D
Deleted member 86491
Master
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Okturkiyed eoetalama uzeriymis adam iste zirvalama ok????
Ne konusalim knk bura offtopic blackpill tartışma mekani looksmax.org hakkında bilginiz yok subforumlar %90 offtopic blackpill ve shitpost amaçlı kullanılır ki zaten buraya aktif giren @maarda ve @dostoyevski hariç bi sik bilen adam da yok. Looksmax hakkında bilginiz olmadığı için yabanci forumu okumak yerine buraya soruyosunuz sorduğunuz her şeyin cevabi 100lerce threadda var ben buraya bir şey sorduğumda da ya kimse yanıt vermiyor ya da sik sik şeyler söylüyorlar maarda ve dostoyevski harici.Ya salak saçma tartışmalarınız için thread açmak yerine conv açın. Harbiden bunaltiyorsunuz şu okul açılsada liseli tayfadan kurtulsak amk
Gene başladı.Ne konusalim knk bura offtopic blackpill tartışma mekani looksmax.org hakkında bilginiz yok subforumlar %90 offtopic blackpill ve shitpost amaçlı kullanılır ki zaten buraya aktif giren @maarda ve @dostoyevski hariç bi sik bilen adam da yok. Looksmax hakkında bilginiz olmadığı için yabanci forumu okumak yerine buraya soruyosunuz sorduğunuz her şeyin cevabi 100lerce threadda var ben buraya bir şey sorduğumda da ya kimse yanıt vermiyor ya da sik sik şeyler söylüyorlar maarda ve dostoyevski harici.
Reis sende aşağılık kompleksi mi var la niye gerildin buna bu kadar anlamadımKanka cocugun sıkıntısı TÜRKİYEDE ORTALAMA ÜSTÜYÜM demesi aq
Neyse bisi demiyorum okeyNe konusalim knk bura offtopic blackpill tartışma mekani looksmax.org hakkında bilginiz yok subforumlar %90 offtopic blackpill ve shitpost amaçlı kullanılır ki zaten buraya aktif giren @maarda ve @dostoyevski hariç bi sik bilen adam da yok. Looksmax hakkında bilginiz olmadığı için yabanci forumu okumak yerine buraya soruyosunuz sorduğunuz her şeyin cevabi 100lerce threadda var ben buraya bir şey sorduğumda da ya kimse yanıt vermiyor ya da sik sik şeyler söylüyorlar maarda ve dostoyevski harici.
tassakNe konusalim knk bura offtopic blackpill tartışma mekani looksmax.org hakkında bilginiz yok subforumlar %90 offtopic blackpill ve shitpost amaçlı kullanılır ki zaten buraya aktif giren @maarda ve @dostoyevski hariç bi sik bilen adam da yok. Looksmax hakkında bilginiz olmadığı için yabanci forumu okumak yerine buraya soruyosunuz sorduğunuz her şeyin cevabi 100lerce threadda var ben buraya bir şey sorduğumda da ya kimse yanıt vermiyor ya da sik sik şeyler söylüyorlar maarda ve dostoyevski harici.
Benle ne alakası var kardeşim türkiyede ortalama üstüyüm diyorsun adamlar tabi laf yaparReis sende aşağılık kompleksi mi var la niye gerildin buna bu kadar anlamadım
Knk buna bu kadar gerilinmesi sıkıntı ben yanlış düşünüyorumdur belki bunu üstelemek değiştirmeye çalışmak aşağılık kompleksine giriyor. Özgüven sahibi mantıklı bir insan benim bu söylediğimi yanlışlar geçer işine bakar aksini ispatlamak için çaba içine girmezBenle ne alakası var kardeşim türkiyede ortalama üstüyüm diyorsun adamlar tabi laf yapar
estagfurullah okul acilinca siktir olup gidicem zaten keyfini cikariyom herseyinNe konusalim knk bura offtopic blackpill tartışma mekani looksmax.org hakkında bilginiz yok subforumlar %90 offtopic blackpill ve shitpost amaçlı kullanılır ki zaten buraya aktif giren @maarda ve @dostoyevski hariç bi sik bilen adam da yok. Looksmax hakkında bilginiz olmadığı için yabanci forumu okumak yerine buraya soruyosunuz sorduğunuz her şeyin cevabi 100lerce threadda var ben buraya bir şey sorduğumda da ya kimse yanıt vermiyor ya da sik sik şeyler söylüyorlar maarda ve dostoyevski harici.
