Tum turkiyenin crushi: cem kurttekinin

elemancomeback31

elemancomeback31

orspunun öz evladııı

Orga rate diye atsa ltn derdiniz ama stacymagnet

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Deleted member 230330 and flows5991
Aga cemkurttekin 170 zargana olsa kaç kişi bakardı onu düşün
Oho kanka Boyle de her dedigime o zaman

Her zaman kotu bi durumun daha kotusu iyi bi durumun daha iyisi var o mantikla

• +1
Reactions: Kayra139
Tamamda tip olarak çirkin işte yüz ratingi baska smv baska
sana göre çirkin bro türk kızları tapıyor

ha sen gaysen erkeklerin sözlerini kaale alıyosan orasını bilmem ben karşı cinse bakarım

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and wills
  • +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and wills
sana göre çirkin bro türk kızları tapıyor

ha sen gaysen erkeklerin sözlerini kaale alıyosan orasını bilmem ben karşı cinse bakarım
bu halinde bile yorumları kız doluymuş :D
Ragebaittir inş bu aq çirkinlik-yakışıklılık analizi boydan fizikten bağımsız yapılır knk birinin yüzünü ratelerken kaslı mı diye bakmazsın bu herif 170 zargana olsa yorumlara kızlar doluşurmuydu doluşmazdı çirkin çünkü çok çirkinde değilde eye area fena nerflüyod ama tok cruise ünlü olmamasına rağmen tiktok atsa doluşurdu herkes çünkü yakışıklı adam
Screenshot 2025 11 29 09 43 19 869 comzhiliaoappmusically edit

• +1
Reactions: Zodiac and wills
Ragebaittir inş bu aq çirkinlik-yakışıklılık analizi boydan fizikten bağımsız yapılır knk birinin yüzünü ratelerken kaslı mı diye bakmazsın bu herif 170 zargana olsa yorumlara kızlar doluşurmuydu doluşmazdı çirkin çünkü çok çirkinde değilde eye area fena nerflüyod ama tok cruise ünlü olmamasına rağmen tiktok atsa doluşurdu herkes çünkü yakışıklı adam View attachment 4374840
salak dostum herifin fiziği yokken 18 yasında sadece yuzunu atıyoken de kız vardı yorumlarında

erkek halinle yakısıklı bulmuyo olabilrsin kızlar buluyor diyorum karşı cins buluyor

jew siteden kafayı yemiş adam aq

• JFL
Reactions: wills
Ragebaittir inş bu aq çirkinlik-yakışıklılık analizi boydan fizikten bağımsız yapılır knk birinin yüzünü ratelerken kaslı mı diye bakmazsın bu herif 170 zargana olsa yorumlara kızlar doluşurmuydu doluşmazdı çirkin çünkü çok çirkinde değilde eye area fena nerflüyod ama tok cruise ünlü olmamasına rağmen tiktok atsa doluşurdu herkes çünkü yakışıklı adam View attachment 4374840
1764399091034

salak dostum herifin fiziği yokken 18 yasında sadece yuzunu atıyoken de kız vardı yorumlarında

erkek halinle yakısıklı bulmuyo olabilrsin kızlar buluyor diyorum karşı cins buluyor

jew siteden kafayı yemiş adam aq
Fiziği yokken yüzünü nerde atıyodu aq ayrıca kızlarda cope:lul: jack danielslı mezar siken lavuğunda yorumları kız dolu, 18 yaş dediğin buysa hala yakışıklı degil aga bu şey gibi andrew tate mesela baya recessed ve ortalama herhangi bir yüzü var ama uzun boylu zengin ünlü ve kaslı diye am üstünde göt sikmesi, cemkurttekinde aynı hem ünlü halosu var hem uzun hem kaslı bi zahmet stacy siksin he öirkin derken yine hafif ortalama üstü yüzü marlona benzediği için ama bug eyes squintlemediği zaman baya nerflüyor ünlü olmasa ama kimse simplemez bu kadar tiktokmax yapmak lazım

Screenshot 2025 11 29 09 58 26 965 comzhiliaoappmusically edit

Last edited:
  • +1
Reactions: Zodiac, wills and Serialsuicide
Ya siktir git sabah sabah ne ictin yine amk :lul:
kızlar: cemkurttekin BENİ SİK SİK BENİ SİK
senualF: HAYIR KIZLAR SİZ ASLINDA BÖYLE DÜŞÜNMÜYOSUNUZ
Fiziği yokken yüzünü nerde atıyodu aq ayrıca kızlarda cope:lul: jack danielslı mezar siken lavuğunda yorumları kız dolu, 18 yaş dediğin buysa hala yakışıklı degil aga bu şey gibi andrew tate mesela baya recessed ve ortalama herhangi bir yüzü var ama uzun boylu zengin ünlü ve kaslı diye am üstünde göt sikmesi, cemkurttekinde aynı hem ünlü halosu var hem uzun hem kaslı bi zahmet stacy siksin he öirkin derken yine hafif ortalama üstü yüzü marlona benzediği için ama bug eyes squintlemediği zaman baya nerflüyor ünlü olmasa ama kimse simplemez bu kadar tiktokmax yapmak lazım

View attachment 4374881
şurda attığın ramblinge bak amk okurken kör oldum

• +1
  • JFL
Reactions: growthplatessss111 and Deleted member 81995
kızlar: cemkurttekin BENİ SİK SİK BENİ SİK
senualF: HAYIR KIZLAR SİZ ASLINDA BÖYLE DÜŞÜNMÜYOSUNUZ

