D
Deleted member 136914
Bronze
Noldu orospu çocukları giydiğiniz jack daniels sizi kurtaramadı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tutuklandığını nerden öğrendin ben bulamadım.Noldu orospu çocukları giydiğiniz jack daniels sizi kurtaramadı mı
f5 at videosu varTutuklandığını nerden öğrendin ben bulamadım.
This trial is a jokeifadelerini dinlemek o kadar çok istiyorum ki
"eeee şey biz sadce şaka yapıorduk hakimabiifadelerini dinlemek o kadar çok istiyorum ki
kim neden yapsınki aq dark omuzlu 170 çirkin eziğin teki la buHail satan dersin artık mahkemede orospunun evladı seni tabi ltn olduğun için kimse editini yapmicak orası ayrı
beni böyle bişey satırla kovalamaya kalkıcak elinden alır götüne sokarım amk"eeee şey biz sadce şaka yapıorduk hakimabicantamdaki satırı boşverin
vallaha kimseyi satırla kovalamadım
"
170 mi la harbi uzun duruyor en az 180 diyodum benkim neden yapsınki aq dark omuzlu 170 çirkin eziğin teki la bu
kanka ortak bi arkadaş vardı bana 170 180 arası demişti ama bu tam 170 tipli bişi amk170 mi la harbi
dazlaklar amına koymuştu zaten bununbeni böyle bişey satırla kovalamaya kalkıcak elinden alır götüne sokarım amk
dazlaklar ney daltonlar mıdazlaklar amına koymuştu zaten bunun![]()
Soldaki kadar recessed bi çeneyi ilk defa görüyorum bide sakal falan bırakmış its over amk sakal kurtarmaz o recessionu bimax lazımtipe bak köle orospu evladı
Kanka low t aq buna sen istediğin ameliyatı yaptır düzekmezSoldaki kadar recessed bi çeneyi ilk defa görüyorum bide sakal falan bırakmış its over amk sakal kurtarmaz o recessionu bimax lazım
Vay beKanka low t aq buna sen istediğin ameliyatı yaptır düzekmez
Boynuyla birlesmis cenesi orosbu evladi jack daniels tisortunu ellerimle yırtıp üzerine bosaldiktan sonra geri yedirmek istiyorum bu orosbu çocuğuna ya
Aynen kardeşim jack daniels dark triad hail satan pentagram falanBoynuyla birlesmis cenesi orosbu evladi jack daniels tisortunu ellerimle yırtıp üzerine bosaldiktan sonra geri yedirmek istiyorum bu orosbu çocuğuna ya
Yardı gece geceAynen kardeşim jack daniels dark triad hail satan pentagram falan View attachment 4349017