D
Deleted member 87737
Nomad
190 ol ama cok tipsiz ol yine sikisirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
cope190 ol ama cok tipsiz ol yine sikisirsin
lan gavat bu elemanı boy kurtarirmi? ayrıca boy cope cirkinsensen 188 diyede halon var occcc
keske 190 olsam
hem ben 185 imsen 188 diyede halon var occcc
keske 190 olsam
Bu menasda mal amk 185 boyun var karı sikemiyorsun olum..lan gavat bu elemanı boy kurtarirmi? ayrıca boy cope cirkinsen
obezim ve nt degilim malesefBu menasda mal amk 185 boyun var karı sikemiyorsun olum..
olmadi mi olmuyo kardesBu menasda mal amk 185 boyun var karı sikemiyorsun olum..
ben obez de degilim ama asosyallik gotumu sikiyor konusasim gelmiyor insanlarla. allahtan baska insanlarla konusurken boyle sorunlarim yok biyerde siparis verirken falan. asosyallik ustune bide anksiyetem olsa nabardim bilmiyom amkobezim ve nt degilim malesef
Lan 180 87 kiloyum diyen kimdiben obez de degilim ama asosyallik gotumu sikiyor konusasim gelmiyor insanlarla. allahtan baska insanlarla konusurken boyle sorunlarim yok biyerde siparis verirken falan. asosyallik ustune bide anksiyetem olsa nabardim bilmiyom amk
ben degilim o 185 68 benLan 180 87 kiloyum diyen kimdi
Heben degilim o 185 68 ben
apt fixlesem 1 cm gainlerim gibime geliyo baya var bende apt. bide 3cmlik tabani olan bi ayakkabi giysem 188-89 olurum. sonrasina da 1-2cmlik tabanlikla 190 fraudlayabilirim de tabanliklara hic sicak bakmiyom nedense
Ortamimiz yok disari gezmeye cikmiyoz arkadasim bile yok aq adam gibi cirkin de degilim? Mtn falanim ne yapicaz biz @mesocephalicmoggerBu menasda mal amk 185 boyun var karı sikemiyorsun olum..
Fixlersen thread beklyoruzapt fixlesem 1 cm gainlerim gibime geliyo baya var bende apt. bide 3cmlik tabani olan bi ayakkabi giysem 188-89 olurum. sonrasina da 1-2cmlik tabanlikla 190 fraudlayabilirim de tabanliklara hic sicak bakmiyom nedense
benim de arkadasim yok arkadaslarimla arada bir disari cikmak cok isterdim amk nt olmamak cok zor kendimi sieksim geliyoe gece yatip ne kadar yalniz oldugum aklima gelincdOrtamimiz yok disari gezmeye cikmiyoz arkadasim bile yok aq adam gibi cirkin de degilim? Mtn falanim ne yapicaz biz @mesocephalicmogger
benim de arkadasim yok arkadaslarimla arada bir disari cikmak cok isterdim amk nt olmamak cok zor kendimi sieksim geliyoe gece yatip ne kadar yalniz oldugum aklima gelincd
Kanka amk bu subforum sardı bende su son zamanlar ful burdayim ya bırakmam lazımbenim de arkadasim yok arkadaslarimla arada bir disari cikmak cok isterdim amk nt olmamak cok zor kendimi sieksim geliyoe gece yatip ne kadar yalniz oldugum aklima gelincd
Olum dediklerimizi yapsan bitti aqOrtamimiz yok disari gezmeye cikmiyoz arkadasim bile yok aq adam gibi cirkin de degilim? Mtn falanim ne yapicaz biz @mesocephalicmogger
Strong mtnsin uzunsun salaksin. Bunlar var elimizde salakligi yen gerisi kolayOrtamimiz yok disari gezmeye cikmiyoz arkadasim bile yok aq adam gibi cirkin de degilim? Mtn falanim ne yapicaz biz @mesocephalicmogger
Tipimiz böyle olsaydı..