şurda attığın ramblinge bak amk okurken kör oldum
Kızlar: ishowspeed beni sik, andrew tate beni sik, oğuzhan koç beni sik

Eleman: evet beyler hepsi çok yakışıklı mogger chad o yüzden kızlar yazıyo

• +1
Reactions: Zodiac and Serialsuicide
Kızlar: ishowspeed beni sik, andrew tate beni sik, oğuzhan koç beni sik

Eleman: evet beyler hepsi çok yakışıklı mogger chad o yüzden kızlar yazıyo
ishowspeed bloodlineni smv mogluyor
andrewtate bloodlineni smv mogluyor
oğuzhan koç bloodlineni smv mogluyor

VE BUNLAR GÖRÜNÜŞLERİ YÜZÜNDEN ÜNLÜ DEĞİL NE ALAKA

Bİ TANE DE YANCI ALMIŞ YANINA @Serialsuicide diye GAY GAY DOLAŞIYOLAR

HADİ KANKA İTİRAF EDİN BİRBİRİNİZE MUTLU MESUT YAŞAYIN

• JFL
Reactions: Serialsuicide

Ya amını siktiğim smv moguna bir şey mi diyoz bende onu anlatıyorum çirkin olmalarına rağmen smvleri var aklını sikeyim eleman git beynine localized igf1 vurdur oda büyüsün az amk

• +1
Ya amını siktiğim smv moguna bir şey mi diyoz bende onu anlatıyorum çirkin olmalarına rağmen smvleri var aklını sikeyim eleman git beynine localized igf1 vurdur oda büyüsün az amk
beynim baya büyüktür benim ortalamaya göre de

cemkurttekin ve ishowspeedi aynı kefeye koyuyosun mal mısın oğlum sen

biri şaklaban milyarder yayıncı biri sadece kameraya bakarak poz kesip ünlü olan birisi

çirkin olmalarına rağmen smv leri varsa blackpill debunked oluyor ki bu imkansız bp is nature

demekki çirkin değiller karşı cinse göre kanki senin doritos flamingolu gay parmağın çirkin diyince çirkin olmuyor cem kurttekin = türkiyenin en yakışıklı erkeklerinden birisi yüz dahil

biri şaklaban milyarder yayıncı biri sadece kameraya bakarak poz kesip ünlü olan birisi

çirkin olmalarına rağmen smv leri varsa blackpill debunked oluyor ki bu imkansız bp is nature

demekki çirkin değiller karşı cinse göre kanki senin doritos flamingolu gay parmağın çirkin diyince çirkin olmuyor cem kurttekin = türkiyenin en yakışıklı erkeklerinden birisi yüz dahil
senin jewish gay pedo sitene göre oran orantısı kemik yoğunluğu tutmuyor olabilir karşı cinsin ağzından çıkan kelama bakıyorum ben feedback olarak

knk kaybettin işte tartışmayı kabullen artık

• +1
Reactions: senualF
senin jewish gay pedo sitene göre oran orantısı kemik yoğunluğu tutmuyor olabilir karşı cinsin ağzından çıkan kelama bakıyorum ben feedback olarak
Tamam

GELECEKTEKİ KARINIZ CEM KURTTEKİŞNİN YORUMLARINDA KUCAĞINDA DOLANIRKEN GAY PEDO JEWİSH SİTEDE ÇİRKİN DEME MALLIĞINI EXPERİENCE ETME İŞİ:owo:

çirkin olmalarına rağmen smv leri varsa
Images 14
Images 15

Smvsi para ünden geliyor zaten şu tipleri sokakta görsen 2.ye yüzüne bakmazsın oğuzhan koçada herkes yakışıklı diyordu ama değil şarkıcı olmasa herhangi bir adam tip olarak.
GELECEKTEKİ KARINIZ CEM KURTTEKİŞNİN YORUMLARINDA KUCAĞINDA DOLANIRKEN GAY PEDO JEWİSH SİTEDE ÇİRKİN DEME MALLIĞINI EXPERİENCE ETME İŞİ:owo:
Kanka sen cem kurttekini biraz fazla seviyosun asıl senin gay olma ihtimalin var

• +1
View attachment 4374962View attachment 4374963
Smvsi para ünden geliyor zaten şu tipleri sokakta görsen 2.ye yüzüne bakmazsın oğuzhan koçada herkes yakışıklı diyordu ama değil şarkıcı olmasa herhangi bir adam tip olarak.

Kanka sen cem kurttekini biraz fazla seviyosun asıl senin gay olma ihtimalin var
Ya speedini tateni siktirtme simdi

Birisi radikal fikirci
Birisi saklaban
Cem lookism uzerinden takipci kasti ayni kefeye koyamassin onlari

Yoksa bende biliyorum paranin smv arttirdigini cemin cebinde 5 kurus olmasada hala oldugu yerde olur olayin parayla alakasi yok

Yok Ben gay degilim

tiktoktaki yorumları referans almamak lazım boş bir platform

View attachment 4374734
Orga rate diye atsa ltn derdiniz ama stacymagnet
sadece 185+ ol teorisi
bunun harici lean olması tiktokçu olması bu yorumları sağlıyor yüz değil
tipiniz mükemmel veya deforme değilse önemsiz
yüzünüzdeki milimwtrik oranlar yüzünden yalnız kaldığınıza inanmaya devam edin
cüsse > kalan her şey

• +1
Reactions: senualF
sadece 185+ ol teorisi
bunun harici lean olması tiktokçu olması bu yorumları sağlıyor yüz değil