turk kizlarinin turk erkegi haric herkese vermesi

Turanidde kafkas traitleri varda her kafkas geni içeren feno europid geni içermiyor usta muhtemelen senin sadece gözlerine bakarak sende volgid-turanid enflasyonu olduğunu anlayabiliyorum ama dediğim gibi kafatasında düz maksilla+büyük zygolar olmadığı sürece kendine orta asyalı demek zor
Asiri duz bi maksilla yok ama maxilla one gelismis degil
Zygolar kilo verdigimden beri belirginlesti kurt arkadasimin kafasi kadar var

Asiri duz bi maksilla yok ama maxilla one gelismis degil
Zygolar kilo verdigimden beri belirginlesti kurt arkadasimin kafasi kadar var
kanki orta asyalı olduğunu anlamak istiyorsan aynaya 3/4 pozu ver suratın düz olup zygoların öne gelişmişse medial canthusun aşağıya bakıyorsa hoodingin iyiyse aegyo sal gibi traitlere sahipsen muhtemelen orta asya enflasyonun vardır bu bilgi underground ha herkese vermem

• +1
Reactions: Peter Steele
He yavrum Anadolu, Asyalı Türkler gelmeden önce bomboştu Türkler yerleşsin diye bekliyordu. Hiçbiriniz Anadolu yerlisi değil sahi. 80 milyon insanın atası asyadan gelmiş. JFL.
Ben 80 milyondan bahsetmiyorum şurda max 70 kisi olan subforumdan bahsediyorum
80 milyon Türkiyenin nüfusu bunlarin icinde azinliklar var kürtler var lazlar var suriyeliler var araplar var ne ararsan var (nedeninin kim oldugunu biliyorsun)
:p
Suan tartistigin kisilerin cogunlugu türk

kanki orta asyalı olduğunu anlamak istiyorsan aynaya 3/4 pozu ver suratın düz olup zygoların öne gelişmişse medial canthusun aşağıya bakıyorsa hoodingin iyiyse aegyo sal gibi traitlere sahipsen muhtemelen orta asya enflasyonun vardır bu bilgi underground ha herkese vermem
hepsi var attimya ztn amk
Tek bozan sey kivircik sac onuda uzun yillar anamur-antalya arasi goc etmemizden yorumluyorum

• +1
Reactions: ER enjoyer
Ben 80 milyondan bahsetmiyorum şurda max 70 kisi olan subforumdan bahsediyorum
80 milyon Türkiyenin nüfusu bunlarin icinde azinliklar var kürtler var lazlar var suriyeliler var araplar var ne ararsan var (nedeninin kim oldugunu biliyorsun)
:p
Suan tartistigin kisilerin cogunlugu türk
Fark etmez. Sokakta bir Türk'e sorsan Asyadan geldiğine inanır. Ülkenin yarısı Türk olsa 40 milyon kişinin atası Orta Asyadan gelmiş o halde.

Neyse fazla uzadı. Daha da yazmıyorum.

• +1
Özellikleri pontid+turanid mixlenen kendime göre uydurdum btw side true turanid front true chepni

Attachments

• IMG_8001.jpeg
    IMG_8001.jpeg
    855.7 KB · Views: 0
  • IMG_7961.jpeg
    IMG_7961.jpeg
    1.5 MB · Views: 0
  • IMG_8196.jpeg
    IMG_8196.jpeg
    691.4 KB · Views: 0
  • +1
Fark etmez. Sokakta bir Türk'e sorsan Asyadan geldiğine inanır. Ülkenin yarısı Türk olsa 40 milyon kişinin atası Orta Asyadan gelmiş o halde.

Neyse fazla uzadı. Daha da yazmıyorum.
Delüz ülke diye bosa demiyoz kanka

Delüz ülke diye bosa demiyoz kanka
Herkesi türk olduğuna inandırırsan,Türk kavramını ırktan daha çok millet halinde kullanırsan normal kanki

He yavrum Anadolu, Asyalı Türkler gelmeden önce bomboştu Türkler yerleşsin diye bekliyordu. Hiçbiriniz Anadolu yerlisi değil sahi. 80 milyon insanın atası asyadan gelmiş. JFL.
Genel olarak yazdıklarına hak veriyorum ama orta doğulu lafına katılmıyorum Türkiye'de orta doğulu diyeceğin sadece kürtler ve zazalar var onun dışında türkler dahil kimse orta doğulu değil. Türkiye'de orta doğu kültürüde hakim değil çoğunluk olarak balkan kültürü baskın orta doğu kültürü diyeceğin şeylerde zaten osmanlıdan kalma. Şimdi bana "ezik türk sen beyaz avrupalı değilsin müslümansın hüüğğ" demeyin konu çok farklı orta doğulu görmek istiyorsan şam ve tahrana git.