Ben kalcam burda bunlar yok asimetrimi duzeltir miyim (irlde kimse fark etmiyor) yok bonemashing yok gua sha tiktok looksmaxxi paylasmaya devam etsinler gülerek okuyacagimestagfurullah okul acilinca siktir olup gidicem zaten keyfini cikariyom herseyin
boneking771 yine hakli ciktilooksmax ne amk
olum harbi ne looksmaxi lanBen kalcam burda bunlar yok asimetrimi duzeltir miyim (irlde kimse fark etmiyor) yok bonemashing yok gua sha tiktok looksmaxxi paylasmaya devam etsinler gülerek okuyacagim
Dostum benim gerildiğim filan yok birşeyde ispatlamaya çalışmıyorum banane senin tipinden gerçekleri söylüyoruz kabullenemiyorsun ve aşağılık kompleksinin anlamını bilmiyorsun daha. Ben seni zorbalamiyorum boş yapıyorsun suan dostumKnk buna bu kadar gerilinmesi sıkıntı ben yanlış düşünüyorumdur belki bunu üstelemek değiştirmeye çalışmak aşağılık kompleksine giriyor. Özgüven sahibi mantıklı bir insan benim bu söylediğimi yanlışlar geçer işine bakar aksini ispatlamak için çaba içine girmez
boneking herzaman hakliydi hic bir zaman yanilmadiolum harbi ne looksmaxi lan
-Kemik krali 771 hazretleri
Tek hakli oldugu ve anlasilan sözü
Aslında çoğu şeyinde haklı adami tanıyınca anlıyorsun ama o da tassak geçmeye gelmiş burayaolum harbi ne looksmaxi lan
-Kemik krali 771 hazretleri
Tek hakli oldugu ve anlasilan sözü
türkce konusabilse aslinda cogu kisiden bilgiliboneking herzaman hakliydi hic bir zaman yanilmadi
dedigim gibi az bucuk turkce konusabilse yazabilse noktalama isareti kullansa zeki adam burdakilerin %85inden zekidirAslında çoğu şeyinde haklı adami tanıyınca anlıyorsun ama o da tassak geçmeye gelmiş buraya
Dostum benim gerildiğim filan yok birşeyde ispatlamaya çalışmıyorum banane senin tipinden gerçekleri söylüyoruz kabullenemiyorsun ve aşağılık kompleksinin anlamını bilmiyorsun daha. Ben seni zorbalamiyorum boş yapıyorsun suan dostum
bilerek yapiyor iq mogdedigim gibi az bucuk turkce konusabilse yazabilse noktalama isareti kullansa zeki adam burdakilerin %85inden zekidir
Abicim niye bu kadar kavga ettiginizi anlamiyorum seninde bu kadar savundugunuReis sende aşağılık kompleksi mi var la niye gerildin buna bu kadar anlamadım
@mesocephalicmogger @menas @emrelangdon sizde kavga etmeyin adam forumdan gitcekmis zatenAbicim niye bu kadar kavga ettiginizi anlamiyorum seninde bu kadar savundugunu
Bak sen gitmissin parayla rate almissin para verdigin icin yuksek puan vermisler kusura bakma ama etnik gozukuyosun kilolusun sac dokulmen basliyor bunlari cozmen lazim+ Ceneye geniplasty veya dolgu yapturabilirsin gercekler acidir blackpillde oyle o yuzden blackpilli yutarken 2 kere dusunursun tipimi duzeltebilir miyim duzeltemez miyim duzeltemeyecek durumda olanlar intihar eder duzeltenler hayatina devam eder
Sana puanim Ltn yani ortalama alti ama sakalini keserek ve beyazlayarak kilo vererek sacini uzatarak Ortalama olabilirsin boyun uzunsa boy halosuyla kapatirsin tipini falan
Lutfen kavga etmeyin sende gercekleri kabullen forumdan git sadece toxicleyecekler ve sen savundukca dahada alay konusu olacaksin kibarca soyluyom bunlari yani zaten bu fkrumda takila takila anca akil sagligini bozarsin
