twitteri siliyorum

ldarmaxxerr

ldarmaxxerr

Bronze
IMG 2704
allahini kitabini siktigimin foidi bu turkiyedekilerden sadece biri gidip crush fetish yazarsaniz psikolojiniz bozulur amk yapanlarin hepsi bu kitabini siktigimin foid orospu evlatlari bunun geldigi nesili sikiceksin hepsini yakarak oldurceksin yurtdisindada yapiyolar hepsi serbest geziyo anasini allahini siktiklerim rahat uyuyamiyorum bunlar yuzunden sunlardan biri karsima ciksin oldurmessem orospu cocuguyum ki gelmiyolarki amk barakada gece konduda yasiyo fukara orospu evlatlari bu yuzden bu videolari cekip kitabini siktigimin hastalikli fetisi olanlara satiyolar birinin adresi ciksada gidip oldursem amk gidip yakmak istiyorum kuran carpsin hayatimda etmedigim kufurleri ettim amk kanim dondu

bu arada bu karinin allahi benim allahim degil musluman biriyim allah bu kariyi gorup bu pici ben yaratmadim der bisey yok o yuzden

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher
Çünkü kanye West degilsin

• JFL
Reactions: Demirs, szenn, Gordon Freeman and 1 other person
IMG 0657

• JFL
Reactions: szenn, Gordon Freeman, Topkra and 4 others
Keşke benim tassaklari da ezse

• So Sad
  • Love it
Reactions: caglar3 and ldarmaxxerr
View attachment 5571445allahini kitabini siktigimin foidi bu turkiyedekilerden sadece biri gidip crush fetish yazarsaniz psikolojiniz bozulur amk yapanlarin hepsi bu kitabini siktigimin foid orospu evlatlari bunun geldigi nesili sikiceksin hepsini yakarak oldurceksin yurtdisindada yapiyolar hepsi serbest geziyo anasini allahini siktiklerim rahat uyuyamiyorum bunlar yuzunden sunlardan biri karsima ciksin oldurmessem orospu cocuguyum ki gelmiyolarki amk barakada gece konduda yasiyo fukara orospu evlatlari bu yuzden bu videolari cekip kitabini siktigimin hastalikli fetisi olanlara satiyolar birinin adresi ciksada gidip oldursem amk gidip yakmak istiyorum kuran carpsin hayatimda etmedigim kufurleri ettim amk kanim dondu

bu arada bu karinin allahi benim allahim degil musluman biriyim allah bu kariyi gorup bu pici ben yaratmadim der bisey yok o yuzden
Canlı canlı sahit olmustum bi arkadas botla kurbagayı eziyodu acayip zevk alıyodu sikim kalktı falan diyodu sonrasında bebeyi kürtler dövdü:lul:

• Ugh..
Canlı canlı sahit olmustum bi arkadas botla kurbagayı eziyodu acayip zevk alıyodu sikim kalktı falan diyodu sonrasında bebeyi kürtler dövdü:lul:
sende izledinmi orosbu cocugu sen dovseydin

Keske dövseydim
olum orda ben olcaktim varya anasini sike sike oldurceksin amk varya hayvanlar hassas noktam onumde birini öldürsünler etkilenmem boyle seylere etkileniyom aq

• JFL
Reactions: caglar3
View attachment 5571445allahini kitabini siktigimin foidi bu turkiyedekilerden sadece biri gidip crush fetish yazarsaniz psikolojiniz bozulur amk yapanlarin hepsi bu kitabini siktigimin foid orospu evlatlari bunun geldigi nesili sikiceksin hepsini yakarak oldurceksin yurtdisindada yapiyolar hepsi serbest geziyo anasini allahini siktiklerim rahat uyuyamiyorum bunlar yuzunden sunlardan biri karsima ciksin oldurmessem orospu cocuguyum ki gelmiyolarki amk barakada gece konduda yasiyo fukara orospu evlatlari bu yuzden bu videolari cekip kitabini siktigimin hastalikli fetisi olanlara satiyolar birinin adresi ciksada gidip oldursem amk gidip yakmak istiyorum kuran carpsin hayatimda etmedigim kufurleri ettim amk kanim dondu

rastgele hayvanların ölümü niye seni bu kadar delirtiyor

• +1
rastgele hayvanların ölümü niye seni bu kadar delirtiyor
kendileri mudahale edemedikleri icin ve öldürülmek icin hicbi suc işlememis olmalari aq bundan etkilenmicek kadar kansiz olmayin

• +1
Reactions: piuafl and coax96
kendileri mudahale edemedikleri icin ve öldürülmek icin hicbi suc işlememis olmalari aq bundan etkilenmicek kadar kansiz olmayin
her yerde her zaman suçsuz şeyler doğal döngü dışı ölüyor zaten. hali hazırda yaşandığını bildiğim şeyi gözümle görünce ekstra bir sinir bozukluğu gelmiyor. bu kansız olduğumdan değil

• +1
her yerde her zaman suçsuz şeyler doğal döngü dışı ölüyor zaten. hali hazırda yaşandığını bildiğim şeyi gözümle görünce ekstra bir sinir bozukluğu gelmiyor. bu kansız olduğumdan değil
duymakla görmek ve izlemek aynı sey degil baktıgına inanirsin ve bu seni daha cok etkiler etkilenmiyosan bi sıkıntı vardır aq sunu izleyip seymi dedin mesela heryerde oluyo siktir et diye

kücükkende boyle videolara maruz kalıyodum eger normal dısı olmayan bisey olsaydi bu kadar rage atmazdim hatta thread bile acmazdim

• Hmm...
Reactions: coax96
amk bende de kaplumbağa var bu vidyoyu izledikten sonra orospu karıyı yakarak öldüresim geldi dünyanın en zararsız canlısı falan vidyoyu hatıraldıkca tüylerim diken diken oluyo

• +1
Reactions: ldarmaxxerr
birinin adresi ciksada gidip oldursem amk gidip yakmak istiyorum kuran carpsin hayatimda etmedigim kufurleri ettim amk kanim dondu
Rastgele daga çık avcılar hep domuz vurur öldürür eğlence-spor için git yak onları

amk bende de kaplumbağa var bu vidyoyu izledikten sonra orospu karıyı yakarak öldüresim geldi dünyanın en zararsız canlısı falan vidyoyu hatıraldıkca tüylerim diken diken oluyo
yazik amk

• +1
Reactions: veneficus and coax96
Yav siktir git müsliman flan değilsin oğlum deli misin sakin biraz
rage attim diyom aq kurani bile okuyup bitirdim musluman degilsin diyon nu karinin allahiyla benimki ayni degil bise olmaz

• So Sad
Reactions: veneficus