Ayrıca senin o beyaz avrupalı larpının amına koyarım yozgatlı piç kurusu

• +1
Reactions: lopaks41, Shade91 and ER enjoyer
Genel olarak yazdıklarına hak veriyorum ama orta doğulu lafına katılmıyorum Türkiye'de orta doğulu diyeceğin sadece kürtler ve zazalar var onun dışında türkler dahil kimse orta doğulu değil. Türkiye'de orta doğu kültürüde hakim değil çoğunluk olarak balkan kültürü baskın orta doğu kültürü diyeceğin şeylerde zaten osmanlıdan kalma. Şimdi bana "ezik türk sen beyaz avrupalı değilsin müslümansın hüüğğ" demeyin konu çok farklı orta doğulu görmek istiyorsan şam ve tahrana git.

Ayrıca senin o beyaz avrupalı larpının amına koyarım yozgatlı piç kurusu
Türkiye'de Balkan kültürü mü baskın? Balkanların boktan vaziyetinden Ortadoğulu istilaları sorumlu olmasın yoksa.

Ortalama bir Türkün, Kürt Laz Arap vs.den bir farkı yoktur.

Türkiye'de Balkan kültürü mü baskın? Balkanların boktan vaziyetinden Ortadoğulu istilaları sorumlu olmasın yoksa.

ya ne saçmalıyon sen ya bi insan beyazsa beyazdır kara kuıru bişeyse kara kuru bişeydir ben bir aryan türk olarak bir arapdan(siyah bok) çokdaha üstüünüm

ya ne saçmalıyon sen ya bi insan beyazsa beyazdır kara kuıru bişeyse kara kuru bişeydir ben bir aryan türk olarak bir arapdan(siyah bok) çokdaha üstüünüm
beyaz ten bir sey ifade etmiyor bu arada bence beyaz olmak icin yaninda renkli goz ve acik sac olmasi gerek
Sen 190im ve kendimi kısa hissediyorum diyen adam değil miydin. Sözlerinin bir önemi yok
190 olarak kisa degilim ama yasadigim sehirde her disari ciktigimda moglaniyorum kendimden uzun kadinlar da goruyorum evet ben bunu anlatmaya calisiyiroum ama anlamiyorsunuz yurtdisina cikarsan gorursun kankam
Benim beyaz olup olmamak gibi kaygım yok ama ortadoğulu erkekler pek bir kırılgansınız bu konuda.
e devlet soyagacimda ananemin dedesinin dedesinin dedesi yunanistan dogumlu cikinca ben

• +1
Reactions: maarda
beyaz ten bir sey ifade etmiyor bu arada bence beyaz olmak icin yaninda renkli goz ve acik sac olmasi gerek

190 olarak kisa degilim ama yasadigim sehirde her disari ciktigimda moglaniyorum kendimden uzun kadinlar da goruyorum evet ben bunu anlatmaya calisiyiroum ama anlamiyorsunuz yurtdisina cikarsan gorursun kankam

e devlet soyagacimda ananemin dedesinin dedesinin dedesi yunanistan dogumlu cikinca ben
kanka sende ne kadar çirkin olabilirsn ki ya git spora falan iğne bas 1.90 boyun var aq

• +1
Türk veya bir başka Ortadoğulu (Kürt vs.) değilim.
ermenisin o zaman orospu evladı atalarını mı soykırıma uğrattık bu ne garez

@byvw kapkara ortadogulu araptan lazdan farki olmayan turkum
karinla sorun yasarsan bana gonder

• +1
kanka sende ne kadar çirkin olabilirsn ki ya git spora falan iğne bas 1.90 boyun var aq
cirkin degilim bu postu atmamin sebebi zaten hem yuz olarak hem boy olarak hem ten rengi olarak mogladigim hindistanli adam bana eski sevgilim turk dedigi icin attim... turk kizlarinin vermedigi millet kalmamis yani hindistanli erkeklere bile veriyorlarsa skandal olmasi gerekiyor ama herkes sacma sapan seyler yazmis

• +1
  • JFL
Reactions: Simon Peter Gruber and maximum cope31
cirkin degilim bu postu atmamin sebebi zaten hem yuz olarak hem boy olarak hem ten rengi olarak mogladigim hindistanli adam bana eski sevgilim turk dedigi icin attim... turk kizlarinin vermedigi millet kalmamis yani hindistanli erkeklere bile veriyorlarsa skandal olmasi gerekiyor ama herkes sacma sapan seyler yazmis
ben napabilirim adam yabancı siki görünce deliriyosa

yurtdisinda yasiyorum deathnic shitskin hindistanlilar bile bana turk exlerinden bahsediyor... allah belanizi versin
Öyle gibi, doğu asyalı gibi sadece beyaz takıntısı da değil allahın koresinden incel bulup da evleniyorlar ya da random bi paki ile

holyy hating

mfw Almanya’da tanıştığım Türk kızlarına Türk olduğumu söyleyince tiksiniyorlar

• JFL
Reactions: elemanzelvadre and recai iskender