D
Deleted member 277275
retarded ltn
peder domalıp 1000mbpsye yükseltti yan odadan 1 diş çekiyo forumda gezilmiyo aq türkcell ceosunun amını götünü sikiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne kadar ödüyorsunuz, türknet altyapısı yok mu binada?peder domalıp 1000mbpsye yükseltti yan odadan 1 diş çekiyo forumda gezilmiyo aq türkcell ceosunun amını götünü sikiyim
driverların güncel mi kardeşim?ne kadar ödüyorsunuz, türknet altyapısı yok mu binada?
bide modemin markası ne?
siktiğimin forumunda 2 dakika şaklabanlık yapmadan duramıyor musunuz siz?driverların güncel mi kardeşim?
driverlar güncel değilse yapamayız
driver
fiyati bilmiyomda altyapı var 5 kişi var evde telefonda testte 250 gördü max etherner çekecem telefona amkne kadar ödüyorsunuz, türknet altyapısı yok mu binada?
bide modemin markası ne?
OG turkcell threadpeder domalıp 1000mbpsye yükseltti yan odadan 1 diş çekiyo forumda gezilmiyo aq türkcell ceosunun amını götünü sikiyim
yav orosbu oglu adam yardım almak icin yazdı sanki allani sikmiyim simdi cakma atsızsiktiğimin forumunda 2 dakika şaklabanlık yapmadan duramıyor musunuz siz?
ananın amına yerleştireyim driverları 18lik selin gibi çalışacak.
lan bu çakma atsız mı?yav orosbu oglu adam yardım almak icin yazdı sanki allani sikmiyim simdi cakma atsız
2024'de tiktokta gördüğün looksmax editleriyle burayı keşfetmiş zavallı bir orospu çocuğusun.yav orosbu oglu adam yardım almak icin yazdı sanki allani sikmiyim simdi cakma atsız
yav cakma atsiz daha kim oldugumu bilmiyosun gercek atsizi siktim sana neler yaparim sen dusun2024'de tiktokta gördüğün looksmax editleriyle burayı keşfetmiş zavallı bir orospu çocuğusun.
Sen o rezalet bedenini değiştirmek için buraya kayıt olduğunda ben çoktan ascendleyip sikimin keyfine bakmıştım.
Şimdi sen ve senin gibi yeni yetme tüm orospu çocukları burada rahatça takılabilir, sonra ağlamayın niye hiç bir OG gelip bizi eğitmiyor diye IQ'su açlık sınırının altında fakir fukara veled-i zinalar sizi.
OVACİKLİ OROSPU EVLADİ SENİ ZAMANİNDA HATTAB FELEGİNİ SİKMEMİS MİYDİ SENİN HA?yav cakma atsiz daha kim oldugumu bilmiyosun gercek atsizi siktim sana neler yaparim sen dusun
Sladekilicla doxx vssi atsana 1dkda en çok kişi doxxlayan kazansınOVACİKLİ OROSPU EVLADİ SENİ ZAMANİNDA HATTAB FELEGİNİ SİKMEMİS MİYDİ SENİN HA?
İBİNECİK
@Atsizz'dan gelip sike sike af dileyeceksin yoksa adini soyadini tc ni ikametgahini herseyini yayarim foruma ibret-i âlem olsun
sonra ağlamayın niye hiç bir OG gelip bizi eğitmiyor diye IQ'su açlık sınırının altında fakir fukara veled-i zinalar sizi.

bu adamda eski aq sen biliyondur büyük ihtimalle ilk rate postu açtığında baya tassak gecilmistisonra ağlamayın niye hiç bir OG gelip bizi eğitmiyor diye
Bizede nasip olur mu bebu adamda eski aq sen biliyondur büyük ihtimalle ilk rate postu açtığında baya tassak gecilmisti
simdi wide frame htn oldu kimi eğitcen amk
SEN BİZİ BOŞ SANDIN GALİBA ?bu adamda eski aq sen biliyondur büyük ihtimalle ilk rate postu açtığında baya tassak gecilmisti
simdi wide frame htn oldu kimi eğitcen amk
Yapilabiliritesi var ama slade alir cunku 24de neredeyse hiç lurklamiyodum forumdaSladekilicla doxx vssi atsana 1dkda en çok kişi doxxlayan kazansın