Konuyu kapatalı kaç saat oldu aq@mesocephalicmogger @menas @emrelangdon sizde kavga etmeyin adam forumdan gitcekmis zaten
Bide amk bu subforumda cogu kisi ortalama ve ortalamanin alti bende dahil ben mid mtn low mtn rateliyorum kendimi ama ben obezim yani low htn ascendlemistim zamaninda ve appealim yuksekAbicim niye bu kadar kavga ettiginizi anlamiyorum seninde bu kadar savundugunu
Bak sen gitmissin parayla rate almissin para verdigin icin yuksek puan vermisler kusura bakma ama etnik gozukuyosun kilolusun sac dokulmen basliyor bunlari cozmen lazim+ Ceneye geniplasty veya dolgu yapturabilirsin gercekler acidir blackpillde oyle o yuzden blackpilli yutarken 2 kere dusunursun tipimi duzeltebilir miyim duzeltemez miyim duzeltemeyecek durumda olanlar intihar eder duzeltenler hayatina devam eder
Sana puanim Ltn yani ortalama alti ama sakalini keserek ve beyazlayarak kilo vererek sacini uzatarak Ortalama olabilirsin boyun uzunsa boy halosuyla kapatirsin tipini falan kulaklarada otoplasti kepce kulak ameliyati yaptir
Lutfen kavga etmeyin sende gercekleri kabullen forumdan git sadece toxicleyecekler ve sen savundukca dahada alay konusu olacaksin kibarca soyluyom bunlari yani zaten bu fkrumda takila takila anca akil sagligini bozarsin
Hocam son cevabımı veriyorum para verdiğim için yüksek puan verdiklerine dair bir delil yok bundan bahsediyorum. Sen kendi kişisel fikrini dayatmaya çalışıyorsun. Ek olarak yüksek vermiş olsalar bile ben puanladıkları insanlar açısından konumumu ifade etmek istedim .Ek olarak bariz esmer olmadığımı ve kilolu olmadığımı söyledim. 187 boya 70 kiloyum sen düşün. Yanaklı görüntü var evet lakin kilo ver gibi bir durum yok. Fotolardan zayıf olduğumu bile anlamamışsınız zaten problem bu. Yukarıda da bir foto attım bildiğin apaçık duruyorum ten olarak. Bir de mantıken 3 4 tane fotomu gören insan mı ten rengimi iyi bilir kendim mi? Sakal genetiğimin iyi olmadığını etnik olduğunu biliyorum zaten. Saçını uzat da senin kişisel fikrin. Benden de bu kadar.Abicim niye bu kadar kavga ettiginizi anlamiyorum seninde bu kadar savundugunu
Sana puanim Ltn yani ortalama alti ama sakalini keserek ve beyazlayarak kilo vererek sacini uzatarak Ortalama olabilirsin boyun uzunsa boy halosuyla kapatirsin tipini falan kulaklarada otoplasti kepce kulak ameliyati yaptir
Menas babayi koymamisin ayipNe konusalim knk bura offtopic blackpill tartışma mekani looksmax.org hakkında bilginiz yok subforumlar %90 offtopic blackpill ve shitpost amaçlı kullanılır ki zaten buraya aktif giren @maarda ve @dostoyevski hariç bi sik bilen adam da yok. Looksmax hakkında bilginiz olmadığı için yabanci forumu okumak yerine buraya soruyosunuz sorduğunuz her şeyin cevabi 100lerce threadda var ben buraya bir şey sorduğumda da ya kimse yanıt vermiyor ya da sik sik şeyler söylüyorlar maarda ve dostoyevski harici.
Bi sik bilenden kastım detaylı psl ve looksmax bilgisi sende o kadar yok malesef ama sende biliyosun yine iş var sendede tipin de iyi potansyel de varMenas babayi koymamisin ayip
Etmissin?
Sen sizofrensin kanzi 3-4 fotonu goren bilir tabi kimse kendine shitskin demez3 4 tane fotomu gören insan mı ten rengimi iyi bilir kendim mi?
