![ascension124](/data/avatars/l/81/81875.jpg?1724080297)
ascension124
Winner pill
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dışarıda taşımaya hakkın yok. Ama ruhsatlandırıp evinde bulundurabilirsin. Ak-47 de önermem av bayilerinde çeşitli silahlar var tabi ki. Önerim 7.62 kullanan silahlardan uzak durman çok geri teperler.title
istanbul'da her türlü silahla açıkça dolaşabilir miyim?Dışarıda taşımaya hakkın yok. Ama ruhsatlandırıp evinde bulundurabilirsin. Ak-47 de önermem av bayilerinde çeşitli silahlar var tabi ki. Önerim 7.62 kullanan silahlardan uzak durman çok geri teperler.
neden ak47'yi buraya taşıyabiliyorlar?Dışarıda taşımaya hakkın yok. Ama ruhsatlandırıp evinde bulundurabilirsin. Ak-47 de önermem av bayilerinde çeşitli silahlar var tabi ki. Önerim 7.62 kullanan silahlardan uzak durman çok geri teperler.
Silahla neden dolaşmak istiyorsun? Eline alıp dolaşamazsın ama evinde bulundurabilirsin. Yani sokakta elinde silahla gezersen kolluk kuvvetleri tarafından cezai yaptırıma maruz kalırsın.istanbul'da her türlü silahla açıkça dolaşabilir miyim?
neden ak47'yi buraya taşıyabiliyorlar?
Amerika'da izin alırsak silahlarla dolaşmak yasaldır. Meşru müdafaa için toplum içinde yanımda silah taşımak istiyorum. yani ak47 alıp evimde saklayabileceğimi ama kalçamda tabancayla halkın içinde dolaşamayacağımı mı söylüyorsun?Silahla neden dolaşmak istiyorsun? Eline alıp dolaşamazsın ama evinde bulundurabilirsin. Yani sokakta elinde silahla gezersen kolluk kuvvetleri tarafından cezai yaptırıma maruz kalırsın.
Hayır tabanca taşıyabilirsin yanında ruhsatlı biçimde. Ama uzun namlu taşıyamazsın.Amerika'da izin alırsak silahlarla dolaşmak yasaldır. Meşru müdafaa için toplum içinde yanımda silah taşımak istiyorum. yani ak47 alıp evimde saklayabileceğimi ama kalçamda tabancayla halkın içinde dolaşamayacağımı mı söylüyorsun?
türkiye'de doğmamışsam bu lisansı almak zor mu?Hayır tabanca taşıyabilirsin yanında ruhsatlı biçimde. Ama uzun namlu taşıyamazsın.
Özele gel yardımcı olayım.türkiye'de doğmamışsam bu lisansı almak zor mu?
Baba napcan adammı tarayacan amuma goyumtitle
O forumlarda polis gezdigi cok acik degil midarbeturks'den üyelik al orada gereken bilgileri bulursun![]()
Hayır kanka bu illegal@Black_Pill_Enjoyer1
Tr de yivli tüfek (yivli av tüfeği değil) bulundurmakta yasak . Bide önermem yazmıs amk klavyeni sikeyimDışarıda taşımaya hakkın yok. Ama ruhsatlandırıp evinde bulundurabilirsin. Ak-47 de önermem av bayilerinde çeşitli silahlar var tabi ki. Önerim 7.62 kullanan silahlardan uzak durman çok geri teperler.
Abd'de varmış silahı amk abdden tcye sokacak. Yani eğer iş yeri vs. varsa bulundurabiliyor.Tr de yivli tüfek (yivli av tüfeği değil) bulundurmakta yasak . Bide önermem yazmıs amk klavyeni sikeyim
O yüzden ruhsatsız bulundurma ihtimalini göze alıp er yapsın diye kralı iyi yönlendiriyoruz xD.Baba napcan adammı tarayacan amuma goyum
i know what kinda man you aretitle
tmm knk o zaman ak-47'i bit pazarında bulursun inş, sen anonim kalmayı bilmedikten sonra yasa dışı bişey düşünme bile biladerimO forumlarda polis gezdigi cok acik degil mi
Ben darbeturks'den alışveriş yaptım güvenilir, öneririmdarbeturks'den üyelik al orada gereken bilgileri bulursun![]()
Knk hepsiburada değil ki forum orası yani biçok satıcı var, hepsi güvenilir değil dolandırıcılarda çıkıyor bazen onları banlıyorlar anında, güvenilir olanlar var çoğu kişi başarılı alışveriş yapmışsa söylüyor o satıcı tarafından dolandırılma şansın düşük olurBen darbeturks'den alışveriş yaptım güvenilir, öneririm![]()
Site sahipleri sitedeki her şeyi düzenleyebilir. Milyon dolarlık çok ünlü bir site değilse böyle illegal yerlerden bir işlem yapma dolandırılırsın. Türkiye'de öyle bir site yok.Knk hepsiburada değil ki forum orası yani biçok satıcı var, hepsi güvenilir değil dolandırıcılarda çıkıyor bazen onları banlıyorlar anında, güvenilir olanlar var çoğu kişi başarılı alışveriş yapmışsa söylüyor o satıcı tarafından dolandırılma şansın düşük olur![]()
Ben biçok nootropic ve kişisel korunma(!) alışverişi yaptım ama hayırlısı knkSite sahipleri sitedeki her şeyi düzenleyebilir. Milyon dolarlık çok ünlü bir site değilse böyle illegal yerlerden bir işlem yapma dolandırılırsın. Türkiye'de öyle bir site yok.
Ben biçok nootropic ve kişisel korunma(!) alışverişi yaptım ama hayırlısı knk![]()