Turk subforum hakkinda

Samet cok iyi olur valla ya burdaki ucube incel Kürtler hiç yardımcı olmuyor tamam yeni katıldık da az anlayışlı olun be
QWZQPĞWĞFVĞXPQZGSĞQWZ

Benden başka kim anneni sikiyor?
Cok cabuk trigerlaniyonuz bakir oluceksiniz diyorum truecell oluyorum begenmiyorsunuz profiline mayonez dokucem:ROFLMAO:

• Ugh..
Reactions: hanma lover
Orga yeni gelenler mobbing yemiyor herkes başta anlayışlı davranıyor ve bişey demiyor . salak salak sorular sormaya başladığında birisi diğerleri ugrasmak istemiyor adamın birisi gelir ilk postu rateleyip öneri verir misniz dediğinde kim siktir git amın oglu diyo ki herkes gördüğü failo söyleyip tavsiye veriyor ama bi de ilk postunda adam chico mu jordan mı moggluuo diue sorduğunda anasına küfrü hakediyo herkese hakettiği değer verilir

• +1
Reactions: jsbera, kurdistan, cakdripa and 4 others
Ben dedim diye degil forumda adam akilli kullanan yokki zaten tamda bu yuzden ugrasiyom aptal herif sadece sikko sikko bebeler rage bait atiyor forum artik forum degil
@meert lan newgen pezevenk caloma mi destek veriyon sen like atmışsın yoruma

@kurdistan ilk isyan geldi asalım şu newgen orospucocunu

• JFL
Reactions: kurdistan and Serialsuicide
Knk burdaki hayatsiz orospucocuklari gunluk hayatta yer edinemedikleri icin baska bir ugraslari olmadigi icin sadece ilaclar yada boktan seyler hakkinda konusuyolar sosyal ortamlarda bulunamadiklarindan dolayida burayi kendi bolgeleri bellemisler discordda ses kasip yt almayi bekleyenler 1 burdaki brainless knklar 2❤️
samet abin sevcek kankam seni cansın

• JFL
Reactions: Serialsuicide and balve
Orga yeni gelenler mobbing yemiyor herkes başta anlayışlı davranıyor ve bişey demiyor . salak salak sorular sormaya başladığında birisi diğerleri ugrasmak istemiyor adamın birisi gelir ilk postu rateleyip öneri verir misniz dediğinde kim siktir git amın oglu diyo ki herkes gördüğü failo söyleyip tavsiye veriyor ama bi de ilk postunda adam chico mu jordan mı moggluuo diue sorduğunda anasına küfrü hakediyo herkese hakettiği değer verilir
Ilk postum cildimle ilgiliydi 12 satır yazmıştım herkes anlayışla karşılamıştı 2.de 7 kere bump yazdım orosbucovuklari

Amina koyduklarim su subforumu adam akilli advice vermek icin kullanin offtopic konusacaksaniz bunun icin thread acip kafa sikmeyin zirt pirt tiktokta video ceken insanlara hate atip durmayin ananizi sikerim surekli siteyi paylasir turkiyede mainstream yaparim twittera dusersiniz ananizi siktirmeyin bana, bos bos muhabbet yapacaksaniz offtopic bolumu var orda yapin bide yeni katilan tiplere biraz daha anlayisli olun - Chalom
Respect:ogre:

org her zaman böyleydi amk subforum da köstek oluyo diye ağlıyolar şuan
eskiden subforumda millet durduk yere doxlanıyodu, silah patlattılar moruk bi kere subfprum fight

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
Artik adam akilli bi topluluk olmasi icin ugrasicam Adminle tiktoktan konustum turk subforumu hakkinda biseyler anlattim hemde turk subforumunu mainstream yapmak icin planlarim var, cok sikici gelmeye basladiniz bu newgen tayfa da salak eski kimse kalmadi enes karduya haric hepinizin soyunu sikerim adam akilli durun milletin huzurunu kacirmayin
:chad:

@meert lan newgen pezevenk caloma mi destek veriyon sen like atmışsın yoruma

@kurdistan ilk isyan geldi asalım şu newgen orospucocunu
Ben herkese rep atıom ki okumadım bile

Users who are viewing this thread

Back