elemancomeback31
orspunun öz evladııı
Orga rate diye atsa ltn derdiniz ama stacymagnet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
çirkinde o yüzden aqView attachment 4374734
O zaman blackpill destroyedçirkinde o yüzden aq
Aga cemkurttekin 170 zargana olsa kaç kişi bakardı onu düşünO zaman blackpill destroyed
Oho kanka Boyle de her dedigime o zamanAga cemkurttekin 170 zargana olsa kaç kişi bakardı onu düşün
değil ama isteAga cemkurttekin 170 zargana olsa kaç kişi bakardı onu düşün
değil ama iste
Tamamda tip olarak çirkin işte yüz ratingi baska smv baskaOho kanka Boyle de her dedigime o zaman
Her zaman kotu bi durumun daha kotusu iyi bi durumun daha iyisi var o mantikla
sana göre çirkin bro türk kızları tapıyorTamamda tip olarak çirkin işte yüz ratingi baska smv baska
bu halinde bile yorumları kız doluymuşTamamda tip olarak çirkin işte yüz ratingi baska smv baska
sana göre çirkin bro türk kızları tapıyor
ha sen gaysen erkeklerin sözlerini kaale alıyosan orasını bilmem ben karşı cinse bakarım
Ragebaittir inş bu aq çirkinlik-yakışıklılık analizi boydan fizikten bağımsız yapılır knk birinin yüzünü ratelerken kaslı mı diye bakmazsın bu herif 170 zargana olsa yorumlara kızlar doluşurmuydu doluşmazdı çirkin çünkü çok çirkinde değilde eye area fena nerflüyod ama tok cruise ünlü olmamasına rağmen tiktok atsa doluşurdu herkes çünkü yakışıklı adambu halinde bile yorumları kız doluymuş![]()
salak dostum herifin fiziği yokken 18 yasında sadece yuzunu atıyoken de kız vardı yorumlarındaRagebaittir inş bu aq çirkinlik-yakışıklılık analizi boydan fizikten bağımsız yapılır knk birinin yüzünü ratelerken kaslı mı diye bakmazsın bu herif 170 zargana olsa yorumlara kızlar doluşurmuydu doluşmazdı çirkin çünkü çok çirkinde değilde eye area fena nerflüyod ama tok cruise ünlü olmamasına rağmen tiktok atsa doluşurdu herkes çünkü yakışıklı adam View attachment 4374840
Ragebaittir inş bu aq çirkinlik-yakışıklılık analizi boydan fizikten bağımsız yapılır knk birinin yüzünü ratelerken kaslı mı diye bakmazsın bu herif 170 zargana olsa yorumlara kızlar doluşurmuydu doluşmazdı çirkin çünkü çok çirkinde değilde eye area fena nerflüyod ama tok cruise ünlü olmamasına rağmen tiktok atsa doluşurdu herkes çünkü yakışıklı adam View attachment 4374840
Fiziği yokken yüzünü nerde atıyodu aq ayrıca kızlarda copesalak dostum herifin fiziği yokken 18 yasında sadece yuzunu atıyoken de kız vardı yorumlarında
erkek halinle yakısıklı bulmuyo olabilrsin kızlar buluyor diyorum karşı cins buluyor
jew siteden kafayı yemiş adam aq
GAY AMKayrıca kızlarda cope![]()
Ya siktir git sabah sabah ne ictin yine amkGAY AMK
kızlar: cemkurttekin BENİ SİK SİK BENİ SİKYa siktir git sabah sabah ne ictin yine amk![]()
şurda attığın ramblinge bak amk okurken kör oldumFiziği yokken yüzünü nerde atıyodu aq ayrıca kızlarda copejack danielslı mezar siken lavuğunda yorumları kız dolu, 18 yaş dediğin buysa hala yakışıklı degil aga bu şey gibi andrew tate mesela baya recessed ve ortalama herhangi bir yüzü var ama uzun boylu zengin ünlü ve kaslı diye am üstünde göt sikmesi, cemkurttekinde aynı hem ünlü halosu var hem uzun hem kaslı bi zahmet stacy siksin he öirkin derken yine hafif ortalama üstü yüzü marlona benzediği için ama bug eyes squintlemediği zaman baya nerflüyor ünlü olmasa ama kimse simplemez bu kadar tiktokmax yapmak lazım
View attachment 4374881
Kızlar: ishowspeed beni sik, andrew tate beni sik, oğuzhan koç beni sikkızlar: cemkurttekin BENİ SİK SİK BENİ SİK
senualF: HAYIR KIZLAR SİZ ASLINDA BÖYLE DÜŞÜNMÜYOSUNUZ
şurda attığın ramblinge bak amk okurken kör oldum
ishowspeed bloodlineni smv mogluyorKızlar: ishowspeed beni sik, andrew tate beni sik, oğuzhan koç beni sik
