TUGRUL

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
tiktok ban yemis ulasabilen var mi instayi kapamisti ailesinden dolayi wp vermiyodu petersteele degil teo olan med feno cocuktan bahsediyom aklim kaldi

• +1
Reactions: Resistance. and Auchelius
Subforuma göre siyah saç beyaz ten = med pheno

Takip ediyordum ttde çocugu duz turaniddi

• +1
Reactions: cakdripa, churmaxxed, IlI and 1 other person
Subforuma göre siyah saç beyaz ten = med pheno

Takip ediyordum ttde çocugu duz turaniddi
1-yaw amk cocuk beyaz bile degil yanik tendi
2-cene yapisi kas yapisi dimorphism hepsi med feno
3- adamin sac tonu bile (kopkoyu siyah sac) med ozelligi
4-ortadogulular beyaz olmaz
5-cocugun yasadigi yer(o kadar info vermiyim)ztn ortadoguda

• JFL
Reactions: Resistance.
Hepsini ayrı ayrı aciklardimda üşendim knk hele hele 4- kısımda patladım

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, ascendantwill, Serialsuicide and 5 others
  • +1
  • Hmm...
Reactions: kurdistan and Resistance.
1- yanık ten eşit değildir med pheno ayrıca beyaz tenli olupta med pheno olabilirsin baya alakasız mesela bu kısım

2- Çene yapisi kaş yapisi falan ne alaka wide cene high cikbone falan bunlar birton fenotipte var bonemass ile de mesela fenotipi tam belirleyemezsin

3 ve 4 = kop koyu siyah saç sakasiz ortadogu da 1000 tane fenoda ortak amk siyah saç görüp direkt med pheno yapistiriyorsan iranid arabid proto iranid indid falan hepsi med pheno ayrıca med pheno olmayıp Akdeniz özelliği taşıyan fenotipler de var bunlar yine ama yine onu med pheno yapmaz

5- Ortadogu da olması da alakasız anadoluda nordidden tut indide kadar zivilyon feno görülüyor bunla da tasnif yapılmaz

• +1
Reactions: kurdistan, IlI and Auchelius
bembeyaz bi ortadogulu gostersene pure med olcak ama
Kanka alt üst cilt ton farkını biliyor musun? Zaten Akdeniz phenolarin alt cildi beyaz oluyor ust cilt tonu farklı oluyor Akdeniz phenolar direkt kavruk beyazlar olarak geçiyor

• +1
Reactions: IlI and Auchelius
Kanka alt üst cilt ton farkını biliyor musun? Zaten Akdeniz phenolarin alt cildi beyaz oluyor ust cilt tonu farklı oluyor Akdeniz phenolar direkt kavruk beyazlar olarak geçiyor
knk benziyo diye dedik bu kdr kasmana gerek yok her goren med feno der zaten tanitmak icin dedim

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
knk benziyo diye dedik bu kdr kasmana gerek yok her goren med feno der zaten tanitmak icin dedim
Etkilenmis olabilir zaten fakat genel olarak turanid baskindi o cocukta htn range bir arkadaş zaten derdim yok.
Ha birde hatırlatma med phenolarin çoğunda genelde kahverengi kumral tarzı saç renkleri görülür siyaha göre

• +1
Reactions: IlI and Auchelius
Etkilenmis olabilir zaten fakat genel olarak turanid baskindi o cocukta htn range bir arkadaş zaten derdim yok.
Ha birde hatırlatma med phenolarin çoğunda genelde kahverengi kumral tarzı saç renkleri görülür siyaha göre
zaten simsiyah sac nadir bisey tabiki digerleri daha cok olcak ama az da olsa med fenoda var diger fenolarda siyah sac daha nadir

• +1
Reactions: Resistance.
tiktok ban yemis ulasabilen var mi instayi kapamisti ailesinden dolayi wp vermiyodu petersteele degil teo olan med feno cocuktan bahsediyom aklim kaldi
Hergun konuşuyorum nerdeyse 1-2 güne hesap açıp yeni istek atar yazarım sana özelden

• +1
Reactions: Auchelius
userrookk22

• +1
Reactions: Auchelius