Turkiyede cold approach calisir mi arkadaslar?

olm tipin high mtn gibi duruyo da yine boy var medipol tıpı tam bilmiyom burssuz girecek kadra paran varsa zenginsin her türlü slaylersin ama zengin olan biri tıp lanetine bulaşıp hayatını sikmez gidip koç işletme falan okur larplıyo %90. bu bahsettikleri olan biri orgda ne işi var amk ayrıca 😂
Hicibiri larp degil, gercek hayatta gor aq anlarsin cidden. Cok rahat chadlite oluyorum butun avrupa ulkelerinde, hele turkiyede chadlite+ chad bile olabilirim.

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
View attachment 3299516Kankatek yaptiginiz kiskanmak amq, 187 boy, fizik, yuz, goz rengi, sac, hersey var amq. Narsisist olabilirim ama bu dogrulari bosa goturmuyo. Turkiyenin en iyi tip bolumundede okuyorum aq, anlamadim sizin sorununuzu cidden, modellik yaptim, reklamlarda bile ciktim. Cidden kiskaniyonuz
helal olsun panpa nası zor mu medipol tıp

helal olsun panpa nası zor mu medipol tıp
Zor valla, sosyal hayatim yok, arkadasim yok, 8-10 saat calisiyoum ve spor sadece, ama yapiliir yani. Ama sosyal hayatim yok o yuzden benim icin daha kolay, arkadaslarin filan varsa ve dersi oranlamak zor yada baya zeki olucaksin gibi bisi.

Zor valla, sosyal hayatim yok, arkadasim yok, 8-10 saat calisiyoum ve spor sadece, ama yapiliir yani. Ama sosyal hayatim yok o yuzden benim icin daha kolay, arkadaslarin filan varsa ve dersi oranlamak zor yada baya zeki olucaksin gibi bisi.
Madem chadlitesın niye tıp yazıp hayatını skiyon boun koç işletme yaz hayatını yaşasana aq

Madem chadlitesın niye tıp yazıp hayatını skiyon boun koç işletme yaz hayatını yaşasana aq
Kanka zaten sosyal hayatim hic olmadi hayatim boyu, ondan sorun yok yani hayatim sikilmedi.

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
Bu adam yakışıklı uzun boylu zengin ve iyi hayat koşullarına sahip diye neden kıskanılıp didik didik bok atmaya yer aranıyor anlamadım

• JFL
Reactions: maarda and Dathomirian Zabrak
View attachment 3299516Kankatek yaptiginiz kiskanmak amq, 187 boy, fizik, yuz, goz rengi, sac, hersey var amq. Narsisist olabilirim ama bu dogrulari bosa goturmuyo. Turkiyenin en iyi tip bolumundede okuyorum aq, anlamadim sizin sorununuzu cidden, modellik yaptim, reklamlarda bile ciktim. Cidden kiskaniyonuz
sadece narsist degil gerizekalısın bro paylastıgın fotografa bak gozu donmus biri kolayca hayatını sikebilir haberin olsun

• +1
Reactions: Tornoviaa, maarda and ER enjoyer
Umarım yakın ailende doktor vardır yada durumun baya iyidir çünkü kendi klinigini acmazsan gecmis olsun berbat bir meslek doktorluk. İnsanların efsane sıralamalar yapıp aile destegi veya sermayesi falan olmadan tıp secmesi cok komik.

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Umarım yakın ailende doktor vardır yada durumun baya iyidir çünkü kendi klinigini acmazsan gecmis olsun berbat bir meslek doktorluk. İnsanların efsane sıralamalar yapıp aile destegi veya sermayesi falan olmadan tıp secmesi cok komik.
Klinik açması için uzmanlık da lazım değil mi
Biten bir gencliQqqq

• +1
Reactions: Heatmiser
Klinik açması için uzmanlık da lazım değil mi
Biten bir gencliQqqq
Dogru lan daha tus falan var gercekten korkunccc bir meslek aq

• +1
Reactions: Angutoid
git gengara yaz silsin şu mesajı aq harbı hayatın sıkılebilir

• +1
Reactions: Tornoviaa
ikiside var, zaten bu kazanicagim belge ile butun dunyada calisma imkanim var, yani turkiye, avrupa, amerika, etc... doktorlarin olume kadar calismadigi, ama iyi kazandigi bir yere giderim muhtemelen

atsiz ne? napti
Eski bir subforum uyesi en son eneskarduyayi evinden alcakti hesabini sildi ne oldu bilinmiyor
eskiden bi tane cocugu evinden aldi

Eski bir subforum uyesi en son eneskarduyayi evinden alcakti hesabini sildi ne oldu bilinmiyor
eskiden bi tane cocugu evinden aldi
30 yasindayim diye larpliyodu 17 cikti

• JFL
Reactions: Shade91
30 yasindayim diye larpliyodu 17 cikti
yani ozet olarak tehlikeli insanlar burda hafif deli o yuzden dikkatli olmam mi lazim? yani simdi hata mi yaptim yoksa muhtemelen bisi olmaz mi?

