Turkish serial killer is appearently the dream man of foids (you are a certified cuck if this threat doesnt completely end your respect to foids)

senin boy sıkıntı be kanka. ayakkabıyla beraber mi 172? bence ufaktan ufaktan boy uzatma ameliyatına para biriktir. ya da amnesia gibi 4-5 tabanlık birden giymeye hazırlan.
It’s over for below 6’1cels

• So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 20848 and Tallooksmaxxer
the girls who like this nigga are roastie femcells or retarded+makeup+surgerymaxxed low-mid tier beckies

• Hmm...
Reactions: Tallooksmaxxer
Ayakkabi ile 174 falan kanka boydan da degil amk benden kisa Benle Ayni Boyda olup slay yapan kac adam biliyom benim sorunum tip Ile degil BEN BU FORUMA ILK GELDIGIMDE BI THREAD YAPMISTIM INCELLIK KANSER GIBI SANSSIZLIK UZERINE OLÁN BISEY. BENIM ETRAFIMDA COGU KIZIN YA SEVGILISI VAR YA DA BANA ILGI GOSTERMIYORLAR YAPACAK BIZEY YOK ARTIK DURUMUM OGRENILMIS CARESIZLIK ALISTIM ARTIK HER KIZ ILE YAPTIGIM INTERCTION HICBIZAMAN BI YERE VARMIYOR MOG YAPTIGIM ADAMLARIN BILE ILISKISI VAR BEN B SEKILDE BU OLAYLARA GEC KALDIM E CHAD DE OLMADIMZA GORE UFAK MENTALCEL OLMAK SORUN BASLATIYOR BEN ARTIK SALDIM KENDIMI TOPLUMDAN YAVAS YAVAS SOYUTLUYORUM
knka yeterince beyaz tenliysen tattoomaxx piercingmaxx uzunsacmaxx leanmaxx falan yapabilirsin bu bile smv’ni deli arttirir

being nt>looks (too a degree) bro! not all hope is lost yet

Last edited:
  • Ugh..
knka yeterince beyaz tenliysen tattoomaxx piercingmaxx uzunsacmaxx leanmaxx falan yapabilirsin bu bile smv’ni deli arttirir
ıyy o ne lan öyle emo kızları mı sikecen

• Hmm...
Reactions: szolliontaraelis
ıyy o ne lan öyle emo kızları mı sikecen
emo degil la kizlarin cogunlugu sevio (18-22)

easy softmax oldugu icin soyledim, daha cok secenegi oluyo

• Ugh..
He is GL for sure

being nt>looks (too a degree) bro! not all hope is lost yet
Brooo it’s ovER Ben piercing tatto siksen yapmam

• +1
Reactions: beypazarisoda0
habibi I have to make tiktok habibi

Imagine the things people would be able to get away with if social media and CCTV was never made :(

wasnt it at least 3 murders to be called serial killer?

jealous of him tbh, wish I could do that , in minecraft and other make-believe rpg worlds never irl

aylar önce bu orrrrrospu evladının ilk dogradığı karıyla ilgili thread açmıştım amkym bir insan katil şüphelisi olmasına rağmen hala onla neden takılırsın ki bu kadar mı hayvansal dürtülerine yenik düşüyorsun anasını sikeyim ya bu amınakodumun beyin fukarası kadınlarına ne olsa müstehak yemin ederim hayatında bir erkeğin desteği ve gözetimi olmadan gerçekten 10 iq üstü gerektiren kararları bile veremeyip yarrak gibi bir hayat çiziyorlar kendilerine boşu boşuna meme gender denmiyor bu gerizekalılara hay ananı sikeyim sinirlendim gece gece iyi olmuş amkym çıksın da birkaç tane daha doğrasın tipini siktiğim kekosu doğal seçilim sonuçta ne kadar götürse kardır neyse oh boşaldım.

he looks retarded and ugly, his forehead is round like a wymxn's

Users who are viewing this thread

Back