ülkeye mk677 sokmak/mk677 tedarik etmek

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
güvenilir şekilde mk alabileceğim bir yer biliyor musunuz? bilmiyorsanız da şu an aklımda çinlilerden toz halinde alıp ethanol ile kendi solüsyonumu hazırlamak ve çok ucuz bir şekilde kullanmak var, çindeki tanıdığım tedarikçi 1gr mk'yı 600tlye veriyordu fakat sanıyorum ki raid yemişler ve fabrika yarrağı yemiş. başka satıcı arıyorum ve 1gr 2gr gibi kütleler düşük kütleler olduğu için bildiğim kadarıyla gümrükte çok siklemiyolar, 5gr civarı 6 ay için yetiyor ve 3500tl civarına geliyor trde sadece 375mg mk 2200tlye denk geliyor @marlonteixeira mk satıyon mu

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: anathema, Auchelius, xlegend and 4 others
güvenilir şekilde mk alabileceğim bir yer biliyor musunuz? bilmiyorsanız da şu an aklımda çinlilerden toz halinde alıp ethanol ile kendi solüsyonumu hazırlamak ve çok ucuz bir şekilde kullanmak var, çindeki tanıdığım tedarikçi 1gr mk'yı 600tlye veriyordu fakat sanıyorum ki raid yemişler ve fabrika yarrağı yemiş. başka satıcı arıyorum ve 1gr 2gr gibi kütleler düşük kütleler olduğu için bildiğim kadarıyla gümrükte çok siklemiyolar, 5gr civarı 6 ay için yetiyor ve 3500tl civarına geliyor trde sadece 375mg mk 2200tlye denk geliyor @marlonteixeira mk satıyon mu
subforumda ilk mk677 alan benim. 2 yıl önce gökhan'dan aldım. kullanım olarak memnun kaldım etkileri gösteriyordu şuan nasıldır bilmem

• +1
Reactions: xlegend, ZerefDragnee1l, pashanimair and 1 other person
Mk cope sen alma kanka

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, why not me? and 3 others
kaynak bilmiyorum ama bunlar schedule 3 ve üstü seyler, gümrükte cok problem cikmaz

• +1
Reactions: szolliontaraelis, ZerefDragnee1l and pashanimair
yok satmiyom cope cunku

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
subforumda ilk mk677 alan benim. 2 yıl önce gökhan'dan aldım. kullanım olarak memnun kaldım etkileri gösteriyordu şuan nasıldır bilmem
gökhan kim kanka

• +1
Reactions: pashanimair, xlegend and Duck Eats Bagel
Mk cope sen alma kanka
trde mk cope yurt dışında bile çok fazla sahtesi var ayrıca 1 ayda dediğin hiçbir şey gerçekleşemez placebocel

• +1
Reactions: Arisylva, maarda, pashanimair and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, xlegend, Yagiz8928 and 1 other person
Aynen kanka nefes alma cope bak uyuma uyumakta boyu etkilemiyor sonra herşey genetik ya kanka cope sen kal öyle
height mogg yemiyon mu sen benden amk ne konusuyon

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Arisylva, xlegend and 3 others
trde mk cope yurt dışında bile çok fazla sahtesi var ayrıca 1 ayda dediğin hiçbir şey gerçekleşemez placebocel
Kardeşim bilimsel araştırmalardan daha iyi biliyor

• +1
Reactions: pashanimair
Mknin en boktan ve en etkisiz gh analpgu olup her gün forumda konuşulması işi

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: growthplatessss111, szolliontaraelis, xlegend and 7 others

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and maarda
Igf demek kemik demek degil kac kere soylemem lazim onemli olan reseptorler
Ve igf yeterince uretiyorsa vucudunuz fazla almaniz tamamen para israfi

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair, Duck Eats Bagel and 4 others
Igf demek kemik demek degil kac kere soylemem lazim onemli olan

Neden daha iyi olmasın???

