Turk toplumunda nasil loser olarak degil nasil winner olarak algilanirsiniz

MogEater

MogEater

Iron
ortalama ustu cross/suv arabanizin olmasi lazim
beyaz olmaniz lazim
cilt ve vucut cok onemli sac onemli
bence diksiyon konusma kufuru dogru kullanmak cok kullanmamak filanda onemli

Benim gorduklerim bunlar ama cogu sey yeni nesil suv kadar smw katmiyor bence
bunun gibi ek neler eklenebilir?

• +1
Reactions: Kayra139 and maximum cope31
Beyaz olma kısmı yanlış burası Hindistan toprakları değil

• JFL
Reactions: maximum cope31
Beyaz olma kısmı yanlış burası Hindistan toprakları değil
yasadigin yere gore degisir ben gettoda buyudum tipim ve boyum kotu olmasina ragmen beyaz ve genc gozukmek + uzun saclar hep okulda ve mahalede kizlardan cevreden filan ilgi goremme yaradi ama haklisin bazi yerlerde siklemezler ten rengini ve buyudukce cokta onemli olmuyor ama hala o klasik beyaz turk stereotipinde olmak onemli bence

• +1
Reactions: Kayra139 and maximum cope31
Zengin ve nüfuzlu olmak büyük oranda yeterlidir

Last edited:
Nt olup spor yapsan bide boyu ortalama üstüyse iyi bi fizikle

• +1
Reactions: Kayra139
Hepsi boş laf sadece tek bir kriter var..

1000005753

(189 olarak doğrulayabilirim)

• Ugh..
  • +1
  • JFL
Reactions: MogEater, Toyota Corolla and maarda
  • Açık ten rengi kesin bir kriter bu tartışmasız.
  • Batılı bir şehirde doğup yetişmek.
  • Anne baba eğitimli/iş sahibi
  • yani kısaca gerçekten winner olmak...

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and ascendantwill
  • Açık ten rengi kesin bir kriter bu tartışmasız.
  • Batılı bir şehirde doğup yetişmek.
  • Anne baba eğitimli/iş sahibi
  • yani kısaca gerçekten winner olmak...
cogu sey kontrolumuz disinda kontrolumuzde olanlari siralamaya calismistim

• JFL
  • +1
Reactions: maximum cope31 and maarda
Hepsi boş laf sadece tek bir kriter var..

View attachment 3734352
(189 olarak doğrulayabilirim)
cok onemli ama sadece 16-22 yas arasi kizlar icin bak sakasiz soylyorum kisa oldugum icin degil tipsiz kel disleri cilti kotu arabasiz 195 ile 2m arabasi olan iyi vucutlu solid 7 kulturlu biri gelsin 170 olsun o 25cm fark bile zor kurtarir, bir tanidigim var 190dan uzun basedi cok iyi ama obez ve bakimsiz ekonomik olarak cok kotu durumda hayatta parasiz ve sagliksizken ve psl ve apeal olarak kotu durumdayken geri kalan seylerin cok onemi yok, ama keske 6,2 olsaydim, loser olmadan.

bu sadece türk toplumunda değil çoğu toplumda winner olarak algılanmak için nörotipik+özgüvenli+sosyal formülü olmanız yeterlidir.Bunun sebebi nörotipiklik sizi toplumun içinden,ucube olmayan dengeli bir insan yapar özgüvenli olmak girişkenliğinizi ve duruşunuzu düzeltir ve sosyal olmak birden çok insanla etkileşim içinde olduğunuzdan size statü ve sınırsız bağlantı sağlar ki asıl winner loser farkını burda koyarsınız.
şimdi ntmaxx threadi açıyom

• +1
Reactions: orhanhic and maarda
bu sadece türk toplumunda değil çoğu toplumda winner olarak algılanmak için nörotipik+özgüvenli+sosyal formülü olmanız yeterlidir.Bunun sebebi nörotipiklik sizi toplumun içinden,ucube olmayan dengeli bir insan yapar özgüvenli olmak girişkenliğinizi ve duruşunuzu düzeltir ve sosyal olmak birden çok insanla etkileşim içinde olduğunuzdan size statü ve sınırsız bağlantı sağlar ki asıl winner loser farkını burda koyarsınız.
cok dogru davranissal ve psikolojik olarak, threadi bekliyorum.

açmazsan nesin

cogu sey kontrolumuz disinda kontrolumuzde olanlari siralamaya calismistim
Değiştirilebilir faktörlerle insanların gözünde winner olunmaz.

Ona toplum "sonradan görme" diyor...

Değiştirilebilir faktörlerle insanların gözünde winner olunmaz.

Ona toplum "sonradan görme" diyor...
hem haklisin hem degilsin yani aslinda bir noktada cevrende olumune guvendigin 2 3 dostun varsa aileni kurmussun hayatindan cikarman gereken insanlari cikarmissin ve ekonomik ozgurlugunu kazanmssan toplumu sikeyim cok dogru mantalite ama o zamana kadar toplumu bir sekilde kendi cikarlarin dogrultusunda kullanmakta lazim

Users who are viewing this thread

• Back