ogrepilled
ascended
Hala bakire veya eliniz kız tutmamış bir birey olarak dolanıyorsanız dediklerimi uyguladıktan 6-7 ay sonra muhtemelen elinize amcık gelecektir yağ oranı %12'nin altında olanların çok fazla bi kısmını okumasına gerek yok
Yazacaklarım her yaş grubuna uygundur fakat 15-18 yaş arası kişilerde daha fazla etki gösterecektir kısaca maksimum potansiyelinize ameliyatsız ulaşmanızı nasıl sağlayabileceğinizi anlatacağım
(Doktor falan değilim yazdığım tüm farmakolojik ürünlerin yeterince araştırması vardır bu thread medikal tavsiye içermez)
Söyleyeceğim hiçbir şeyde yalan söylemeyeceğim yalan söylemek için bir sebebim yok ama dediğim şeyler ile en az 45 yaşına kadar yaşayabilirsiniz tabii her şey genetik sağlık sorunu olan kişilerin ilaç kullanmasını tavsiye etmiyorum örnek verecek olursak benim dedem 109 yaşında vefat etti ve kan bağım olan kimsede genetik rahatsızlık kronik sorun yok bu yüzden kafam rahat ama dediğim gibi overdose yapmayacak şekilde kullanımda maksimum potensiyalinize ulaşmanızı sağlayacaktır lütfen "oo ilaçlar çok zararlı bu yaşta ne ilacı" falan insanıysanız okumayın bile gerek yok
(Lütfen dediklerime başlayacaksanız hiçbir şeyi okumadan atlamayın dozaj kaçırırsanız veya başka bir şey olursa sonuçları ciddi sonuçlar bırakabilir)
Bu thread size ne kazandıracak;
Boyunuz uzayacak
Bonemassinizi arttıracak
Sizi daha çekici yapacak
Yağ oranınız düşecek ve bloattan kurtulacaksınız
Frameiniz daha iyi olacak
Sizi daha kaslı bir görünüme sokabilir
1- Kan basıncı
Kan basıncı hayatınızda önemli rol oynuyor özellikle ilaç kullanacaksanız hayati öneme sahip.
A- Krom Pikolinat (Haftada 6 kere 200mcg)
B-Doenza( Şansınızı eczanede deneyin 5mglık olanından bulursanız işinize yarar cidden ama çok büyük bi değer taşımıyor gözümde bulursanız sabah uyanır uyanmaz 5mg)
C-Alpha Gpc (Uyanır uyanmaz 1 tablet)
En Ucuzu
D-Uridine Monophosphate (Uyandıktan yarım saat sonra 1 tablet)
2- Hormon Tedavisi
a- 500iu hcg (3 kere haftada eczanede pregnyl olarak bulabilirsiniz)
b-150mg testosterone enanthate (haftada 1 kere pazartesi günü diğer guideımda nasıl enjeksiyon yapabileceğinizi anlatmıştım)
3- Stres ile baş etmek
Ashwagandha işe yarıyor mu bilmiyorum ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım gerçekten stres sorunlarının azaldığını söylemişti
4- Karaciğer Sağlığınız
A- Live-r6 (günde 1 kere sabah akşam istediğiniz zaman ama benim tercihim sabahları oluyor)
B-Redetox (hem ödem atıyor hem karaciğer sağlığınıza fayda sağlıyor günde 1 servis)
C-Multivitamin ( Grizzone piyasadaki en dolu vitaminlere sahip ama bu ürün yemin ediyorum tavuk boku gibi kokuyor 3-4 hafta sonra zor alışıyorsunuz kokusuna)
D-Omega-3 (Günde 1 tablet eczanede bulabilirsini)
E-Çinko (Grizzonedan bulabilirsiniz yine zinc+d3+c diye bir ürünleri var)
Uyumadan Önce
1-2iu hgh
2-25mg mk677 (Bir boka yaradığı yok ama beni bebek gibi uyutuyordu)
3-600mcg igf1 lr3 (Sadece antrenman günlerinde)
4-20mg melatonin
5- Uyanır uyanmaz 4 dakika kadar güneşe çıkın
8 saat uyku yeterli uykunuzu iyi alın en iyi uyku pozisyonu solunuza yatıp bacaklarınızın arasına bir yastık alarak uyumak
