ldarmaxxerr
Bronze
bu arada bu karinin allahi benim allahim degil musluman biriyim allah bu kariyi gorup bu pici ben yaratmadim der bisey yok o yuzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
buraya iyi rage atilmiyo twitter devamÇünkü kanye West degilsin
Canlı canlı sahit olmustum bi arkadas botla kurbagayı eziyodu acayip zevk alıyodu sikim kalktı falan diyodu sonrasında bebeyi kürtler dövdüView attachment 5571445allahini kitabini siktigimin foidi bu turkiyedekilerden sadece biri gidip crush fetish yazarsaniz psikolojiniz bozulur amk yapanlarin hepsi bu kitabini siktigimin foid orospu evlatlari bunun geldigi nesili sikiceksin hepsini yakarak oldurceksin yurtdisindada yapiyolar hepsi serbest geziyo anasini allahini siktiklerim rahat uyuyamiyorum bunlar yuzunden sunlardan biri karsima ciksin oldurmessem orospu cocuguyum ki gelmiyolarki amk barakada gece konduda yasiyo fukara orospu evlatlari bu yuzden bu videolari cekip kitabini siktigimin hastalikli fetisi olanlara satiyolar birinin adresi ciksada gidip oldursem amk gidip yakmak istiyorum kuran carpsin hayatimda etmedigim kufurleri ettim amk kanim dondu
bu arada bu karinin allahi benim allahim degil musluman biriyim allah bu kariyi gorup bu pici ben yaratmadim der bisey yok o yuzden
Dünyanın en iyi topçusu
sende izledinmi orosbu cocugu sen dovseydinCanlı canlı sahit olmustum bi arkadas botla kurbagayı eziyodu acayip zevk alıyodu sikim kalktı falan diyodu sonrasında bebeyi kürtler dövdü![]()
Keske dövseydimsende izledinmi orosbu cocugu sen dovseydin
olum orda ben olcaktim varya anasini sike sike oldurceksin amk varya hayvanlar hassas noktam onumde birini öldürsünler etkilenmem boyle seylere etkileniyom aqKeske dövseydim
rastgele hayvanların ölümü niye seni bu kadar delirtiyorView attachment 5571445allahini kitabini siktigimin foidi bu turkiyedekilerden sadece biri gidip crush fetish yazarsaniz psikolojiniz bozulur amk yapanlarin hepsi bu kitabini siktigimin foid orospu evlatlari bunun geldigi nesili sikiceksin hepsini yakarak oldurceksin yurtdisindada yapiyolar hepsi serbest geziyo anasini allahini siktiklerim rahat uyuyamiyorum bunlar yuzunden sunlardan biri karsima ciksin oldurmessem orospu cocuguyum ki gelmiyolarki amk barakada gece konduda yasiyo fukara orospu evlatlari bu yuzden bu videolari cekip kitabini siktigimin hastalikli fetisi olanlara satiyolar birinin adresi ciksada gidip oldursem amk gidip yakmak istiyorum kuran carpsin hayatimda etmedigim kufurleri ettim amk kanim dondu
kendileri mudahale edemedikleri icin ve öldürülmek icin hicbi suc işlememis olmalari aq bundan etkilenmicek kadar kansiz olmayinrastgele hayvanların ölümü niye seni bu kadar delirtiyor
her yerde her zaman suçsuz şeyler doğal döngü dışı ölüyor zaten. hali hazırda yaşandığını bildiğim şeyi gözümle görünce ekstra bir sinir bozukluğu gelmiyor. bu kansız olduğumdan değilkendileri mudahale edemedikleri icin ve öldürülmek icin hicbi suc işlememis olmalari aq bundan etkilenmicek kadar kansiz olmayin
duymakla görmek ve izlemek aynı sey degil baktıgına inanirsin ve bu seni daha cok etkiler etkilenmiyosan bi sıkıntı vardır aq sunu izleyip seymi dedin mesela heryerde oluyo siktir et diyeher yerde her zaman suçsuz şeyler doğal döngü dışı ölüyor zaten. hali hazırda yaşandığını bildiğim şeyi gözümle görünce ekstra bir sinir bozukluğu gelmiyor. bu kansız olduğumdan değil
İLERDE KARİN OLURSA BENİ ARA CATUR CATUR SİKERİMKeşke benim tassaklari da ezse
Elite ball knowledgeÇünkü kanye West degilsin
OffffffffKeşke benim tassaklari da ezse
Rastgele daga çık avcılar hep domuz vurur öldürür eğlence-spor için git yak onlarıbirinin adresi ciksada gidip oldursem amk gidip yakmak istiyorum kuran carpsin hayatimda etmedigim kufurleri ettim amk kanim dondu
Nediyon tövbe haşaView attachment 5571445allahini kitabini siktigimin
eti yenilen hayvanla evcil ve vahsi hayvan aynı sey degilRastgele daga çık avcılar hep domuz vurur öldürür eğlence-spor için git yak onları
aga rage attim anlik teitterda banim var müslümanimNediyon tövbe haşa
yazik amkamk bende de kaplumbağa var bu vidyoyu izledikten sonra orospu karıyı yakarak öldüresim geldi dünyanın en zararsız canlısı falan vidyoyu hatıraldıkca tüylerim diken diken oluyo
Yav siktir git müsliman flan değilsin oğlum deli misin sakin birazaga rage attim anlik teitterda banim var müslümanim
rage attim diyom aq kurani bile okuyup bitirdim musluman degilsin diyon nu karinin allahiyla benimki ayni degil bise olmazYav siktir git müsliman flan değilsin oğlum deli misin sakin biraz