Türklerin doğuştan cuck olması

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Mistral

Averaj zırzop tırrık erkeği fenotipi
1000016567

Averaj kurdo
1000017618

Türkceller için hiç başlamadı bile

• +1
Reactions: ascendantwill and recai iskender
dostum, forumda ikinci buyuk TŰRK kürt savasini baslatmamalisin, tarih bunu yazacak. :what::what:

• +1
Reactions: Arisylva and Kayra139
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and IlI
Alttakinin üsttekinden 10 kat daha fazla turanid enflasyonlu olması peki xD
Doğru olabilir ben kurdum @IlI Bilo benim fenotipi, atalarım kazakistandan gocmus buraya yani demem o ki bu topraklar öyle türk kürt çerkez cart curt kavgası yapılacak yerler değil çünkü kimse türk kürt çerkez csrt curt değil 👍

• +1
Reactions: IlI
Doğru olabilir ben kurdum @IlI Bilo benim fenotipi, atalarım kazakistandan gocmus buraya yani demem o ki bu topraklar öyle türk kürt çerkez cart curt kavgası yapılacak yerler değil çünkü kimse türk kürt çerkez csrt curt değil 👍
Dedi Ronaldo pfpli 12 lik emre

Alttakinin üsttekinden 10 kat daha fazla turanid enflasyonlu olması peki xD
Kara cahil olunca insan boyle oluyo sonra bunlarla ugrasmak zorunda kaliyoz

Alttaki türk

üsttekiler nereli bilmiyorum ama sosyalizmmaxxing ve odtümaxxingle falan ascendlemişlerdir rahat

kürtler hala hipergamiyi tatmadı geleneksel yöntemlerle (kuzen yenge) ile ascend atıyolar

batıda gördüğünüz esmer dark triadlar genelde türk, kürt değil öyle bi algı var nedense kürdü direk gördüğünde anlarsın

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: IlI, szolliontaraelis, cakdripa and 1 other person
Aynen 2 tane var okulda maymundan beş dakika önce doğmuş biri Bitlis diğeri diyarbakırlı tek kaş hindu aq
Çünkü üstün KÜRT kanı 13 yaşındaki kızlara bile min 800 ng dl testo veriyor

• JFL
Reactions: DirtyBlonde, Ashoimex, orbitalover and 2 others
2/10 ragebait

• JFL
  • +1
Reactions: DirtyBlonde and orbitalover
@orbitalover istediğin şehire git 3 gençten 2 si ya attığın fotonun aynısı ya bir tık açığı sen türkü kürdü ermeniyi yunanı farsı farklı gözüküyor falan mı sanıyorsun amk

• +1
Reactions: maarda
@orbitalover istediğin şehire git 3 gençten 2 si ya attığın fotonun aynısı ya bir tık açığı sen türkü kürdü ermeniyi yunanı farsı farklı gözüküyor falan mı sanıyorsun amk
Gerçek türk kürt Yunan farklı gözüküyor tabi aq sen gelip kırma alırsan tabi benzer aynı coğrafyada+ bunu en çirkin Kürt vs en iyi Türk die ragebaitleyen arkadaşına söyle benim Kürtlerle sıkıntım yok

Gerçek türk kürt Yunan farklı gözüküyor tabi aq sen gelip kırma alırsan tabi benzer aynı coğrafyada+ bunu en çirkin Kürt vs en iyi Türk die ragebaitleyen arkadaşına söyle benim Kürtlerle sıkıntım yok
herkes kırma zaten şuan

• +1
Reactions: recai iskender, menas and Ashoimex
  • +1
  • Woah
Reactions: Dathomirian Zabrak, ascendantwill and loyolaxavvierretard
kanka bu konu niye bu kadar konusuldu

Çünkü üstün KÜRT kanı 13 yaşındaki kızlara bile min 800 ng dl testo veriyor
o testo ilk çağlarda kürtlerin mağarada eşşek sikmelerinden medeniyete geçememelerinden kaynaklı (ataların gibi yaşamak=testo) şuanlık biraz testo var kürtlerde. o da zamanla kuzen sikmekten sma/otistik çocuklar dünyaya getirdikleri için yok olacak. 😂

• Hmm...
Reactions: recai iskender
o testo ilk çağlarda kürtlerin mağarada eşşek sikmelerinden medeniyete geçememelerinden kaynaklı (ataların gibi yaşamak=testo) şuanlık biraz testo var kürtlerde. o da zamanla kuzen sikmekten sma/otistik çocuklar dünyaya getirdikleri için yok olacak. 😂
cope benim t yuksek ama kürt değilim tüm gün evde yatiyorum

bilemiyorum ataların eşşek ile çiftleştiyse olabilir
babannem ortodoks yunan annem ege türkü salak orospu evladı soyboy herkesi kendi sanıyor:lul:

babannem ortodoks yunan annem ege türkü salak orospu evladı soyboy herkesi kendi sanıyor:lul:
amına kodum senin benim yanıtdan her eşşek sikenin testo yüksek olduğunumu çıkarttın katarak babaanneni balkondan aşağı itiyim

amına kodum senin benim yanıtdan her eşşek sikenin testo yüksek olduğunumu çıkarttın katarak babaanneni balkondan aşağı itiyim
dnr

Kürt olarak koyduğun fenotip proto iranid, cromagnon etkileri barındıran doğulu atlanto med tarzı bir tür bu yani klasik iranid kürtlerden farklı yani daha çok chadimsi duruyor. Abdülhey Çoban bir numaralı örneğidir.
2.si tırrıklar pontid değil, pontid sadece trnin kuzey ve batı illerinde görülen hint-avrupalı fenotip.
cogu turk pontid bence pontid sanildigindan fazla

cogu turk pontid bence pontid sanildigindan fazla
Tr'de çekirdek nüfus marmara bölgesi, batı karadeniz, ege bölgesi ve oradan antalyaya kadar uzanan bölgededir. Sivasa veya yozgata gidip oradan pontide rastlamanız pek nadirdir ama anadoluda kafkaslardan gelen rus etkisiyle kuzey pontid genetiğine sahip çok kişi gördüm.
Türk olarak, Ege Fitness ve Arda Güler pontid sayılabilir
Ama bence en sağlam örneklerinden biri 2 metre boyunda slovenyalı voleybolcu Klemen Čebulj'dur.
1748766778987
1748766835000