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Arisylva, Auchelius and 2 others
ruthless sahte mi trendyoldaki

• JFL
  • +1
Reactions: xlegend, pashanimair, Arisylva and 2 others
  • +1
Reactions: anathema, pashanimair and Duck Eats Bagel
ororspunun evlaıd soru spruyoz
Ölüsünü dirisini siktiğimin low iq yaratığı seni soruna cevap verdik zaten kör gözünü siktiğim.

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: anathema, pashanimair, Arisylva and 4 others
Ölüsünü dirisini siktiğimin low iq yaratığı seni soruna cevap verdik zaten kör gözünü siktiğim.
bende cevap verdim iste ne sovuyon annesini parcaladıgım

• +1
gel bizim aile evinde ve 14 yaşında birinin kazanabileceği para miktarı ile pinlemeye çalış ne oluyor amk maardacığım

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, xlegend, pashanimair and 3 others
sen 176 değil miydin? uzamışsın işte :D daha da uzarsın bence çünkü dayıların 190 küsür idi yanlış hatırlamıyorsam
gece boyum 76 77 civarı sabah 78

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, pashanimair, Arisylva and 1 other person
Igf demek kemik demek degil kac kere soylemem lazim onemli olan reseptorler
yarı doğru yarı yanlış

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, pashanimair, Duck Eats Bagel and 1 other person

Neden daha iyi olmasın???
reseptörlerin kötüyse daha iyi olamaz genetik yatkınlıkla ilgili yine

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and Duck Eats Bagel
reseptörlerin kötüyse daha iyi olamaz genetik yatkınlıkla ilgili yine

https://eksisozluk.com/entry/157571782 Hocam androjen reseptörleri için böyle bir yazı buldum da doğruluğu tartışılabilir :unsure:

"tahmin edeceğiniz üzere bunun en büyük faktörü maalesef genetik unsurlardır. yine de bu hassasiyet kazandırma işleminin doğal yollardan elimizden geldiğince gerçekleştirilemeyeceği anlamına gelmemekte.

ağırlık egzersizleri: böyle bi orada bi burada 5 kilo dumbell ile curl yapıp azıcık bant çekip akşam yemeği sonrası yarım saat parkta çekirdek çitleyerek yürüyüş yapmaktan vs bahsetmiyorum. tabii hiç bu tarz bir expression'a maruz kalmamış bir bireyde bu yöntem dahi ar hassasiyeti için etkili olacaksa bile bir noktadan sonra yeterli olmayacaktır. bahsettiğim ciddi planlanmış, programlanmış, progressive overload sistematiği içinde gelişen yaldır yaldır ağırlık egzersizleri. kemiğinizi, kaslarınızı sinir sisteminize yeniden inşa etme mekanizması için gerekli işlemleri gerçekleştirmesi için bir neden tanımanız gerekmektedir. re-shape moduna girildiği zaman, ar hassasiyeti ve sayısı artışa mecburen geçmek durumunda kalacaktır. istikrarlılığı ve sürekli olması çok önemlidir. uzun seneler gerektiren bir uğraş olması gerektiğini söylemek durumundayım.

fasting ve intermittent fasting: bir süre aç kalmak ve aralıklı aç kalma düzeni üzerine kurulmuş beslenme düzenleri bir çok faydası yanında ar'lerine de pozitif etki ettiği araştırılmış bir durumdur. açlık durumunda ve yoğunluğu yüksek egzersiz esnasında insan vücudunun daha fazla hgh (human growth hormone) salgıladığı ve hgh expression'ın da ar hassasiyeti için önemli bir meknizma olduğu son araştırmalarla birlikte düşünülmektedir. zira aralıklı açlıklar üzerine kurulu bir besin düzeni doğru bir egzersiz ve beslenme programı ile destekleniyor ise zaten yağ kütlesinin düşününe, inflamasyonun azalmasıne ve kardiyovasküler sistemin gelişmesine katkı sağlayacağından ar'lerinin otomatikman fayda göreceği çıkarımını yapmak zor olmasa gerek.