Clavixular fanimStrong mtnsin uzunsun salaksin. Bunlar var elimizde salakligi yen gerisi kolay
Ne yapayimOlum dediklerimizi yapsan bitti aq
@emrelangdon mu mog eder sence benmiStrong mtnsin uzunsun salaksin. Bunlar var elimizde salakligi yen gerisi kolay
Sen moglarsin kanka beni@emrelangdon mu mog eder sence benmi
Lan ne alaka sizoyla olum manyak mısın ya gitcen konuscan insta al ver yapcaksınjz sonra dedigm gibi itiraf sayfalarındaki karılara istek atcan önerilenlerdekilere atcan bitti aq sosyalleş olum bu subforum hayat sikşyor bunu farkettimNe yapayim
Sizofren gibi milletin instasini
Mi istiyeyim
Cok zor cok asiri cringe geliyor ama okulun ilk gunu sizin icin deniyecegim
ben buraya kayit olmadan once de boyleydim forumla alakali degil durumLan ne alaka sizoyla olum manyak mısın ya gitcen konuscan insta al ver yapcaksınjz sonra dedigm gibi itiraf sayfalarındaki karılara istek atcan önerilenlerdekilere atcan bitti aq sosyalleş olum bu subforum hayat sikşyor bunu farkettim
Yok bilmiyom esit olabilir gerci yeni halini gotmedimSen moglarsin kanka beni
Küçüklüğüm obez geçti ve ergenlikte tam karantina da başladı hayat başlamadan bitti mlsfLan ne alaka sizoyla olum manyak mısın ya gitcen konuscan insta al ver yapcaksınjz sonra dedigm gibi itiraf sayfalarındaki karılara istek atcan önerilenlerdekilere atcan bitti aq sosyalleş olum bu subforum hayat sikşyor bunu farkettim
Sen hafif mogluyo gibisinde Emre'nin tipini baz alacağım fotolarda emre fotoları otizmli gibi çekildiği için düzgün rate yapamıyorum malesefNe yapayim
Sizofren gibi milletin instasini
Mi istiyeyim
Cok zor cok asiri cringe geliyor ama okulun ilk gunu sizin icin deniyecegim
Bende analamadmSen hafif mogluyo gibisinde Emre'nin tipini baz alacağım fotolarda emre fotoları otizmli gibi çekildiği için düzgün rate yapamıyorum malesef
Kanka kucukken hepimiz yarak gibiydik dert ettigin seyi sikmKüçüklüğüm obez geçti ve ergenlikte tam karantina da başladı hayat başlamadan bitti mlsf
Arkadaş ortamıda yapamıyorum ? Blackpiller arkadaşım vardı orospuevkadı sırdımdan bıçakladı şimdi başkalarının ifşasını zorla alıyor falan ona otbizr çekiyor incel orospu çocuğuKanka kucukken hepiz uarak gibiydik dert ettigin seyi sikm
Kanka asosyallik var o zaman ful burda takılıp oyun oynayıp 31 cekersen normal 3 4 sene once bende oyleydimben buraya kayit olmadan once de boyleydim forumla alakali degil durum
Hem nevşehirdeyim aq 1 anadolu ya gittik diye başımıza gelmeyen kalmadı orangutan kızlarmı dersin? Keko erkeklermi dersinKanka kucukken hepimiz yarak gibiydik dert ettigin seyi sikm
Allahtan fenle aynı kattaydıHem nevşehirdeyim aq 1 anadolu ya gittik diye başımıza gelmeyen kalmadı orangutan kızlarmı dersin? Keko erkeklermi dersin
Senin şehir degistirmen lazım knkHem nevşehirdeyim aq 1 anadolu ya gittik diye başımıza gelmeyen kalmadı orangutan kızlarmı dersin? Keko erkeklermi dersin
Brutal ayrı anne baba pillSenin şehir degistirmen lazım knk
HmmBrutal ayrı anne baba pill
Malatyada yasayanlar napiyoSenin şehir degistirmen lazım knk
Kanka malatyayı hic bilmiyorum biliyomusunMalatyada yasayanlar napiyo
Su rate isteyen eleman gibiler kekomax ile chadlite pretty boyu bile moglar oyle düşünKanka malatyayı hic bilmiyorum biliyomusun
Profiline gir rate diye paylaşmış ordan bak@emrelangdon senin surati bi ben bilmiyom heralde bana da atsana
giremiyomProfiline gir rate diye paylaşmış ordan bak
Post kısmına tıklagiremiyom
tmm gordumProfiline gir rate diye paylaşmış ordan bak
giremiyom