Büyük ihtimalle fark etmediniz , eğer yardım etmelerine izin verirseniz size en pahali ürünleri gösterirler, bu sayede zihniniz o ürünü baz alarak sonradan gösterecekleri daha ucuz ürünleri daha pozitif karşılar bu tarz çok fazla Etik olmayan ikna yöntemi kullanılıyor bunları biraz bilmek emin olun çok işinize yarar

Daha geçen tablet almaya gittik adam piyasa değerinden ucuza teklif sundu kasaya gittik yok vergiler yok garanti yok sistem hatası vb diyerek başta evet dememi kendi lehine kullandı bilinçli olun orspu cocu çok etrafta

• +1
Reactions: Me-Mania
senin aşil tendonlarını kesip hayatının geri kalanını domalmış halde geçirmeni sağlamak lazım
@Topkra bu adam xantares'ten baskasi olamaz aq

• JFL
Reactions: Topkra
@Topkra bu adam xantares'ten baskasi olamaz aq
Uhhk2x5hgpkb1

• JFL
Reactions: Stardew

valla bizim buralarda öle değil çalışanlar personel odasında 31 çekerken ben çantaya tobleroneları dolduruyom

• JFL
Reactions: blackpillruinedmyli
valla bizim buralarda öle değil çalışanlar personel odasında 31 çekerken ben çantaya tobleroneları dolduruyom
Al işte amk sebebi belli oldu

• JFL
Reactions: coax96