inyerta
Luminary
Popüler inanışın aksine, aslında hiç Yunan DNA'mız yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Okuduğunu anlama becerin mi eksik yoksa paylaşılan çalışmaları neden görmezden geldin?Bu threadi yazarken kendi yazdığına inanabildin mi çok merak ediyorum
Yav oğlum bak kendini palyaço ettirtmeOkuduğunu anlama becerin mi eksik yoksa paylaşılan çalışmaları neden görmezden geldin?
Bu aldığın harita arkasında sağlam bir kaynakça olmadan redditteki bir redditor tarafından yapıldı. Bana elin adamının istatistigi olmadan yarrak gibi yaptığı haritaları gösterirsen sana salak muamelesi yaparım tabii.
1. Map dediğinle alakasız ve hiçbir şeyi kanıtlamıyor.
Yav oğlum bak kendini palyaço ettirtme
Bu aldığın harita arkasında sağlam bir kaynakça olmadan redditteki bir redditor tarafından yapıldı. Bana elin adamının istatistigi olmadan yarrak gibi yaptığı haritaları gösterirsen sana salak muamelesi yaparım tabii.
Reddit - Please wait for verification
www.reddit.com
Bunun aksini kanıtlayacak 5 tane güvenilir source atarım ama sonucunda sike sike o hesabına delete cakarsin ok ?
1. Map dediğinle alakasız ve hiçbir şeyi kanıtlamıyor.
Bıraktığın milli takım örneğinde de baya Türk'e benziyoruz di mi aq Türkler de ztn kumral fln JAOQOQPQOWKS
Cahil
The Byzantine greeks barely left any genetic impact on Anatoliabizene amınakoyyım ya
gürc armen dnasi olabiliyo ama ben hep en az 70% türküm saniyodum 30% turkic 40% gürcmüsüm
gürc armen dnasi olabiliyo ama ben hep en az 70% türküm saniyodum 30% turkic 40% gürcmüsüm
bana dna testini gösterBu pek reddedilecek bir gerçek değil keke yunan genlerimiz var osmanlı 3 kıtaya hükmetmiş sence genlerimiz karışmama ihtimali mi var? Bende anne tarafından rumum yani ciddi reddedilmeyecek bir azınlık bunlar
Ive posted sources you illiterate retard
Post a source buddy instead of talking out of ur assDoğu akdeniz genetiği orta asya genetiğinden 10 kat dalan daha iyi oğlum boşa savunuyonuz
Sonunda aklı başında biri çıktı, buradaki herkesin zihinsel engelli olduğunu düşünmeye başlamıştım.adam doğru söylüyor balkan türkü değilsen yunan mirası yok zamanımda yunanlaşmış asimile olmuş anadolular kafkasyalıar var onlarda yunan genetiği taşımıyor sadece dilsel ve kültürel
Ona para mı verecem bide rum işte anaannemler yunanca falan konuşuyordu aradabana dna testini göster
Karadeniz taraflarındada var trabzon sonradan fethedildiği için trabzon taraflarındada çok rum var hemde belki akdenizden falan fazladıradam doğru söylüyor balkan türkü değilsen yunan mirası yok zamanımda yunanlaşmış asimile olmuş anadolular kafkasyalıar var onlarda yunan genetiği taşımıyor sadece dilsel ve kültürel
Yunanlılar homoseksüelOna para mı verecem bide rum işte anaannemler yunanca falan konuşuyordu arada
Post a source buddy instead of talking out of ur ass
Pidorashka
Yav aminoglu attığın Türklerin DNA'siyla alakalı tek olan source da redditorun istatistik kullanmadan yaptığı bir mapten geliyor nasıl bu kadar aptal olmayı basariyorsun JFLIve posted sources you illiterate retard
Bana ham DNA testini gostersene Illustrative'den olamayanını. Ki bunda bile %20 turksun orasi ayrı. BekliyorumHere is my DNA test
biliyorum karadenizin doğusu çoğunluk rum laz nerdeyse yok ama karadeniz rumlarıda yunan genetiği taşımıyor asimile olmuş anadolu+kafkasyalıar işteKaradeniz taraflarındada var trabzon sonradan fethedildiği için trabzon taraflarındada çok rum var hemde belki akdenizden falan fazladır
Senin DNA testini görelimView attachment 5274463View attachment 5274464
Yeterli mi ?
