turkıyede pubertymaxxing

barcelona besiktas

barcelona besiktas

Iron
amına koyım yok hgh bas yok sikişsokuş hormonu bas ben bu kadar şeyi alamam ve aileme açıklayamam. daha 13 yaşındayım plaklar vs. kapanmadan vücut ve yüz gelişmeye açıkken ne yapmam gerekiyorsa yapayım diyorum. ne yapabilirim?

• +1
Reactions: IlI and Kayra139
orgdan cik kanka

• +1
Reactions: Deleted member 151367
amına koyım yok hgh bas yok sikişsokuş hormonu bas ben bu kadar şeyi alamam ve aileme açıklayamam. daha 13 yaşındayım plaklar vs. kapanmadan vücut ve yüz gelişmeye açıkken ne yapmam gerekiyorsa yapayım diyorum. ne yapabilirim?
mk667 + high dose multi vit + ash allinsupsta var mk667 cok arastirmadim ihtiyacim olmadigi icin ama anladigim kadariyla dogal t ve gh uretimini baskilamadan etki ediyor baya iyi bisey aslinda
bunlardan sonra proteinoceandan ne alabiliyosan al supplementin kotusu olmaz bu yasta herseyi absorbe edersin zaten

Aq 12 yaşında orga düşcek ne yaşadınız sg çocukluğuny yaşa

• JFL
  • +1
Reactions: drakenryuguji, ER enjoyer, Tornoviaa and 1 other person
Düzenli gym git yeter ciddiyim burdakilere kanma amk orgdan çık çocukluğunu yaşa

• Love it
  • +1
Reactions: drakenryuguji and barcelona besiktas
13 yaşındayken bunları değil, okulunu düşünmelisin. Hesabını sil ve 17 yaşına geldiğinde geri dön.

• +1
Reactions: cakdripa and barcelona besiktas
masseter çalış 8-9 saat uyu 3 litre su iç kilolu isen kilo ver neck extension & neck curl yap chin tucks yap ve gym git supplement alıcaksan d3+k2 ve creatine al hiç paran yoksa gerçekten bu kadar ve arkadaşlara katılıyorum eğer 15 yaşından küçük iseniz siteyi terk edin

Last edited:
  • +1
Reactions: barcelona besiktas
pubertymax yapabiliyorsan yap yapamıyorsan siteden çık geri kalan şeyler skin care gibi normie şeyler ve ameliyat çünkü
şu dönemdeki hormonların hayatını etkileyecek ailene açıklayamazsan gizli al amk biz mi dicez onu da

• +1
Reactions: maarda and IlI
Siteyi nereden buluyorsunuz aq

• JFL
Reactions: orbitalover
mk667 + high dose multi vit + ash allinsupsta var mk667 cok arastirmadim ihtiyacim olmadigi icin ama anladigim kadariyla dogal t ve gh uretimini baskilamadan etki ediyor baya iyi bisey aslinda
bunlardan sonra proteinoceandan ne alabiliyosan al supplementin kotusu olmaz bu yasta herseyi absorbe edersin zaten
Senin o ananı sikerim bilgin olmadan millete bisey onerme allinsupstaki sarmslar boş ve sarmslar o kadar etkili değil

mk falan kullanma kanka git d3k2 copela overdose falan yap bi şekilde avut kendini paran yoksa çok maxxlayabilecek bir şeyin yok burun nefesi almaya çalış iyi uyu ve dişlerinde sorun varsa en erken şekilde hallettirmeye çalış

• +1
Reactions: ER enjoyer
1 g test+9 iu gh vuramıyorsan hayatın bitti brom

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 111512, maarda and ZerefDragnee1l
oneri veren abilere tesekkurler
cidden napiyorum ben aq gidip hayatimi yasayacam 16 yasinda hala cirkinsem geri donerim ✌️

• +1
Reactions: Kayra139
oneri veren abilere tesekkurler
cidden napiyorum ben aq gidip hayatimi yasayacam 16 yasinda hala cirkinsem geri donerim ✌️
ellerine sağlık en doğrusu sen yinede hiçbir şey yapmazsan bile uykunu almaya dikkat et

• +1
Reactions: barcelona besiktas
Constatinopole🇬🇷

• +1
Reactions: StacyAttractant

Users who are viewing this thread

Back