turk kizlarinin turk erkegi haric herkese vermesi

D

Deleted member 100326

Iron
yurtdisinda yasiyorum deathnic shitskin hindistanlilar bile bana turk exlerinden bahsediyor... allah belanizi versin

• JFL
  • +1
Reactions: lopaks41, maximum cope31, gargomel and 4 others
erasmus girl

• JFL
  • +1
Reactions: chadmanlet04, ElySioNs, maximum cope31 and 4 others
racemaxxing yapmama çok az kaldı böyle ülkenin taşını toprağını sikeyim

müslüman ülke ekonomi yarak gibi kızların adı orospuya çıkmış erkekler abaza

müslüman ülke ekonomi yarak gibi kızların adı orospuya çıkmış erkekler abaza
beyaz tenliyim pakistan bangladese falan gitmeyi dusunuyorum en azindan orada beyaz bir turk olarak kral gibi yasayabilirim... avrupaya gitmenin hic bir anlami yok turkum dediginde insanlarin suratinin eksimesini gorebiliyorsun

ve durum harbiden dedigin gibi erasmusta turk kizlarina orospu erkeklere sapik gozuyle bakiyorlar

beyaz tenliyim pakistan bangladese falan gitmeyi dusunuyorum en azindan orada beyaz bir turk olarak kral gibi yasayabilirim... avrupaya gitmenin hic bir anlami yok turkum dediginde insanlarin suratinin eksimesini gorebiliyorsun
la yok yeux clairse gidip gözleri mavi yapacan sonra ismini ingilizce yapacaksın bitti. öncelikle abd vizesi lazım

En çok kürt erkeklerine veriyo tırrık kızları

la yok yeux clairse gidip gözleri mavi yapacan sonra ismini ingilizce yapacaksın bitti. öncelikle abd vizesi lazım
mavi kontakt lens takmayi denedim, hic dogal durmuyor dogal olarak renkli gozunun olmasi lazim goz rengi ameliyati olursan uzayliya benzersin. goz rengi degistirmeye de gerek yok aslinda ortalama bi turk erkegiysen cok rahat insanlara yunan, italyan veya ispanyolum diyip inandirabilirsin ama turk oldugunu ne kadar gizleyebilirsin ki max...

• +1
Reactions: Shade91
mavi kontakt lens takmayi denedim, hic dogal durmuyor dogal olarak renkli gozunun olmasi lazim goz rengi ameliyati olursan uzayliya benzersin. goz rengi degistirmeye de gerek yok aslinda ortalama bi turk erkegiysen cok rahat insanlara yunan, italyan veya ispanyolum diyip inandirabilirsin ama turk oldugunu ne kadar gizleyebilirsin ki max...
yok doğal duruyor sonuçlar

nereye kadar kandirabilirsin ki

yurtdisinda yasiyorum deathnic shitskin hindistanlilar bile bana turk exlerinden bahsediyor... allah belanizi versin
Sen 190im ve kendimi kısa hissediyorum diyen adam değil miydin. Sözlerinin bir önemi yok

• +1
Reactions: Aviator
Ah canım benim ya, Türk kızları sana vermiyor mu? Önce bir mentaliteni düzeltsen. JFL

Ah canım benim ya, Türk kızları sana vermiyor mu? Önce bir mentaliteni düzeltsen. JFL
Anglo salsın götünün tadı nasıl abi yalaya yalaya bitiremiyorsun. sanırım senin germen nefretin nazilerin senin polonyalı femboy dedelerine tecavüz etmesinden kaynaklaniyor

• +1
Reactions: maarda
Anglo salsın götünün tadı nasıl abi yalaya yalaya bitiremiyorsun. sanırım senin germen nefretin nazilerin senin polonyalı femboy dedelerine tecavüz etmesinden kaynaklaniyor
Whataboutismden başka bir sik bilmeyen bir başka acınası, zavallı ortadoğu erkeği. Gerçeklerinizi kabullenmeniz biraz zaman alacak.

Bu hesabının banlanması pek uzun sürmeyecek.

Whataboutismden başka bir sik bilmeyen bir başka acınası, zavallı ortadoğu erkeği. Gerçeklerinizi kabullenmeniz biraz zaman alacak.

Üzgünüm ama anglosaksonlar ve beğenmedigin germenler seni de aşağılayıp beyaz saymiyor üzgünüm

Eger turk olduğun için kızlardan ilgi almadığını dusunuyosan fena over

Her hafta foruma gelip gavur siki yalayıp gidiyosun nasıl bir kopeksin amk

• +1
diğerlerini bilmem ama benim bu olay hakkındaki problemim ülkenin kadınlarının orospu damgası yemesi.

Tüm threadlarinda da tassak malzemesi oluyosun yazik sana kys

avrupalı halo efekti var. tanıdıgım bir kız mtn avrupalıyı öne çıkarılanlarına koymuştu amk :lul:

Üzgünüm ama anglosaksonlar ve beğenmedigin germenler seni de aşağılayıp beyaz saymiyor üzgünüm
Benim beyaz olup olmamak gibi kaygım yok ama ortadoğulu erkekler pek bir kırılgansınız bu konuda.

Bu sikik subforumda ciddiye alınacak bir şey yok. Sizin gibi dingillerle eğlenmek güzel oluyor arada.

