Türklerden ve trkiyeden nefret ediyorum

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
İşinizi sikeyim asgari için götümü siktiriyorum. Bi de 90 iq lavuklardan azar işitiyorum. Bu ülkenin insanına acırsam orospu cocuguyum. Anasını sikicem bu milletin. Tayyip gerçekten babadır bizim için. Bu millet en kötülerini hak ediyor

1000022716

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: FEE, oldgymcel, Misogynist_Maxxer and 6 others
Oğlum eve geldim pişik acısından ağlıyorum amk çıkıcam işten. Memlekette başks iş mi kalmadı amınakoyim sikerim işe mişe girenin de anasını sikiyim. Gitin ritalin spamlayıp dersinizi çalışın.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, drakenryuguji, İNTİKAM VAKTİ and 3 others
Oğlum eve geldim pişik acısından ağlıyorum amk çıkıcam işten. Memlekette başks iş mi kalmadı amınakoyim sikerim işe mişe girenin de anasını sikiyim. Gitin ritalin spamlayıp dersinizi çalışın.
sen neden ders çalışmadın peki

• JFL
Reactions: Auchelius
apple watch sarji yetmiyor data icin kullanamiyorum saat lazim

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
apple watch sarji yetmiyor data icin kullanamiyorum saat lazim
para bu kadar bok olamaz amk test alamadım bu ay milletin derde bak data topluyolar

• +1
Reactions: Auchelius and Dathomirian Zabrak
İşinizi sikeyim asgari için götümü siktiriyorum. Bi de 90 iq lavuklardan azar işitiyorum. Bu ülkenin insanına acırsam orospu cocuguyum. Anasını sikicem bu milletin. Tayyip gerçekten babadır bizim için. Bu millet en kötülerini hak ediyor

View attachment 4079149
ülkenin şu halde olması zaten tayyip ve halkın yarısı yüzünden. incel rage değil de amele rage gibi olmuş biraz :lul:

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Auchelius, Dathomirian Zabrak and 1 other person
ülkenin şu halde olması zaten tayyip ve halkın yarısı yüzünden. incel rage değil de amele rage gibi olmuş biraz :lul:
Yok knk bu durumda bile ayaklanmıyorlar üstelik çalıştığım lavuklar harbi tam mal. Bunların hayatı sikilsin ben kendiminkini de feda ederim incelim ztn

• So Sad
  • +1
Reactions: oldgymcel, Misogynist_Maxxer, lopaks41 and 2 others
Yok knk bu durumda bile ayaklanmıyorlar üstelik çalıştığım lavuklar harbi tam mal. Bunların hayatı sikilsin ben kendiminkini de feda ederim incelim ztn
nasıl la hani huge anime milkers daygame falan

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and Auchelius
  • So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer, Auchelius and Serialsuicide
Seninle birebir uyuştuğumuz konu bu olabilir, nuke tırkiye right now!

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak