Aven
Faded but not gone
iphone saçmalığı. Yurt dışında 2 hafta çalışmayla alınabilen telefonu 8 ay taksitle alan allah oluyor amk 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
daha pahalı olduğu içindir insanların gözündü büyütülüyor bide eski model bir iphoneun varsa yine fakir gözüyle bakılıyor amkApple'in ekosisteminden mi yararlanıyorsun? Hayır.
Hızlı ve güvenli olduğu için mi kullanıyorsun? Hayır.
E bu nasıl bir prestij göstergesi olabilir amk?
Bilgili biri beni aydınlatırsa sevinirim.
kim İphone u olduğu için allah oluyoriphone saçmalığı. Yurt dışında 2 hafta çalışmayla alınabilen telefonu 8 ay taksitle alan allah oluyor amk![]()
allah olmak = kız düşürmekkim İphone u olduğu için allah oluyor
iphonu olduğu için kız düşüren varmıki
marka algısını hafife alıyorsun. millet sırf ben iphone kullanıyorum diye alıyorApple'in ekosisteminden mi yararlanıyorsun? Hayır.
Hızlı ve güvenli olduğu için mi kullanıyorsun? Hayır.
E bu nasıl bir prestij göstergesi olabilir amk?
Bilgili biri beni aydınlatırsa sevinirim.
Sadece iphone degil , her telefon yüzde 50 vergi aliyor sikim gibi iphone en pahalısi ve en kalitelisi sadeceiphone saçmalığı. Yurt dışında 2 hafta çalışmayla alınabilen telefonu 8 ay taksitle alan allah oluyor amk![]()
karılı kızlı ortamlarda masaya android koymaya utanıyorlar çünküiphone saçmalığı. Yurt dışında 2 hafta çalışmayla alınabilen telefonu 8 ay taksitle alan allah oluyor amk![]()
gece gece yarin okul var kahkaha attim amkallah olmak = kız düşürmek
incel beyni
Ona bakarsan para getiri hesabindan , android mid range ler daha iyi ozellikle Samsungkarılı kızlı ortamlarda masaya android koymaya utanıyorlar çünkü