Lan gavat en azindan @dostoyevski yle kapisirimBi sik bilenden kastım detaylı psl ve looksmax bilgisi sende o kadar yok malesef ama sende biliyosun yine iş var sendede tipin de iyi potansyel de var
Psl hakkında sordugum her soruya mantıklı ve iyi cevap vermişti cilt konusunda da her sikimi biliyor. Bilemiyorum kapisabilirsin belkiLan gavat en azindan @dostoyevski yle kapisirim
Cilti cok siklemiyorun ben sahsen hixc sivilce problemiPsl hakkında sordugum her soruya mantıklı ve iyi cevap vermişti cilt konusunda da her sikimi biliyor. Bilemiyorum kapisabilirsin belki
basicaksin tret kemiklerin yesil olucak basicaksin isotret buyumen duracak her biji dietistan dusuk glisemik indeks dusuk karbCilti cok siklemiyorun ben sahsen hixc sivilce problemi
Cekmwdigim
Icin ama arastirrim
Bi ara
Zaten kardesim basicaksin tret + isotret i bitti gitti a
kemikler yesil?basicaksin tret kemiklerin yesil olucak basicaksin isotret buyumen duracak her biji dietistan dusuk glisemik indeks dusuk karb
187 mi ayakkabisizsa sadece ayakkabiyla 190sin ayakkabiliysa 3 cm lift al boyun yuzunu kapatir zaten niye kimse bunu sormadi ki ilk basta tipin 3.5 desek boyun 190 desek mtb kizlarla gezersin tipinden dolayi sorun cekmemenin nedeni boyunun uzun olmasi muhtemelen oyleyse hic bir problemin yok git forumdan bosverHocam son cevabımı veriyorum para verdiğim için yüksek puan verdiklerine dair bir delil yok bundan bahsediyorum. Sen kendi kişisel fikrini dayatmaya çalışıyorsun. Ek olarak yüksek vermiş olsalar bile ben puanladıkları insanlar açısından konumumu ifade etmek istedim .Ek olarak bariz esmer olmadığımı ve kilolu olmadığımı söyledim. 187 boya 70 kiloyum sen düşün. Yanaklı görüntü var evet lakin kilo ver gibi bir durum yok. Fotolardan zayıf olduğumu bile anlamamışsınız zaten problem bu. Yukarıda da bir foto attım bildiğin apaçık duruyorum ten olarak. Bir de mantıken 3 4 tane fotomu gören insan mı ten rengimi iyi bilir kendim mi? Sakal genetiğimin iyi olmadığını etnik olduğunu biliyorum zaten. Saçını uzat da senin kişisel fikrin. Benden de bu kadar.
Kemikler yesile donuyo uzun wadede orhaan arastirkemikler yesil?
olum o nasil is aminakoysyimKemikler yesile donuyo uzun wadede orhaan arastir
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29748107/ imex krem tetrasiklin hcl icerir bu tetrasiklinin kemikleri yesil yaptigina dagir arastirmaKemikler yesile donuyo uzun wadede orhaan arastir
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29748107/ imex krem tetrasiklin hcl icerir bu tetrasiklinin kemikleri yesil yaptigina dagir arastirma
tret icin olanini bulamadim ama ondada ayni sekil ama kimse kemigini gormedigi icin sorun yok sanirsam isotretinoin ayrica dis renginide sikiyor doksisiklinde oyle kalici dis lekeleri birakiyolar
iyiki birakmisim adamsin dostoyevskidoksisiklin,minocyclin (tetradox monodoks cartcurt) bunlar karacigeri ve bagirsagini sikmekle kalmayip kemiklerinide yesile ceviriyor dislerde leke birakiyor bu yuzden oral antibiyotikleri onermiyom hic![]()
Minocycline-induced orbital rim discoloration - PubMed
A 20-year-old woman underwent lacrimal gland biopsy for unilateral swelling and was unexpectedly found to have olive-green discoloration of her orbital rim. Postoperative questioning revealed that as a teenager she had been treated for acne with minocycline, a semisynthetic tetracycline...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
common knowledge aq vallaPsl hakkında sordugum her soruya mantıklı ve iyi cevap vermişti cilt konusunda da her sikimi biliyor. Bilemiyorum kapisabilirsin belki
187 mi ayakkabisizsa sadece ayakkabiyla 190sin ayakkabiliysa 3 cm lift al boyun yuzunu kapatir zaten niye kimse bunu sormadi ki ilk basta tipin 3.5 desek boyun 190 desek mtb kizlarla gezersin tipinden dolayi sorun cekmemenin nedeni boyunun uzun olmasi muhtemelen oyleyse hic bir problemin yok git forumdan bosver
sen 188 diyede halon var occcc