UCUBE SEMİH FANI HABERLERE DÜŞMÜŞ

ya muhtemelen ilaç muhabbeti yapan elemanlar yarrağı yeryerse onlar sıkıntı şurda üç kuruşluk küfürlerden bişey olmaz zaten heleki bu olaydan hiçbişey olmaz tt de twitterda falan baya yayılmış söven tek biz değiliz adamlar indiricez diye video atıyor aq
Ne zaman bilmiyorumda yakin bi zamanda org etiket olduğunda sorusturma felan acilir mi acaba amk onu merak ediyorum

Ne zaman bilmiyorumda yakin bi zamanda org etiket olduğunda sorusturma felan acilir mi acaba amk onu merak ediyorum
muhtemelen hayır neden açılsın he illa bişey olursa dediğim gibi ilaç muhabbeti siyaset yapanlar patlar

• +1
Reactions: hanma lover
muhtemelen hayır neden açılsın he illa bişey olursa dediğim gibi ilaç muhabbeti siyaset yapanlar patlar
İlac muhabbeti yapanlar niye patlasin la

olm ülkeye ilaç sokma manasında diyorum
Onu anladimda ulkeye ilac sokan subda 1 kisi felan vardır max zaten roidlerin çoğunu subdakiler bodybuild inflerinden aliyor diye biliyorum

Onu anladimda ulkeye ilac sokan subda 1 kisi felan vardır max zaten roidlerin çoğunu subdakiler bodybuild inflerinden aliyor diye biliyorum
he dayı bilemem o zamn siktir et bişey olmaz ya

• +1
Reactions: hanma lover
canino 8 psl

• JFL
Reactions: Zodiac