Yav aminoglu attığın Türklerin DNA'siyla alakalı tek olan source da redditorun istatistik kullanmadan yaptığı bir mapten geliyor nasıl bu kadar aptal olmayı basariyorsun JFL
Bana ham DNA testini gostersene Illustrative'den olamayanını. Ki bunda bile %20 turksun orasi ayrı. Bekliyorum
Reisim iyi birşey diye demedim zaten bende pek sevmem yunanları ama gerçek bu acı gerçek bence dnaımız karışmış olması ayıp birşey değil neden ayıp birşey gibi saçmalıyorsunuz ve reddediyorsunuz?
Yav yarram bir şey diyemeyip neden şu high IQ triplerine giriyorsunuz anlamıyorum.Senin DNA testini görelim
biliyorum karadenizin doğusu çoğunluk rum laz nerdeyse yok ama karadeniz rumlarıda yunan genetiği taşımıyor asimile olmuş anadolu+kafkasyalıar işte
illustrative en doğru sonuçları veriyor zaten atılan o haritada twdeki grubun haritası alınmış verilere göreView attachment 5274463View attachment 5274464
Yeterli mi ?
Yav aminoglu attığın Türklerin DNA'siyla alakalı tek olan source da redditorun istatistik kullanmadan yaptığı bir mapten geliyor nasıl bu kadar aptal olmayı basariyorsun JFL
Bana ham DNA testini gostersene Illustrative'den olamayanını. Ki bunda bile %20 turksun orasi ayrı. Bekliyorum
TWdeki ayrı bir istatistik bir de illustrative dediğin source harmanlayıp senin diğer DNA Testlerini filtreleyip ona göre sonuç veriyor kendi kiti yok ztn.illustrative en doğru sonuçları veriyor zaten atılan o haritada twdeki grubun haritası alınmış verilere göre
türkler zaten dilsel atalarından ortalama miras taşıyorda iyiki mixlexmişler akdenizliler ve karadenizlilerle bazılarındaki saf asyalı olma isteğini anlamıyoz genetik olarak akdenizden bin kat kötü amkTWdeki ayrı bir istatistik bir de illustrative dediğin source harmanlayıp senin diğer DNA Testlerini filtreleyip ona göre sonuç veriyor kendi kiti yok ztn.
Onun dışında da dediğim gibi tirrik dediğiniz şey anadoludaki değil orta asyadaki babus
Yav amk bu muhabbetin olayı ne yani dnamızın karışmama olasılığı mı var? Gerçek türkler çekik gözlü bembeyaz asyalılar amk tartışmayın şöyle saçma sapan şeyleri kendinizi türk görüyorsanız türksünüzdür
Ondan bahsediyorum ben de zaten aqtürkler zaten dilsel atalarından ortalama miras taşıyorda iyiki mixlexmişler akdenizliler ve karadenizlilerle bazılarındaki saf asyalı olma isteğini anlamıyoz genetik olarak akdenizden bin kat kötü amk
Tırrıkiyenin yüzde biri bile böyle değil attığı fotoya bak amk
trde kim böyle gözüküyor amk
Biz seçkin Türkler böyle görünüyoruz, siz Anadolulular ise köylü gibi görünüyorsunuz.Tırrıkiyenin yüzde biri bile böyle değil attığı fotoya bak amk
biz seçkin türklerBiz seçkin Türkler böyle görünüyoruz, siz Anadolulular ise köylü gibi görünüyorsunuz.
Annen köylü oç hayirdir seçkin türkmüşBiz seçkin Türkler böyle görünüyoruz, siz Anadolulular ise köylü gibi görünüyorsunuz.
Annen köylü oç hayirdir seçkin türkmüş
seçkin türk değilim naparım ben hayatım bitti biz bittikBiz seçkin Türkler böyle görünüyoruz, siz Anadolulular ise köylü gibi görünüyorsunuz.
kendini öldürebilirsin.seçkin türk değilim naparım ben hayatım bitti biz bittik
Kardeşim asyalıların hepsinin model olduğunu sanıyor şimdi gider çirkin bi asyalı bulur atardımda üşendim valla okadar çabaya değmezsin atmışım farz et
165 cm dicklet
What ever makes you sleep at night lil bro not going to argue with you like a Narcy your coping hard
turanid olduğuda belli değil ki ortada dna testi yok bişey yok çekik gözlü olan herkes turanid mi oluyor?olm adam saçmalıyorda turanid olmak armenoid anatoliden filan iyidir
böyle zaten de lavuk medden falan iyi olduğunu düşünüyo asyalı olmanınolm adam saçmalıyorda turanid olmak armenoid anatoliden filan iyidir