Turk Twitter Gamerleri Deluzyonel Olmasi Hakkinda

Tornoviaa

Tornoviaa

Silver
Yeni bir buyuk oyunda ana karakter kadina cirkinlestirme yapilmis. Millet tepki gosterince Tirrik simp gamerlari direkt millete incel kadin dusmani diye methiyeler duzmus amk :lul:

Az baktim cogu sub5 manlet ltn (obezde var) tipler millete incel diyiyor :lul:

Allah kimseyi bu duruma dusurmesin amk
Am icin mi yoksa deluzyonel ego mu neyse cok kotu

Attachments

• 20260603_182835.jpg
    20260603_182835.jpg
    41.5 KB · Views: 0
  • 20260603_182833.jpg
    20260603_182833.jpg
    50.7 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Futanari, Kayra139, Naughty America and 4 others
Yeni bir buyuk oyunda ana karakter kadina cirkinlestirme yapilmis. Millet tepki gosterince Tirrik simp gamerlari direkt millete incel kadin dusmani diye methiyeler duzmus amk :lul:

Az baktim cogu sub5 manlet ltn (obezde var) tipler millete incel diyiyor :lul:

Allah kimseyi bu duruma dusurmesin amk
Am icin mi yoksa deluzyonel ego mu neyse cok kotu
Hem simpler hem foidler (feminstler) olduğu için her erkek alanlarını erkek hobilerini sikip atıyolar mesela bak batı oyunlarında hiç çıplak memesi götü büyük kadın yok ama kaslı uzun boylu çıplak erkek karakterler var ama bak japonların oyunlarına falan bütün kadınların memesi götü büyük yarı çıplak bunları inceller olarak sikip öldürmelyz @Gordon Freeman

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Naughty America, Gordon Freeman and 1 other person
Hem simpler hem foidler (feminstler) olduğu için her erkek alanlarını erkek hobilerini sikip atıyolar mesela bak batı oyunlarında hiç çıplak memesi götü büyük kadın yok ama kaslı uzun boylu çıplak erkek karakterler var ama bak japonların oyunlarına falan bütün kadınların memesi götü büyük yarı çıplak bunları inceller olarak sikip öldürmelyz @Gordon Freeman
Batılı cucklar yok olmalı zaten. Deliler topluluğu orası. Foidlerinde belasını sikim RE9 çıkınca Leon Kennedy azmalı methiyeler düzdüler. Amına kodumun simp orospu evlatı sub5 ltn twitter fareleride peçete tutacak kıvamdaydılar.

İlk simp orospu evlatlarını öldürmeliyiz? Herif sub5 tipiyle millete incel diyor elim ayağım titredi, nereden girdim twittera amk

Am düşürme umuduyla bunları yazarken, o sırada kaslı leon fotolarına azan twitter foidler :lul:

• +1
Reactions: Detective, Kayra139, Naughty America and 2 others
Batılı cucklar yok olmalı zaten. Deliler topluluğu orası. Foidlerinde belasını sikim RE9 çıkınca Leon Kennedy azmalı methiyeler düzdüler. Amına kodumun simp orospu evlatı sub5 ltn twitter fareleride peçete tutacak kıvamdaydılar.

İlk simp orospu evlatlarını öldürmeliyiz? Herif sub5 tipiyle millete incel diyor elim ayağım titredi, nereden girdim twittera amk

Am düşürme umuduyla bunları yazarken, o sırada kaslı leon fotolarına azan twitter foidler :lul:
fictional maan bestiee
livay akırman

şaka maka niye twitter kullanıyorsunuz amk

• +1
Reactions: Kayra139, Serialsuicide and Tornoviaa
fictional maan bestiee
livay akırman

şaka maka niye twitter kullanıyorsunuz amk
Kullanmıyordum da şu tartışmalar dönünce hissettim ibneler ne demiş diye. Bakmaz olaydık

• +1
Reactions: Serialsuicide and Gordon Freeman
Koskaca tanri kesip bictigimiz oyun serisinine kadin ana karakter koymuslar bide yetmemis ustune konusan slime koymus orusbucocuklari

• +1
Reactions: Serialsuicide, Trenmaxx1 and Kayra139
Koskaca tanri kesip bictigimiz oyun serisinine kadin ana karakter koymuslar bide yetmemis ustune konusan slime koymus orusbucocuklari
devil may cry gibi duruyor amk aşırı hypeladı

• +1
Reactions: Naughty America
Sanane lan gevşek

• JFL
Reactions: Gordon Freeman