hardmaxxx
Gold
- OP
takilicaz aq insanlara rahatsizlik veriiriz hepimiz low ltnyizolm 4-5 erkek artı bir kız (pashaemir) napcaz kadıköyde amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
takilicaz aq insanlara rahatsizlik veriiriz hepimiz low ltnyizolm 4-5 erkek artı bir kız (pashaemir) napcaz kadıköyde amk
beni bu halimle kadıköye almaz metalcilerkadikoy?
hepimiz low tier'ıztakilicaz aq insanlara rahatsizlik veriiriz hepimiz low ltnyiz
olm sen .org bestecisi misinhepimiz low tier'ız
ırkçılık yapmayın
Sokaklarda ticaret yapanlar da aynı.
Gymceller, mentalceller de aynı.
yok be keko da cok 3 gun once cimlerde oturuyom kekonun teki manitasini saplakliyo bi 7-8 km uzaklasinca kizi birak anani sikerim dedim de duymadibeni bu halimle kadıköye almaz metalciler![]()
Cemal Safirolm sen .org bestecisi misin
mozarthepimiz low tier'ız
ırkçılık yapmayın
Sokaklarda ticaret yapanlar da aynı.
Gymceller, mentalceller de aynı.
dua et duymamış duysa şuan burda senin için adalet arıyordukyok be keko da cok 3 gun once cimlerde oturuyom kekonun teki manitasini saplakliyo bi 7-8 km uzaklasinca kizi birak anani sikerim dedim de duymadi
hehh rahatsizlik verin bide topluca bi dayak yiyin en azindan unutulmaz bir aniniz olurtakilicaz aq insanlara rahatsizlik veriiriz hepimiz low ltnyiz
bonesmash oldu iste kanka ya falan yaparsınız jfl falan dersinizhehh rahatsizlik verin bide topluca bi dayak yiyin en azindan unutulmaz bir aniniz olur
twitter zart zurt haber kanallarına düşmeleri yok mu jfloğluhehh rahatsizlik verin bide topluca bi dayak yiyin en azindan unutulmaz bir aniniz olur
incel grubu kadıköylü gaylerden dayak yiyortwitter zart zurt haber kanallarına düşmeleri yok mu jfloğlu
You have reached the amount of times you can react today.incel grubu kadıköylü gaylerden dayak yiyor![]()
ne konuda tam olarakabi aslında orgdaki insanlar aynı çevrede yaşasa durdurulmaz olabiliriz gibi hissettim anlık
toplu tacizne konuda tam olarak
157 suriye göçmeni 45 kilo sub3 arkadaşımıgittiğimizde kimse birbirine nickini söylemez kimin kim olduğu bilinmez
o gelmesin zaten çok brutal oluristanbula kim yürücek amk @OversallSülo
niye oyle bisi yaptin aq ascendledi sancak millet157 suriye göçmeni 45 kilo sub3 arkadaşımı
“beyler sa ben maarda izmirden geldim”
diye yolladım bile.
gittiğimizde kimse birbirine nickini söylemez kimin kim olduğu bilinmez
kadıköy gelirsenz gelirim keremide getiririmkadikoy?
o kimkadıköy gelirsenz gelirim keremide getiririm
@ER enjoyer suan deletedo kim
kadıköye götüreyim sizi ortama sokayım eskorta gerek kalmaz XDDeskorta falan gideriz sarar
haber edersin kralkadıköye götüreyim sizi ortama sokayım eskorta gerek kalmaz XDD
kadikoycu musunkadıköye götüreyim sizi ortama sokayım eskorta gerek kalmaz XDD
İzmir otogar buluşma yapalim beyler avm ye gireriz ordan takılırız sohbet muhabbet ederiz konağa geçeriz denizi izleriz boks yapariz dağilirizbeyler biz ezik incelller olarak istanbulda bulusma ayarlasak nasil olur kimler istanbulda yasiyo
evet.kadikoycu musun
yas kac takilabiliriz aslindaevet.
17 kanka pm gelyas kac takilabiliriz aslinda
yas kacbende gelım
istanbul versiyon olcak bu
sorgusuzyas kac
kanka yanlis anlama da 14 15 yasinda cocukla dolasmam ondan soruyorumsorgusuz
amk herkes şehit olmuş bi tane deleted olmayan yok nerdeyse