Hayatınıza almanız gerekenler
30 dakika kardiyo - haftada 1 kez sauna
Ağırlık Antrenmanı
(Bacak çalışmanıza gerek yok aldığınız ilaçlar ile ortalamanın üstünde bir bacak büyüklüğüne sahip olacaksınız kızlar büyük bacaklarınız ile ilgilenmiyor ve ayrıca çok kaslı bacaklar sizi kısa gösteriyor)
1. Pazartesi Günü (İtiş Günü)
Db Bench Press 3x10-8
Db Incline Bench press 3x10-8
Neck curl 2x10-30
Dips 2xmax
Skullcrushers 3x12-10
Db Lateral Raises 3x12-10
2. Salı Günü (Çekiş Günü)
Db Shrugs 4x12-10
Rear Delt Fly 3x12-10
Hammer Curl 1x12-10
Rope Hammer Curl 3x12-10
Wrist Curl 2x10
21 Curl 7/7/7 3x
Haftada 6 gün tekrarla her antrenman sonuna yarım saat kardiyo koy
Sıcak Duşlar
Kas ve kemik sisteminize (kaynamayacak derecede) Sıcak su iyi gelecektir ama saçınıza değdirmeyin saçınızı soğuk su ile yıkayın
Diyet
Hedefiniz kilo başına 1 gram protein olmalı ve 150g karbonhidratı geçmemeniz lazım
Alabileceğiniz Supplementler
Glutamin : 10mg
Arjinin : 10mg
Her Gün
200mg aspirin
3L su
3g potassium chloride
Yağ Vermek
20mg tamoxifen (haftada 1 kere)
20mcg clenbuterol her gün (tavsiye etmiyorum her şeyi göze aldıysanız kullanabilirsiniz ben bile kullanmadım kalbe hasarından dolayı)
5mg yohimbine
1 tablet cardarine
Postür
Benim postürümü tek bir hareket düzeltti o da günlük yapabildiğim kadar kobra uzanışı yapmak oldu
Saç kesimi
Şehrinizde mutlaka hairstylist vardır gidin danışın ona göre kessin
Bakımını yapın Her gün şampuan kullanmayın
Kıyafet
Bu konuda bir başka arkadaşın daha guidei olduğu için bir şey demeyeceğim oraya bakabilirsiniz
Cilt Bakımı
Eczaneden Karma Ciltler için Temizleyici Jel rica edin bulamazsanız diye linkini bırakıyorum
Tretinoin Kremi alın ve kullanın
Günlük 200mg Hyaluronic Acid
Diş
Her gün Dişinizi Fırçalayın (sabah akşam)
Sizi kurtaracak şey biraz pahalı kaçabilir ama kesin çözüm
Dövüşçülerin kullandığı plaklardan alın kaynatıp ısırın dişinizin şekli çıksın içine bunu sıkın ve uyumadan önce bununla uyuyun sabah çıkarıp dişlerinizi fırçalayın
Sex Hayatınız
Erken Boşalıyorsanız 2 tane kondom üst üste takın eğer kız niye 2 tane taktın diye sorarsa yırtılmasın diye dersiniz
Diğer Öneriler
Bok gibi bir burnunuz varsa burnunuzu kaldıracak malzeme
Boyunuz kısaysa Bilekli bir ayakkabı alıp içine 7cm taban koyabilirsiniz https://ty.gl/wj53ro4102
Cilt Beyazlatma
Cildi bembeyaz olan eski sevgilimden aldığım bir bilgidir denemedim ama o dickhunter yaptıysa mutlaka işe yarıyordur her sabah yüzünüzü tuz sabunu ile yıkayın biraz yakıyormuş
Dediklerimi atlamadan okuyun lütfen etki göreceksiniz kesinlikle
Kızlar hakkında bilmeniz gerekenler
1- Kesinlikle sana yalan söyleyecek (High inhib yaratık oldukları için sana asla çirkin olduğunu söyleyemeyecek veya yanından geçen çocuğun senden daha iyi olduğunu söyleyemeyecek çünkü seni kırmaktan korkacak )
2- Diğerlerini kıskandırmak (Kızlar asla erkekleri etkilemek için giyinmez aksine hemcinslerine kendilerini göstermek için güzel giyinirler)
3- Kendisini iyi tanıtır (Sana ne kadar boktan bi insan olduğunu tabii ki söylemeyecek amk maymunu )