Benim beyaz olup olmamak gibi kaygım yok ama ortadoğulu erkekler pek bir kırılgansınız bu konuda.
Benim yok olanların da aminakoyayim

Gelecek banın hayırlı olsun.
Reportladin mi abisii hadi gidip anglosaxonlarin ekstrem yüz hatlarını övmeye devam et ve hepsinin pajeet under eye supportu var nedense. Offtopicte de tassak gecsinler ahah

Bu sikik subforumda ciddiye alınacak bir şey yok. Sizin gibi dingillerle eğlenmek güzel oluyor arada.
Eski üyeler buradan ayrilmasaydi da topluca amina koysaydik subforum olarak keskeee keskee

kanka ben beyazım aryan mı oluyorum

Reportladin mi abisii hadi gidip anglosaxonlarin ekstrem yüz hatlarını övmeye devam et ve hepsinin pajeet under eye supportu var nedense. Offtopicte de tassak gecsinler ahah
Yeni hesap açarsın. Geçen sefer aynı gün banlanmıştın. Hahaha.

Cope.

Eski üyeler buradan ayrilmasaydi da topluca amina koysaydik subforum olarak keskeee keskee
Hepiniz zavallısınız, zeka yaşınız 12, ergenlikten çıkamamış pushover orta doğu erkeklerisiniz. Kendinizi alay konusu etmeye pek bir bayılıyorsunuz.

• +1
Reactions: elemanzelvadre and Simon Peter Gruber
İncel forumunda insanlarla 7/24 fenotip tartışan adamsın la utan hayatından

• +1
İncel forumunda insanlarla 7/24 fenotip tartışan adamsın la utan hayatından
Posts 2,793
En azından TR subforumunda yapmıyorum.

• JFL
Posts 2,793
sussana kanka türksün türkce biliyorsun hala gelmis turk karsitligi yapiyosun utan kendinden ezik rezil herif

Posts 2,793
Azıcık matematik yap bakayım benim katıldığım tarih ile senin katıldığın tarihin post oranlarımızı hesapla,kim daha fazla zaman harcamış

• +1
Azıcık matematik yap bakayım benim katıldığım tarih ile senin katıldığın tarihin post oranlarımızı hesapla,kim daha fazla zaman harcamış
1500 postu geçmem muhtemelen. Bu hesabı ciddiye almıyorum. Bir gün yazmayı bırakırım olur biter. 1 yıl burada bulunmam.

sussana kanka türksün türkce biliyorsun hala gelmis turk karsitligi yapiyosun utan kendinden ezik rezil herif
Türk veya bir başka Ortadoğulu (Kürt vs.) değilim.

• JFL
Reactions: Peter Steele
Türk veya bir başka Ortadoğulu (Kürt vs.) değilim.
gercek turkler ortadogulu degil zaten:) bir baska demene gerek yok

Hepiniz zavallısınız, zeka yaşınız 12, ergenlikten çıkamamış pushover orta doğu erkeklerisiniz. Kendinizi alay konusu etmeye pek bir bayılıyorsunuz.
zeka yaşı büyüme plakları kaç yaşına kadar açık kalıyo

1500 postu geçmem muhtemelen. Bu hesabı ciddiye almıyorum. Bir gün yazmayı bırakırım olur biter. 1 yıl burada bulunmam.
>Ciddiye almıyorum
>Offtopicte hiç bir sike yaramayacak konular hakkında makale yazıyosun

Neyse uzatmayak

gercek turkler ortadogulu degil zaten:) bir baska demene gerek yok
Orta Asyadan geldiğinize mi inanıyorsunuz? Hani şu Malazgirt ile Anadolunun kapısı açıldı falan. JFL.

• Hmm...
Orta Asyadan geldiğinize mi inanıyorsunuz? Hani şu Malazgirt ile Anadolunun kapısı açıldı falan. JFL.
kanka ben aryan mıyım değil miyim

• JFL

arda baba senden bunu duymak çok tuhaf hisettirdi ag

• Hmm...
ordaki kizlar bana gayet iyi davraniyodu erkekler bozukluk cikariyodu

• +1
Turanid pheno oldugum icin ve e devletten baktigimdada yoremize ait fotolari gordukten sonrada orta asyadan geldigimize inaniyorum
Yörükler türktür Babam kırım türkü Annem İse kıpçak türkü ve bu subforumun emin ol %75i turanid:)
Turanid=Mongoloid+europid cok basit mantik orta asyadan degilse annenin amindan mi gelecek?

ordaki kizlar bana gayet iyi davraniyodu erkekler bozukluk cikariyodu
-2 metre chadlite.Muhtemelen kızlar sulanıyordur erkeklerde kıskanıyordur over.

Turanid pheno oldugum icin ve e devletten baktigimdada yoremize ait fotolari gordukten sonrada orta asyadan geldigimize inaniyorum
Yörükler türktür Babam kırım türkü Annem İse kıpçak türkü ve bu subforumun emin ol %75i turanid:)
Turanid=Mongoloid+europid cok basit mantik orta asyadan degilse annenin amindan mi gelecek?
Turanidde kafkas traitleri varda her kafkas geni içeren feno europid geni içermiyor usta muhtemelen senin sadece gözlerine bakarak sende volgid-turanid enflasyonu olduğunu anlayabiliyorum ama dediğim gibi kafatasında düz maksilla+büyük zygolar olmadığı sürece kendine orta asyalı demek zor

• +1
He yavrum Anadolu, Asyalı Türkler gelmeden önce bomboştu Türkler yerleşsin diye bekliyordu. Hiçbiriniz Anadolu yerlisi değil sahi. 80 milyon insanın atası asyadan gelmiş. JFL.

• JFL