piratec3l
Bronze
Türk foidları Somali boğasına aittir.
100 foid harem or death
100 foid harem or death
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kürt diye bir şey yok, onlar dağ Türkleri.siktir git orospu cocugu marsık.
siktir lan goyim. Türk foidleri Türklerindir. Zagroslular senin kuzenin yarramKürt diye bir şey yok, onlar dağ Türkleri.
Türk foidlerinin Somalilere 3000 yıl önce vaat edildiği belirtiliyordu.
Oysa Karabük Üniversitesi'nde zencilerin cinsel organıyla ilişkiye giriyorlar ve AIDS kapıyorlar.siktir lan goyim. Türk foidleri Türklerindir. Zagroslular senin kuzenin yarram
Onlar kürt kardeşim. Araştırmanı öneririm. 3000 yıl önce kürtler somalilere vaat edilmiştir yanlış okumuşsun. Kürtleri somaliye şutlama gibi bir planımız varOysa Karabük Üniversitesi'nde zencilerin cinsel organıyla ilişkiye giriyorlar ve AIDS kapıyorlar.
You niggas built like gorillas @Atsizz @StuntmanMike @ErgenekonTürk foidları Somali boğasına aittir.
100 foid harem or death
Bütün babunlar sende, ben de bütün Türk kadınlarının cinsel organlarını doldurmaya devam edeceğim.zenci kadınlar benimdir… o olmayan aklını yok edeceğim
babunlarda benim türk kadınlarıdaBütün babunlar sende, ben de bütün Türk kadınlarının cinsel organlarını doldurmaya devam edeceğim.
Tırrık foidleri bizim değil biz TÜRKLER çok daha iyilerine layığız. Tırrık foidlerini TÜRK erkeklerinin daha fazla sikmesinin nedeni Türkiye adında ki ülke de onlardan daha fazla bulunması ve YABANCI kızların çok daha az bulunmasıdır. Eğer tam tersi olsaydı TÜRK erkekleri genel olarak YABANCI kızlarla birlikte olurlardı.siktir lan goyim. Türk foidleri Türklerindir. Zagroslular senin kuzenin yarram
Cope ur turk foids are slaves to my BSC49% inbred rate btw
View attachment 4669308