Yazacaklarım her yaş grubuna uygundur fakat 15-18 yaş arası kişilerde daha fazla etki gösterecektir kısaca maksimum potansiyelinize ameliyatsız ulaşmanızı nasıl sağlayabileceğinizi anlatacağım
(Doktor falan değilim yazdığım tüm farmakolojik ürünlerin yeterince araştırması vardır bu thread medikal tavsiye içermez)
Söyleyeceğim hiçbir şeyde yalan söylemeyeceğim yalan söylemek için bir sebebim yok ama dediğim şeyler ile en az 45 yaşına kadar yaşayabilirsiniz tabii her şey genetik sağlık sorunu olan kişilerin ilaç kullanmasını tavsiye etmiyorum örnek verecek olursak benim dedem 109 yaşında vefat etti ve kan bağım olan kimsede genetik rahatsızlık kronik sorun yok bu yüzden kafam rahat ama dediğim gibi overdose yapmayacak şekilde kullanımda maksimum potensiyalinize ulaşmanızı sağlayacaktır lütfen "oo ilaçlar çok zararlı bu yaşta ne ilacı" falan insanıysanız okumayın bile gerek yok
(Lütfen dediklerime başlayacaksanız hiçbir şeyi okumadan atlamayın dozaj kaçırırsanız veya başka bir şey olursa sonuçları ciddi sonuçlar bırakabilir)
Bu thread size ne kazandıracak;
Boyunuz uzayacak
Bonemassinizi arttıracak
Sizi daha çekici yapacak
Yağ oranınız düşecek ve bloattan kurtulacaksınız
Frameiniz daha iyi olacak
Sizi daha kaslı bir görünüme sokabilir
1- Kan basıncı
Kan basıncı hayatınızda önemli rol oynuyor özellikle ilaç kullanacaksanız hayati öneme sahip.
A- Krom Pikolinat (Haftada 6 kere 200mcg)
Ocean Krom Pikolinat İçeren Takviye Edici Gıda 200 mcg 90 Kapsül + Facial Cleanser 100ml Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Krom Pikolinat İçeren Takviye Edici Gıda 200 mcg 90 Kapsül + Facial Cleanser 100ml Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
C-Alpha Gpc (Uyanır uyanmaz 1 tablet)
En Ucuzu
D-Uridine Monophosphate (Uyandıktan yarım saat sonra 1 tablet)
DOUBLE WOOD Uridine Monophosphate 300 Mg 60 Capsul - Ithal Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DOUBLE WOOD Uridine Monophosphate 300 Mg 60 Capsul - Ithal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
2- Hormon Tedavisi
a- 500iu hcg (3 kere haftada eczanede pregnyl olarak bulabilirsiniz)
b-150mg testosterone enanthate (haftada 1 kere pazartesi günü diğer guideımda nasıl enjeksiyon yapabileceğinizi anlatmıştım)
3- Stres ile baş etmek
Ashwagandha işe yarıyor mu bilmiyorum ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım gerçekten stres sorunlarının azaldığını söylemişti
4- Karaciğer Sağlığınız
A- Live-r6 (günde 1 kere sabah akşam istediğiniz zaman ama benim tercihim sabahları oluyor)
GRIZZONE LIVE-R6
LIVE-R 6, karahindiba, deve dikeni, enginar ve zerdeçal ekstrelerinin yanında alfa lipoik asit ve glutatyon içermektedir. Bahsi geçen bitki ekstrelerinin karaciğeri olan faydası halk arasında uzun süreden beri bilinmektedir.
grizzone.com.tr
REDETOX 150GR 15 SERVİS
Günümüzde pek çok kişi, yanlış ve yetersiz beslenme alışkanlıkları nedeniyle sürekli yorgun hissediyor. Ancak Redetox ile bu soruna son verebilirsiniz! Redetox, doğal sebze ve meyve tozlarının harmanlanmasıyla oluşturulmuş bir süper gıda karışımıdır.
