hardmaxxx
Gold
beyler biz ezik incelller olarak istanbulda bulusma ayarlasak nasil olur kimler istanbulda yasiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
suan forumda atisan kimse yok ki herkes dost mutlu bir aileyizşimdi gelecek olanların korkması gereken iki şey var;
1- atıştığı biri tarafından acımazsızca moglanmak
2- katil deli bir incele denk gelip 105 parçaya bölündükten sonra öbür tarafa postalanmak
kanım dondubenim gibi kekomaxxing yapan inceller gelirse sıkıntı olur
gulmeyin orospu cocuklaribeyler biz ezik incelller olarak istanbulda bulusma ayarlasak nasil olur kimler istanbulda yasiyo
Muradı baküden nası alcaz
kanka o gelmesin zaten gelirse herkes frame mog yerMuradı baküden nası alcaz
antalyadan gelip bıcaklayacam onuMuradı baküden nası alcaz
@pashanimair gıdek mi otobüse atlar uçarızbeyler biz ezik incelller olarak istanbulda bulusma ayarlasak nasil olur kimler istanbulda yasiyo
kanka o gelmesin zaten gelirse herkes frame mog yer
olm bu adam böyle değildi aq buna nolmuş
çok iyi olmamış mı aq gianta gitmiş implant bimax ne varsa olmuşolm bu adam böyle değildi aq buna nolmuş
amk bende diyorum nası böyle oldu elini şimdi gördüm adamınçok iyi olmamış mı aq gianta gitmiş implant bimax ne varsa olmuş
doxlanmayı takacak adam buluşmaya mı gelir olm zatenbiriniz çaktırmadan hepinizi çekip alt açıp doxxlarsa hepiniz gg olursunuz aq ama mantıken kendisinide doxxlamak zorunda kalır yoksa anlaşılır
oda doğruda ben sizleri düşündüğüm için diyorum :3doxlanmayı takacak adam buluşmaya mı gelir olm zaten
rahat ol olm 3 yıllık kekoyum biri doxlarsa falan gerekeni yaparımoda doğruda ben sizleri düşündüğüm için diyorum :3
bonesmash yapacaz karşılıklınapcaz herkes birbirinin flawlarini mi söyleyecek hayali bile travma amk
Aslan gardaşım benim berahat ol olm 3 yıllık kekoyum biri doxlarsa falan gerekeni yaparım
gittiğimizde kimse birbirine nickini söylemez kimin kim olduğu bilinmezbiriniz çaktırmadan hepinizi çekip alt açıp doxxlarsa hepiniz gg olursunuz aq ama mantıken kendisinide doxxlamak zorunda kalır yoksa anlaşılır
merhabaaa ben pashanimair memnun oldummgittiğimizde kimse birbirine nickini söylemez kimin kim olduğu bilinmez
boylardan anlaşılırgittiğimizde kimse birbirine nickini söylemez kimin kim olduğu bilinmez
önümde şöyle 5 tane org user bana bakicak var ya meydanda yarilirim amk
Bokyiyen var keko var özürlü kasiyer sikmeye çalışan var her türlü adam var kimse durduramaz biziabi aslında orgdaki insanlar aynı çevrede yaşasa durdurulmaz olabiliriz gibi hissettim anlık
Bokyiyen var keko var özürlü kasiyer sikmeye çalışan var her türlü adam var kimse durduramaz bizi
sadece isim değil kişilik de değiştirmeniz lazım reis uzun süredir konuşanlar konuşma tarzından vesaire anlaşılabilir azcık kullanın kafayı yada bir arkadaşınıza terimleri öğretin cebine 200tl koyup benmişim gibi darvan git bu buluşmaya derdim vallagittiğimizde kimse birbirine nickini söylemez kimin kim olduğu bilinmez
bir elin nesi var 2 incelin sesi varabi aslında orgdaki insanlar aynı çevrede yaşasa durdurulmaz olabiliriz gibi hissettim anlık
şu tired her yıl açılıyor ve buluşma falan olmuyor ona patlıyorum amkbeyler biz ezik incelller olarak istanbulda bulusma ayarlasak nasil olur kimler istanbulda yasiyo
istanbul org incel zirvesibir elin nesi var 2 incelin sesi var
bovling falan oynariz aq istenapcaz herkes birbirinin flawlarini mi söyleyecek hayali bile travma amk
hayatımı etkilemeyeceğini bilsem yemin ederim atlar uçağa giderim mkşu tired her yıl açılıyor ve buluşma falan olmuyor ona patlıyorum amk
hayatini niye etkilesin kihayatımı etkilemeyeceğini bilsem yemin ederim atlar uçağa giderim mk
ya beni döversiniz falan şimdi grey diyehayatini niye etkilesin ki
YA NEDEN NEDEN AJFNEALNFLòQENLNFLEQWNLòRFNQWERFLNya beni döversiniz falan şimdi grey diye
hayatımızı sikerler etkilemeyi geç amk.hayatımı etkilemeyeceğini bilsem yemin ederim atlar uçağa giderim mk
tmm 2 kisi olduk guzel beyler baska kim gelir istanbul org bulusmasi ciddi diyom gelin aqbuluşma olursa ben gelirim
hangi ilçe ona göre uçağa bincemtmm 2 kisi olduk guzel beyler baska kim gelir istanbul org bulusmasi ciddi diyom gelin aq
hangi ilçe ona göre uçağa bincem
kadikoy?benim içinde ilçe önemli ona göre gelip gelemem
olm 4-5 erkek artı bir kız (pashaemir) napcaz kadıköyde amkkadikoy?
ya farkli illerde yasayan kisiler farkli bulusmalar da ayarlayabilir mesela izmirdekiler bulussun isttekiler bulussun gibibence izmirde olsa daha iyi olur