whoishe
Silver
kafa yapacak ucuz alkol önerisi lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne alakasiktir git
Taşak geçmeRed Bull aliyodum bayadir
Bana alkol vermiyolarkiTaşak geçme
2 tane volim 2 tane de kırmızı Tuborg içsem mi acaba işe yarar mıBana alkol vermiyolarki
viski etki yapmadı bu yapar mıtubotg shot
4 tsne tuborg shot ic ebeni tersten gorureunviski etki yapmadı bu yapar mı
4 tsne tuborg shot ic ebeni tersten gorureun
kafa yapacak ucuz alkol önerisi lazım
volim eski volimse 1 volim 1 birayla ananın amını görürsün zaten birayı fazla abartınca miğden dolcak kuscan volim tadı bok gibi zaten hızlı içmeye çalış ardından ayağa kalk amacın sarhoş olmaksa2 tane volim 2 tane de kırmızı Tuborg içsem mi acaba işe yarar mı
Ya senin o kafanı öl geber amk2 tane volim 2 tane de kırmızı Tuborg içsem mi acaba işe yarar mı
ayilip bayilmak midenin bulanmasi iyi bi sey mi saniyon olmView attachment 3401816View attachment 3401809 bunları içtim ama hafif gülümsemek dışında birşey yaşamadım aq niye filmlerdeki gibi ayılıp bayılamıyorum midem de bulanmadı
La istesem de olmuyorayilip bayilmak midenin bulanmasi iyi bi sey mi saniyon olm
Olmuyor aq içiyorum içiyorum tık yokYa senin o kafanı öl geber amk
içtiğim neden gram bulandırmadı dediklerini içtim içte toplam 7 dakikada falan üçünü baş bile döndürmedi4 tane kirmizi iç 2 tane de limonlu volim gondikle o çok istediğin kusmugu yasarsin
Am göt dağıtmak istiyosan durmadan icicen sayiyi arttir ya da daha ağır biseyler aliçtiğim neden gram bulandırmadı dediklerini içtim içte toplam 7 dakikada falan üçünü baş bile döndürmedi