grizzone.com.tr
E-Çinko (Grizzonedan bulabilirsiniz yine zinc+d3+c diye bir ürünleri var)
Uyumadan Önce
1-2iu hgh
2-25mg mk677 (Bir boka yaradığı yok ama beni bebek gibi uyutuyordu)
3-600mcg igf1 lr3 (Sadece antrenman günlerinde)
4-20mg melatonin
5- Uyanır uyanmaz 4 dakika kadar güneşe çıkın
8 saat uyku yeterli uykunuzu iyi alın en iyi uyku pozisyonu solunuza yatıp bacaklarınızın arasına bir yastık alarak uyumak
Hayatınıza almanız gerekenler
30 dakika kardiyo - haftada 1 kez sauna
Ağırlık Antrenmanı
(Bacak çalışmanıza gerek yok aldığınız ilaçlar ile ortalamanın üstünde bir bacak büyüklüğüne sahip olacaksınız kızlar büyük bacaklarınız ile ilgilenmiyor ve ayrıca çok kaslı bacaklar sizi kısa gösteriyor)
1. Pazartesi Günü (İtiş Günü)
Db Bench Press 3x10-8
Db Incline Bench press 3x10-8
Neck curl 2x10-30
Dips 2xmax
Skullcrushers 3x12-10
Db Lateral Raises 3x12-10
2. Salı Günü (Çekiş Günü)
Db Shrugs 4x12-10
Rear Delt Fly 3x12-10
Hammer Curl 1x12-10
Rope Hammer Curl 3x12-10
Wrist Curl 2x10
21 Curl 7/7/7 3x
Haftada 6 gün tekrarla her antrenman sonuna yarım saat kardiyo koy
Sıcak Duşlar
Kas ve kemik sisteminize (kaynamayacak derecede) Sıcak su iyi gelecektir ama saçınıza değdirmeyin saçınızı soğuk su ile yıkayın
Diyet
Hedefiniz kilo başına 1 gram protein olmalı ve 150g karbonhidratı geçmemeniz lazım
Alabileceğiniz Supplementler
Glutamin : 10mg
Arjinin : 10mg
Her Gün
200mg aspirin
3L su
3g potassium chloride
Yağ Vermek
20mg tamoxifen (haftada 1 kere)
20mcg clenbuterol her gün (tavsiye etmiyorum her şeyi göze aldıysanız kullanabilirsiniz ben bile kullanmadım kalbe hasarından dolayı)
5mg yohimbine
1 tablet cardarine
Postür
Benim postürümü tek bir hareket düzeltti o da günlük yapabildiğim kadar kobra uzanışı yapmak oldu
Saç kesimi
Şehrinizde mutlaka hairstylist vardır gidin danışın ona göre kessin
Bakımını yapın Her gün şampuan kullanmayın
Kıyafet
Bu konuda bir başka arkadaşın daha guidei olduğu için bir şey demeyeceğim oraya bakabilirsiniz
Cilt Bakımı
Eczaneden Karma Ciltler için Temizleyici Jel rica edin bulamazsanız diye linkini bırakıyorum
Tretinoin Kremi alın ve kullanın
Günlük 200mg Hyaluronic Acid
Diş
Her gün Dişinizi Fırçalayın (sabah akşam)
Sizi kurtaracak şey biraz pahalı kaçabilir ama kesin çözüm
Opalescence %16 Ev Tipi Diş Beyazlatma 8
Opalescence %16 Ev Tipi Diş Beyazlatma 8'li Full Set Diş Macunlu Paket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Sex Hayatınız
Erken Boşalıyorsanız 2 tane kondom üst üste takın eğer kız niye 2 tane taktın diye sorarsa yırtılmasın diye dersiniz
Diğer Öneriler
Bok gibi bir burnunuz varsa burnunuzu kaldıracak malzeme
LOVYCO Burun Kaldırma Aparatı Pratik Yukarı Kaldırıcı Şekillendirici Düzeltici Burun Düzleştirme 6 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LOVYCO Burun Kaldırma Aparatı Pratik Yukarı Kaldırıcı Şekillendirici Düzeltici Burun Düzleştirme 6 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Boyunuz kısaysa Bilekli bir ayakkabı alıp içine 7cm taban koyabilirsiniz https://ty.gl/wj53ro4102
Cilt Beyazlatma
Cildi bembeyaz olan eski sevgilimden aldığım bir bilgidir denemedim ama o dickhunter yaptıysa mutlaka işe yarıyordur her sabah yüzünüzü tuz sabunu ile yıkayın biraz yakıyormuş
İPEKSOY Doğal Saf Tuz Sabunu 350 gram Ortalama Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İPEKSOY Doğal Saf Tuz Sabunu 350 gram Ortalama yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Dediklerimi atlamadan okuyun lütfen etki göreceksiniz kesinlikle
Kızlar hakkında bilmeniz gerekenler
1- Kesinlikle sana yalan söyleyecek (High inhib yaratık oldukları için sana asla çirkin olduğunu söyleyemeyecek veya yanından geçen çocuğun senden daha iyi olduğunu söyleyemeyecek çünkü seni kırmaktan korkacak )
2- Diğerlerini kıskandırmak (Kızlar asla erkekleri etkilemek için giyinmez aksine hemcinslerine kendilerini göstermek için güzel giyinirler)
3- Kendisini iyi tanıtır (Sana ne kadar boktan bi insan olduğunu tabii ki söylemeyecek amk maymunu )