tutuklanıcaktım

underbite_hater

underbite_hater

Iron
20 seneden dondum dun asayısden cocuk buroya yonlendırıldım gasp yagma tehdıt mala zarar verme gıbı seylerle suclandım ama hıcbırını yapmadım suan adlı kontrolle serbestım ıntıhar dusunuyorum gırsemde ederdım psıkolojık sorunlarım zaten var aılemde anlamıyor benı telefonumada el konuldu t4 tramvaya bınerken mobese benı cekmıs ordan bulmuslar heryerde kamera var sızde dıkkatlı olun allaha emanet

• JFL
  • +1
Reactions: therealdeal877, Kayra139, flows5991 and 3 others
telefonuna el koyulduysa nereden yazıyorsun bunu oc

• JFL
  • +1
Reactions: therealdeal877 and Atsizz
GEÇMİŞ OLSUN PAŞA

KIZI SİKEYDİNİZ BARİ BOŞUNA BU KÜLFETİN İÇİNE GİRDİN

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, therealdeal877, anathema and 6 others
GEÇMİŞ OLSUN PAŞA

KIZI SİKEYDİNİZ BARİ BOŞUNA BU KÜLFETİN İÇİNE GİRDİN
BUGÜN YANLIŞLIKLA MEWING YAPTIM ÇOK FENA ÜST DAMAĞIM AĞRIYOR

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Kayra139 and Atsizz
  • JFL
  • Love it
Reactions: Yagiz8928 and Atsizz
20 seneden dondum dun asayısden cocuk buroya yonlendırıldım gasp yagma tehdıt mala zarar verme gıbı seylerle suclandım ama hıcbırını yapmadım suan adlı kontrolle serbestım ıntıhar dusunuyorum gırsemde ederdım psıkolojık sorunlarım zaten var aılemde anlamıyor benı telefonumada el konuldu t4 tramvaya bınerken mobese benı cekmıs ordan bulmuslar heryerde kamera var sızde dıkkatlı olun allaha emanet
Not alıyorum ben yaptığımda yakalanmıyım başka tavsiye var mı reis

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and Yagiz8928
kendi kafana göre hareket edemezsin bu ülkede silahla seni soyan hırsızı arabayla ezsen bile intikam için öldürdü diyip 26 yıl hapis ver,yor adamlar

• +1
Reactions: Zodiac
kendi kafana göre hareket edemezsin bu ülkede silahla seni soyan hırsızı arabayla ezsen bile intikam için öldürdü diyip 26 yıl hapis ver,yor adamlar
Afrikalı başkanın çocuğu değilsen evet

• JFL
Reactions: flows5991 and Yagiz8928

Users who are viewing this thread

Back