Dathomirian Zabrak
Mistral
Averaj zırzop tırrık erkeği fenotipi

Averaj kurdo

Türkceller için hiç başlamadı bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Not gonna eat the bait boyo
View attachment 3784725
Averaj kurdo
View attachment 3784738
ünide o 160 tırrıklar sevdıgn kızı sıkıyo sen de burda post açıyon ah kürdom ah
View attachment 3784725
Averaj kurdo
View attachment 3784738
ünide o 160 tırrıklar sevdıgn kızı sıkıyo sen de burda post açıyon ah kürdom ah
Alttakinin üsttekinden 10 kat daha fazla turanid enflasyonlu olması peki xD
View attachment 3784725
Averaj kurdo
View attachment 3784738
Marioya benziyorlar
View attachment 3784725
Averaj kurdo
View attachment 3784738
Doğru olabilir ben kurdum @IlI Bilo benim fenotipi, atalarım kazakistandan gocmus buraya yani demem o ki bu topraklar öyle türk kürt çerkez cart curt kavgası yapılacak yerler değil çünkü kimse türk kürt çerkez csrt curt değilAlttakinin üsttekinden 10 kat daha fazla turanid enflasyonlu olması peki xD
Dedi Ronaldo pfpli 12 lik emreDoğru olabilir ben kurdum @IlI Bilo benim fenotipi, atalarım kazakistandan gocmus buraya yani demem o ki bu topraklar öyle türk kürt çerkez cart curt kavgası yapılacak yerler değil çünkü kimse türk kürt çerkez csrt curt değil![]()
İsmi nasıl tutturdun o çocuğuDedi Ronaldo pfpli 12 lik emre
İsmi nasıl tutturdun o çocuğu
Lan yok amk adım emre onu diyom ahahahhaSub666 aldim da banladi admin oe. Neymis 2 hesap acamazmisim
Pauqhosəbidbsisbsİsmi nasıl tutturdun o çocuğu
Evet sonradan anladimLan yok amk adım emre onu diyom ahahahha
Sen ig daki emremisin lan yoksa ? Deri sorunu olanLan yok amk adım emre onu diyom ahahahha
Olum tassak falan mı dm gelseneSen ig daki emremisin lan yoksa ? Deri sorunu olan
Kara cahil olunca insan boyle oluyo sonra bunlarla ugrasmak zorunda kaliyozAlttakinin üsttekinden 10 kat daha fazla turanid enflasyonlu olması peki xD
Demekki türk kızları daha güzel
Aynen 2 tane var okulda maymundan beş dakika önce doğmuş biri Bitlis diğeri diyarbakırlı tek kaş hindu aq
Çünkü üstün KÜRT kanı 13 yaşındaki kızlara bile min 800 ng dl testo veriyorAynen 2 tane var okulda maymundan beş dakika önce doğmuş biri Bitlis diğeri diyarbakırlı tek kaş hindu aq
boiiii ts so tuffdostum, forumda ikinci buyuk TŰRK kürt savasini baslatmamalisin, tarih bunu yazacak.![]()
gerilla tv propaganda
View attachment 3784725
Averaj kurdo
View attachment 3784738
Gerçek türk kürt Yunan farklı gözüküyor tabi aq sen gelip kırma alırsan tabi benzer aynı coğrafyada+ bunu en çirkin Kürt vs en iyi Türk die ragebaitleyen arkadaşına söyle benim Kürtlerle sıkıntım yok@orbitalover istediğin şehire git 3 gençten 2 si ya attığın fotonun aynısı ya bir tık açığı sen türkü kürdü ermeniyi yunanı farsı farklı gözüküyor falan mı sanıyorsun amk
herkes kırma zaten şuanGerçek türk kürt Yunan farklı gözüküyor tabi aq sen gelip kırma alırsan tabi benzer aynı coğrafyada+ bunu en çirkin Kürt vs en iyi Türk die ragebaitleyen arkadaşına söyle benim Kürtlerle sıkıntım yok
Bende dahil öyle ama türk kürt Yunan fenotipi ortadaherkes kırma zaten şuan
önemi yok,fenotip ırk kapıstırmak low ıq zatenBende dahil öyle ama türk kürt Yunan fenotipi ortada
türk:Bende dahil öyle ama türk kürt Yunan fenotipi ortada
Kürtle türk sence benziyomu aq?çok komiksin kürdotürk:View attachment 3785441
Yunan:View attachment 3785442
Kürt:View attachment 3785443
Çok fark var
o testo ilk çağlarda kürtlerin mağarada eşşek sikmelerinden medeniyete geçememelerinden kaynaklı (ataların gibi yaşamak=testo) şuanlık biraz testo var kürtlerde. o da zamanla kuzen sikmekten sma/otistik çocuklar dünyaya getirdikleri için yok olacak.Çünkü üstün KÜRT kanı 13 yaşındaki kızlara bile min 800 ng dl testo veriyor
cope benim t yuksek ama kürt değilim tüm gün evde yatiyorumo testo ilk çağlarda kürtlerin mağarada eşşek sikmelerinden medeniyete geçememelerinden kaynaklı (ataların gibi yaşamak=testo) şuanlık biraz testo var kürtlerde. o da zamanla kuzen sikmekten sma/otistik çocuklar dünyaya getirdikleri için yok olacak.![]()
True human kurdtürk:View attachment 3785441
Çok fark var
bilemiyorum ataların eşşek ile çiftleştiyse olabilircope benim t yuksek ama kürt değilim tüm gün evde yatiyorum
babannem ortodoks yunan annem ege türkü salak orospu evladı soyboy herkesi kendi sanıyorbilemiyorum ataların eşşek ile çiftleştiyse olabilir
tiktok vril communityden çıkta konuş reis beynini yalayıp yıkayıp sikmişlerbabannem ortodoks yunan annem ege türkü salak orospu evladı soyboy herkesi kendi sanıyor![]()
amına kodum senin benim yanıtdan her eşşek sikenin testo yüksek olduğunumu çıkarttın katarak babaanneni balkondan aşağı itiyimbabannem ortodoks yunan annem ege türkü salak orospu evladı soyboy herkesi kendi sanıyor![]()
Kürt olarak koyduğun fenotip proto iranid, cromagnon etkileri barındıran doğulu atlanto med tarzı bir tür bu yani klasik iranid kürtlerden farklı yani daha çok chadimsi duruyor. Abdülhey Çoban bir numaralı örneğidir.türk:View attachment 3785441
Çok fark var
dnramına kodum senin benim yanıtdan her eşşek sikenin testo yüksek olduğunumu çıkarttın katarak babaanneni balkondan aşağı itiyim
cogu turk pontid bence pontid sanildigindan fazlaKürt olarak koyduğun fenotip proto iranid, cromagnon etkileri barındıran doğulu atlanto med tarzı bir tür bu yani klasik iranid kürtlerden farklı yani daha çok chadimsi duruyor. Abdülhey Çoban bir numaralı örneğidir.
2.si tırrıklar pontid değil, pontid sadece trnin kuzey ve batı illerinde görülen hint-avrupalı fenotip.
Tr'de çekirdek nüfus marmara bölgesi, batı karadeniz, ege bölgesi ve oradan antalyaya kadar uzanan bölgededir. Sivasa veya yozgata gidip oradan pontide rastlamanız pek nadirdir ama anadoluda kafkaslardan gelen rus etkisiyle kuzey pontid genetiğine sahip çok kişi gördüm.cogu turk pontid bence pontid sanildigindan fazla