Türkiyenin İlk Looksmaxxeri

whoishe

whoishe

Diamond

• +1
Reactions: Auchelius, auitistsurvior and Dathomirian Zabrak
bu ameliyatı yaptırcak kadar hayat yuzumuze tukurmusse bosver bize kotu davranan topluma yaranmaya calısmak yerine gidip yeşil yurtta bi koyde yasamaya baslayalım

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, HasSıkımovıc_31, Auchelius and 2 others
bu ameliyatı yaptırcak kadar hayat yuzumuze tukurmusse bosver bize kotu davranan topluma yaranmaya calısmak yerine gidip yeşil yurtta bi koyde yasamaya baslayalım
Baştan aşağı akıl hastası bir topluma uyum sağlamaya çalışmak sağlıklı olmanın ölçüsü değildir - Goethe

Ekstra olarak ;
Aslına bakarsak redpill ve looksmaxxing blackpillden farklı tamamen. İkisi de neoliberal yani yükseliş için bireysel çaba öneriyorlar. Blackpill ise tam tersi, bir sorun varsa bu genetik ve toplum suçludur bu yüzden sistem değişmeli, harekete geçme kabullen diyor.

Redpill > Para ve statü kazanmalısın bu yüzden yıllarını kapitalist sisteme harca, ileride değerli olacaksın
Looksmaxx > Yükseliş için iyi gözükmelisin bu yüzden bimax,LL olmalısın bunun için para,zaman,sağlık fedakarlığı yap
Bir sorun varsa ona uyum sağlayacaksın kafasında. Blackpill ile looksmaxx aynı şeyler değil kesinlikle.

• +1
Reactions: Mentally lost cel, İNTİKAM VAKTİ, HasSıkımovıc_31 and 4 others
Gerçek

• +1
Reactions: Auchelius and auitistsurvior
Baştan aşağı akıl hastası bir topluma uyum sağlamaya çalışmak sağlıklı olmanın ölçüsü değildir - Goethe

Ekstra olarak ;
Aslına bakarsak redpill ve looksmaxxing blackpillden farklı tamamen. İkisi de neoliberal yani yükseliş için bireysel çaba öneriyorlar. Blackpill ise tam tersi, bir sorun varsa bu genetik ve toplum suçludur bu yüzden sistem değişmeli, harekete geçme kabullen diyor.

Redpill > Para ve statü kazanmalısın bu yüzden yıllarını kapitalist sisteme harca, ileride değerli olacaksın
Looksmaxx > Yükseliş için iyi gözükmelisin bu yüzden bimax,LL olmalısın bunun için para,zaman,sağlık fedakarlığı yap
Bir sorun varsa ona uyum sağlayacaksın kafasında. Blackpill ile looksmaxx aynı şeyler değil kesinlikle.
zaten aynı sey yazmadımki

ama dedikleirn haklıda alakası ne

fakat bence basit ameliyatlar harici diger ameliyatlar yapılmaz bi kızın elin tutmak icin boyle fedakarlıklar yapmak gerekiyorsa olmasın sevgili yapmayayım

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and Kayra139
fakat bence basit ameliyatlar harici diger ameliyatlar yapılmaz bi kızın elin tutmak icin boyle fedakarlıklar yapmak gerekiyorsa olmasın sevgili yapmayayım
undereye filler rhino genio implant dışında sağlıksal gereksinimi olmayan insan için hepsi abartı

• +1
Reactions: whoishe, Auchelius and auitistsurvior
undereye filler rhino genio implant dışında sağlıksal gereksinimi olmayan insan için hepsi abartı
implantta yaptırmazdım ben

• +1
Reactions: Kayra139, whoishe and Auchelius
Bluepill.org
parası olanlar yaptırsın 28 yasına kadar calısıp oyle amliyat yaptırcaksan vay haline

paran varsa 20 yasında bas ameliyatı gec

• +1
Reactions: Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ, maarda and 1 other person
Trpill
1 senede biriktirebilirdin yurt dışında
Tumblr ls6u3yYr7g1qd9xs3o1 500

• JFL
Reactions: Deleted member 131809 and maarda
  • +1
Reactions: maarda
turkiyede ameliyatlar cope oyuzden
tr de herşey cope
ameliyat,araba gibi şeylerin parasını burda biriktirmeye çalışmakta saçma bence arada büyük fark var ilk amaxin kaçmak olsun

• +1
Reactions: Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ and auitistsurvior
tr de herşey cope
ameliyat,araba gibi şeylerin parasını burda biriktirmeye çalışmakta saçma bence arada büyük fark var ilk amaxin kaçmak olsun
amerika turkiyeden yuzde kac daha iyidir 2025te

• +1
Reactions: Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ and maarda
  • +1
Reactions: Serialsuicide and maarda
amerika turkiyeden yuzde kac daha iyidir 2025te
İleride istediğin mesleğin maaşlarını burda ve amerikada karşılaştır
Sonra almayı/yapmayı düşündüğün şeylerin fiyatıyla karşılaştır

Girişimcilik yada diğer para kazanma yollarının orda 2 kat daha kolay olduğunu ve yaşam pahalılığı farkını vs.. saymıyorum

• +1
Reactions: Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ and auitistsurvior
İleride istediğin mesleğin maaşlarını burda ve amerikada karşılaştır
Sonra almayı/yapmayı düşündüğün şeylerin fiyatıyla karşılaştır

Girişimcilik yada diğer para kazanma yollarının orda 2 kat daha kolay olduğunu ve yaşam pahalılığı farkını vs.. saymıyorum
Hardmax için aynısı denilemez ama Avrupa ve Amerikaya göre %50-70 daha ucuz.

Ne yeşilyurt mu🤨

• +1
Reactions: auitistsurvior
tr de herşey cope
zaten forumdaki herkesin ilk amacı kaçmak degil mi mogeater dışında

• +1
zaten forumdaki herkesin ilk amacı kaçmak degil mi mogeater dışında
kıbrısa azerbaycana falan gidin en kotu sirkiye harici heryer daha uygun

sirkiyeden daha kotu iran suriye ırak kuzey kore o tarz ulkeler var

kıbrısa azerbaycana falan gidin en kotu sirkiye harici heryer daha uygun

sirkiyeden daha kotu iran suriye ırak kuzey kore o tarz ulkeler var
azerbaycan? :feelswat: trden daha kötü degil mi

• +1
bilmiyom arastırmak lazım
knk sen biliyorsundur kanada kadınları mı daha sadıktır, yoksa avustralyalı kadınlar mı? bence avustralya. kanada abd’nin yakınında ya, daha orospulardır :lul: biz de ortadoğu’dayız o yüzden nereye yakınsak o kadar yakın kültür. senin fikrini bekliyorum

• +1
knk sen biliyorsundur kanada kadınları mı daha sadıktır, yoksa avustralyalı kadınlar mı? bence avustralya. kanada abd’nin yakınında ya, daha orospulardır :lul: biz de ortadoğu’dayız o yüzden nereye yakınsak o kadar yakın kültür. senin fikrini bekliyorum
avustralya kesin bu forumda 164 boyum ama 2 kez karı siktim diye dolanan avustralyalılar vardı bi ara

kanada tam solcu amerikadan bi tık ilerde bile olabilir

• +1
Reactions: Serialsuicide
avustralya kesin bu forumda 164 boyum ama 2 kez karı siktim diye dolanan avustralyalılar vardı bi ara

kanada tam solcu amerikadan bi tık ilerde bile olabilir
seninle birlikte gidelim o zaman sende sikersin:lul:

• JFL
seninle birlikte gidelim o zaman sende sikersin:lul:
tenin beyazsa gozune ameliyat lens mens bisi yapıp mavi goz fraudlyaıp japonyaya gidersenn illa eline amcık gelicek amcık gelmemesi cok zor dunyada en cok jbwnin isledigi ulkelerden birisi japonya

• +1
tenin beyazsa gozune ameliyat lens mens bisi yapıp mavi goz fraudlyaıp japonyaya gidersenn illa eline amcık gelicek amcık gelmemesi cok zor dunyada en cok jbwnin isledigi ulkelerden birisi japonya
tenim beyaz 173 ltn gözlerim t50 galiba kahverengi geomaxx is the onlyway :feelsokman::Comfy:

• +1
tenim beyaz 173 ltn gözlerim t50 galiba kahverengi geomaxx is the onlyway :feelsokman::Comfy:
stroma ameliyatı yaptır gozlerin mavi olsun akdeniz anadoluları sevmezler gozun mavi olcak teninde peynir gibi olcak

• +1
japonyada boyun cok onemli oldugunu dusunmuyorum herkes turbomanlet gook

• +1
burda ne dedin anlamadım amk akdeniz anadoluları ne alaka
akdeniz ve anadolu colorihnge sahipsen jbw olamazsın peynir gib i bembeyuaz ten ve mavi gozler sart

• +1
akdeniz ve anadolu colorihnge sahipsen jbw olamazsın peynir gib i bembeyuaz ten ve mavi gozler sart
sen öyle diyince aklıma ilkokul arkadaşım geldi amk bembeyaz teni masmavi a10 gözleri zengin aile götverendeki şansa bak amk böyle hayatın amınakoyim çok şanslıydı pezevenk

• +1
  • So Sad
Reactions: auitistsurvior and whoishe
sen öyle diyince aklıma ilkokul arkadaşım geldi amk bembeyaz teni masmavi a10 gözleri zengin aile götverendeki şansa bak amk böyle hayatın amınakoyim çok şanslıydı pezevenk
tr de jbw ne kadar isliyodur sence

• Hmm...
Bu arkadaş zamanında saçları dökülmesin diye Spiro kullandı
Evet
Spiro kullandı
Trans ilacıdır

ciddi mi? işe yaradı mı
Yaradı nw3e gelmişti 2021 de spiro kullanınca tekrar nw2 gür oldu sanırım
tabi Tyi yok etmiştir nasıl o şekilde yaşıyor orası da muamma .
Şu aralar ilaç kullanıyor mu bilmiyorum ama saçı iyi kötü idare ediyor gibi gözüküyor

• +1
Reactions: Deleted member 131809
Şu aralar ilaç kullanıyor mu bilmiyorum ama saçı iyi kötü idare ediyor gibi gözüküyor
büyük konuşmayım ama saç için erkeklikten vazgeçmek tuhaf

• +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 131809
bu saç için kullanılan ilaçları testo cyclela birlikte kombine etsek nolur bi fikrin var mı o konuda

büyük konuşmayım ama saç için erkeklikten vazgeçmek tuhaf
Üstüne 50kgye kadar düştü
Sonuç
Hiçbir şey
Oyuncu olmak aktör olmak istiyor ama malesef
temel zayıf
Klasik alpine fenotip TR de iş yapmaz 3 hayırla evine uğurluyoruz
bu saç için kullanılan ilaçları testo cyclela birlikte kombine etsek nolur bi fikrin var mı o konuda
Bence yapma
Hormonlarını geri dönüşü olmayacak bir şekilde sikersin

• +1
Reactions: Deleted member 131809 and Serialsuicide