• +1
Reactions: Peter Steele
yani ozet olarak tehlikeli insanlar burda hafif deli o yuzden dikkatli olmam mi lazim? yani simdi hata mi yaptim yoksa muhtemelen bisi olmaz mi?
Muhtemelen bisi olmaz ama .org da oldugunu unutma burasi bir psl forumu basina her sey gelebilir

• +1
Reactions: ER enjoyer
Muhtemelen bisi olmaz ama .org da oldugunu unutma burasi bir psl forumu basina her sey gelebilir
Sen yinede sildir kanka o postu gengarla iletisime gecip

2 yıl okuyup hastanede memur olmak 70k almak

7.5 (yks dahil) yıl iflahı sikilmek 100k almak

• +1
Reactions: Tornoviaa and Peter Steele
Sen yinede sildir kanka o postu gengarla iletisime gecip
Cunku kalici yerinde olsam tum postlari sildirirdim ilerde doktor olsan dijital ayakizin onemli

2 yıl okuyup hastanede memur olmak 70k almak

7.5 (yks dahil) yıl iflahı sikilmek 100k almak

Geçen kız doktor geldi mtb kafasına boiaşcaktım iyi yırttı
Sicil yuzunden memur olamiyorum amk

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Cunku kalici yerinde olsam tum postlari sildirirdim ilerde doktor olsan dijital ayakizin onemli
direk hesabi silmek mumkun mu, hersey dahil ? para ile filan

Hayir gengara yaz threadleri sildir @Gengar
yazdim, ama hesabi silsem hala kaliyo yani, ama benim baya threadim var bunlari silebilir mi ki arkadas

• +1
yazdim, ama hesabi silsem hala kaliyo yani, ama benim baya threadim var bunlari silebilir mi ki arkadas
Silemezse muhtemelen vip falan al der oda 11 dolar olmasi gerek

Silinmesi gereken 2 tirad var fotolarini paylastigin onlari sildirceksin postlar degil

• +1
  • +1
size derinden bir bilgi vereyim jon jones kazanamayacak

• +1
Bu adam yakışıklı uzun boylu zengin ve iyi hayat koşullarına sahip diye neden kıskanılıp didik didik bok atmaya yer aranıyor anlamadım
İlgi köpeği olmasi

• +1
Reactions: Deleted member 107269
Hicibiri larp degil, gercek hayatta gor aq anlarsin cidden. Cok rahat chadlite oluyorum butun avrupa ulkelerinde, hele turkiyede chadlite+ chad bile olabilirim.
Avrupa ulkelerinde ortalama bir gençsin trde de strong htn overall da low htnsin

Modellik yapip reklamlara ciktiysan burada ne isin var buddy boyo

Abi 165 subhuman Gaziosmanpaşalı Selim loopa hızlı sokaklar alıp kapkara glock ile gelip seni vuracak ACİL SİL

• JFL
Reactions: Tornoviaa and Peter Steele
Avrupa ulkelerinde ortalama bir gençsin trde de strong htn overall da low htnsin
Kanka hayatim boyu 12-14 avrupa ulkesi gezdim, hepsinde chadlite oluyorum rahat... benden yakisikli sokaklarda hic gormedim ben(turkiyede). Avrupa ulkelerinde, benden yakisikli gordum ve daha uzun, ama cok nadir yinede. Renkli yesil/mavi goz ve 187 boy ve fizige sahip olan erkek cok nadir, bide benim gibi harmony olan.

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and Deleted member 70692
Kanka hayatim boyu 12-14 avrupa ulkesi gezdim, hepsinde chadlite oluyorum rahat... benden yakisikli sokaklarda hic gormedim ben(turkiyede). Avrupa ulkelerinde, benden yakisikli gordum ve daha uzun, ama cok nadir yinede. Renkli yesil/mavi goz ve 187 boy ve fizige sahip olan erkek cok nadir, bide benim gibi harmony olan.
chico chadlite amk

Users who are viewing this thread

Back