Eleman: evet beyler hepsi çok yakışıklı mogger chad o yüzden kızlar yazıyo
Ya amını siktiğim smv moguna bir şey mi diyoz bende onu anlatıyorum çirkin olmalarına rağmen smvleri var aklını sikeyim eleman git beynine localized igf1 vurdur oda büyüsün az amkishowspeed bloodlineni smv mogluyor
andrewtate bloodlineni smv mogluyor
oğuzhan koç bloodlineni smv mogluyor
VE BUNLAR GÖRÜNÜŞLERİ YÜZÜNDEN ÜNLÜ DEĞİL NE ALAKA
Bİ TANE DE YANCI ALMIŞ YANINA @Serialsuicide diye GAY GAY DOLAŞIYOLAR
HADİ KANKA İTİRAF EDİN BİRBİRİNİZE MUTLU MESUT YAŞAYIN
beynim baya büyüktür benim ortalamaya göre deYa amını siktiğim smv moguna bir şey mi diyoz bende onu anlatıyorum çirkin olmalarına rağmen smvleri var aklını sikeyim eleman git beynine localized igf1 vurdur oda büyüsün az amk
senin jewish gay pedo sitene göre oran orantısı kemik yoğunluğu tutmuyor olabilir karşı cinsin ağzından çıkan kelama bakıyorum ben feedback olarakbeynim baya büyüktür benim ortalamaya göre de
cemkurttekin ve ishowspeedi aynı kefeye koyuyosun mal mısın oğlum sen
biri şaklaban milyarder yayıncı biri sadece kameraya bakarak poz kesip ünlü olan birisi
çirkin olmalarına rağmen smv leri varsa blackpill debunked oluyor ki bu imkansız bp is nature
demekki çirkin değiller karşı cinse göre kanki senin doritos flamingolu gay parmağın çirkin diyince çirkin olmuyor cem kurttekin = türkiyenin en yakışıklı erkeklerinden birisi yüz dahil
knk kaybettin işte tartışmayı kabullen artıkishowspeed bloodlineni smv mogluyor
andrewtate bloodlineni smv mogluyor
oğuzhan koç bloodlineni smv mogluyor
VE BUNLAR GÖRÜNÜŞLERİ YÜZÜNDEN ÜNLÜ DEĞİL NE ALAKA
Bİ TANE DE YANCI ALMIŞ YANINA @Serialsuicide diye GAY GAY DOLAŞIYOLAR
HADİ KANKA İTİRAF EDİN BİRBİRİNİZE MUTLU MESUT YAŞAYIN
Tamamsenin jewish gay pedo sitene göre oran orantısı kemik yoğunluğu tutmuyor olabilir karşı cinsin ağzından çıkan kelama bakıyorum ben feedback olarak
yancı gayyyyknk kaybettin işte tartışmayı kabullen artık
çirkin olmalarına rağmen smv leri varsa
Kanka sen cem kurttekini biraz fazla seviyosun asıl senin gay olma ihtimalin varGELECEKTEKİ KARINIZ CEM KURTTEKİŞNİN YORUMLARINDA KUCAĞINDA DOLANIRKEN GAY PEDO JEWİSH SİTEDE ÇİRKİN DEME MALLIĞINI EXPERİENCE ETME İŞİ![]()
Ya speedini tateni siktirtme simdiView attachment 4374962View attachment 4374963
Smvsi para ünden geliyor zaten şu tipleri sokakta görsen 2.ye yüzüne bakmazsın oğuzhan koçada herkes yakışıklı diyordu ama değil şarkıcı olmasa herhangi bir adam tip olarak.
Kanka sen cem kurttekini biraz fazla seviyosun asıl senin gay olma ihtimalin var
tiktoktaki yorumları referans almamak lazım boş bir platformbeynim baya büyüktür benim ortalamaya göre de
cemkurttekin ve ishowspeedi aynı kefeye koyuyosun mal mısın oğlum sen
biri şaklaban milyarder yayıncı biri sadece kameraya bakarak poz kesip ünlü olan birisi
çirkin olmalarına rağmen smv leri varsa blackpill debunked oluyor ki bu imkansız bp is nature
demekki çirkin değiller karşı cinse göre kanki senin doritos flamingolu gay parmağın çirkin diyince çirkin olmuyor cem kurttekin = türkiyenin en yakışıklı erkeklerinden birisi yüz dahil
Bu kim olm bi ben tanımıyom heraldeView attachment 4374734
sadece 185+ ol teorisiView attachment 4374734
BU ADAMIN BOYU BİLİNMİYORDU 2 3 AY ONCESINE KADARsadece 185+ ol teorisi
bunun harici lean olması tiktokçu olması bu yorumları sağlıyor yüz değil
tipiniz mükemmel veya deforme değilse önemsiz
yüzünüzdeki milimwtrik oranlar yüzünden yalnız kaldığınıza inanmaya devam edin
cüsse > kalan her şey
videolardan belli kiBU ADAMIN BOYU BİLİNMİYORDU 2 3 AY ONCESINE KADAR
aq bu video 2 sene oncenin suanda htn ama kafatası bı yamuk degısık 3 numara takıldıgı ıcın benım goze batıyoView attachment 4374734