Turkiyede ortalama uzeriyim

190 ol ama cok tipsiz ol yine sikisirsin

• Hmm...
  • JFL
Reactions: chadmanlet04 and menas
lan gavat bu elemanı boy kurtarirmi? ayrıca boy cope cirkinsen
Bu menasda mal amk 185 boyun var karı sikemiyorsun olum..

• JFL
Reactions: chadmanlet04
obezim ve nt degilim malesef
ben obez de degilim ama asosyallik gotumu sikiyor konusasim gelmiyor insanlarla. allahtan baska insanlarla konusurken boyle sorunlarim yok biyerde siparis verirken falan. asosyallik ustune bide anksiyetem olsa nabardim bilmiyom amk

ben obez de degilim ama asosyallik gotumu sikiyor konusasim gelmiyor insanlarla. allahtan baska insanlarla konusurken boyle sorunlarim yok biyerde siparis verirken falan. asosyallik ustune bide anksiyetem olsa nabardim bilmiyom amk
Lan 180 87 kiloyum diyen kimdi

apt fixlesem 1 cm gainlerim gibime geliyo baya var bende apt. bide 3cmlik tabani olan bi ayakkabi giysem 188-89 olurum. sonrasina da 1-2cmlik tabanlikla 190 fraudlayabilirim de tabanliklara hic sicak bakmiyom nedense

Bu menasda mal amk 185 boyun var karı sikemiyorsun olum..
Ortamimiz yok disari gezmeye cikmiyoz arkadasim bile yok aq adam gibi cirkin de degilim? Mtn falanim ne yapicaz biz @mesocephalicmogger

apt fixlesem 1 cm gainlerim gibime geliyo baya var bende apt. bide 3cmlik tabani olan bi ayakkabi giysem 188-89 olurum. sonrasina da 1-2cmlik tabanlikla 190 fraudlayabilirim de tabanliklara hic sicak bakmiyom nedense
Fixlersen thread beklyoruz

• +1
Reactions: orhanhic
Ortamimiz yok disari gezmeye cikmiyoz arkadasim bile yok aq adam gibi cirkin de degilim? Mtn falanim ne yapicaz biz @mesocephalicmogger
benim de arkadasim yok arkadaslarimla arada bir disari cikmak cok isterdim amk nt olmamak cok zor kendimi sieksim geliyoe gece yatip ne kadar yalniz oldugum aklima gelincd

• +1
Reactions: menas
benim de arkadasim yok arkadaslarimla arada bir disari cikmak cok isterdim amk nt olmamak cok zor kendimi sieksim geliyoe gece yatip ne kadar yalniz oldugum aklima gelincd
:feelscry:

Kanka amk bu subforum sardı bende su son zamanlar ful burdayim ya bırakmam lazım

Olum dediklerimizi yapsan bitti aq

Strong mtnsin uzunsun salaksin. Bunlar var elimizde salakligi yen gerisi kolay

Strong mtnsin uzunsun salaksin. Bunlar var elimizde salakligi yen gerisi kolay
Clavixular fanim
IMG 1044

Olum dediklerimizi yapsan bitti aq
Ne yapayim
Sizofren gibi milletin instasini
Mi istiyeyim
Cok zor cok asiri cringe geliyor ama okulun ilk gunu sizin icin deniyecegim

Ne yapayim
Mi istiyeyim
Lan ne alaka sizoyla olum manyak mısın ya gitcen konuscan insta al ver yapcaksınjz sonra dedigm gibi itiraf sayfalarındaki karılara istek atcan önerilenlerdekilere atcan bitti aq sosyalleş olum bu subforum hayat sikşyor bunu farkettim

Lan ne alaka sizoyla olum manyak mısın ya gitcen konuscan insta al ver yapcaksınjz sonra dedigm gibi itiraf sayfalarındaki karılara istek atcan önerilenlerdekilere atcan bitti aq sosyalleş olum bu subforum hayat sikşyor bunu farkettim
ben buraya kayit olmadan once de boyleydim forumla alakali degil durum

• +1
Reactions: menas
Küçüklüğüm obez geçti ve ergenlikte tam karantina da başladı hayat başlamadan bitti mlsf

Ne yapayim
Mi istiyeyim
Sen hafif mogluyo gibisinde Emre'nin tipini baz alacağım fotolarda emre fotoları otizmli gibi çekildiği için düzgün rate yapamıyorum malesef

• +1
Reactions: Deleted member 42111 and menas
ANAM BENİ 3 AY EMZİRDİ 3 AY BE OROSPU COCUKLARI SÜTSÜZ KALDIM TESTOM SUAN TAHMİNİ MAX 500-600 NGDİR AQ HAYATIM SİKİLDİ OVER

Küçüklüğüm obez geçti ve ergenlikte tam karantina da başladı hayat başlamadan bitti mlsf
Kanka kucukken hepimiz yarak gibiydik dert ettigin seyi sikm

Kanka kucukken hepiz uarak gibiydik dert ettigin seyi sikm
Arkadaş ortamıda yapamıyorum ? Blackpiller arkadaşım vardı orospuevkadı sırdımdan bıçakladı şimdi başkalarının ifşasını zorla alıyor falan ona otbizr çekiyor incel orospu çocuğu

• So Sad
Reactions: Deleted member 42111
ben buraya kayit olmadan once de boyleydim forumla alakali degil durum
Kanka asosyallik var o zaman ful burda takılıp oyun oynayıp 31 cekersen normal 3 4 sene once bende oyleydim

Kanka kucukken hepimiz yarak gibiydik dert ettigin seyi sikm
Hem nevşehirdeyim aq 1 anadolu ya gittik diye başımıza gelmeyen kalmadı orangutan kızlarmı dersin? Keko erkeklermi dersin

Hem nevşehirdeyim aq 1 anadolu ya gittik diye başımıza gelmeyen kalmadı orangutan kızlarmı dersin? Keko erkeklermi dersin
Allahtan fenle aynı kattaydı

Senin şehir degistirmen lazım knk

Kanka malatyayı hic bilmiyorum biliyomusun
Su rate isteyen eleman gibiler kekomax ile chadlite pretty boyu bile moglar oyle düşün

• JFL
Reactions: Deleted member 42111
@emrelangdon senin surati bi ben bilmiyom heralde bana da atsana

Bunu mu götürüyon şimdi @emrelangdon bak iyiymis bu

• +1
Reactions: Deleted member 86220