d vitamini: natural bir steroid olan d vitamini aslında bir çeşit hormondur. en çok güneş ışınlarına güneşin dik açı ile geldiği zamanlarda maruz kalma yöntemi ile salgısı arttırılabilir. gıdalardan ya da takviye edici ampüllerden eksikliğini gidermek belirli bir oranda etkili olsa dahi hiçbiri güneş ışınlarının eline su dökemeyecektir. d vitaminin vücutta yeterli oranda bulunması androjenik hormonların arşa geçmesi ile birlikte ar'lerinin de sentezleme gücünü de arttıracaktır.

beslenme düzeni: tam besinlerden oluşan bir beslenme düzeninin zaten vücutta pozitif yönde etki edemeyeceği bir nokta yok. iyi ve kişinin durumuna/kondisyonuna göre ayarlanmış bir beslenme düzenine her şekilde kefilim.
özellikle protein alımını arttırmak ar'lerinin hassasiyeti ve sayısınını arttırma açısından faydalı bulunduğu araştırılmıştır. zira yapı taşları olarak bilinen proteinler ve içerdikleri essential amino-asitler vücuttaki her fonskiyonda görev almaktadırlar. söz konusu kaş inşası, kemik yoğunluğu arttırmak gibi unsurlar ise dolaylı yoldan öyle ya da böyle yüksek protein alımı, ar ve androjenik hormonlar hep birbirlerinin ceplerini dolduran mekanizmalar olmaya devam edecektir.

- l-karnitin'in ar hassasiyetini arttırdığına dair araştırmalar mevcut."
@ascendantwill fasting ve l-karnitin işe yarayabilir demişti

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Yoo mk + gh alırsan daha etkili olur nesi boktan

• +1
Reactions: kurdistan, Auchelius, Duck Eats Bagel and 1 other person
Yoo mk + gh alırsan daha etkili olur nesi boktan
daha etkili olmaz yine doza bağlı gh vurabiliyorken boş yere mk alıp obur gibi yemeye gerek yok

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Auchelius
daha etkili olmaz yine doza bağlı gh vurabiliyorken boş yere mk alıp obur gibi yemeye gerek yok
Ya tamam sen öyle yapma sanki bi sikim değişecek hayır yarram bide mk cope diyo sanki önceden 3 4 ay kullanmış gibi yok o cope yok bu cope e yarram hiç denedin mi yok abi bak şu araştırma öyle diyor kanka sen git soya ürünü tüket bak faydalı ciddi diyorum araştırmalar öyle diyor gptye falanda sorabilirsin git soya sütü ye ama unutma günde 3 öğün bol ekmek bide çikolatalı pasta ye 30g da protein al o sana yeter

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
Ya tamam sen öyle yapma sanki bi sikim değişecek hayır yarram bide mk cope diyo sanki önceden 3 4 ay kullanmış gibi yok o cope yok bu cope e yarram hiç denedin mi yok abi bak şu araştırma öyle diyor kanka sen git soya ürünü tüket bak faydalı ciddi diyorum araştırmalar öyle diyor gptye falanda sorabilirsin git soya sütü ye ama unutma günde 3 öğün bol ekmek bide çikolatalı pasta ye 30g da protein al o sana yeter
mal mısın yarram araştırmalar ananın amı üzerinde mi yapılıyor yine kontrol grupları belirlenip insanlar üzerinde yapılıyor 1 ay mk kullanmıs gelmis burda boyum uzadı diyo amk salağı boyunun uzamasının tek nedeni mknın su tutması ve omurga plaklarının arasında su tutulmuş olup boyunun geçici olarak daha uzun olması kalıcı bir etki değil 1 ayda 20 ünite gh vursan da uzamicaksın o kadar fazla

• +1
mal mısın yarram araştırmalar ananın amı üzerinde mi yapılıyor yine kontrol grupları belirlenip insanlar üzerinde yapılıyor 1 ay mk kullanmıs gelmis burda boyum uzadı diyo amk salağı boyunun uzamasının tek nedeni mknın su tutması ve omurga plaklarının arasında su tutulmuş olup boyunun geçici olarak daha uzun olması kalıcı bir etki değil 1 ayda 20 ünite gh vursan da uzamicaksın o kadar fazla
Ne aptal bi çarsın amk mkyı bıraktım boyum kısalmadı 1-2- haftadır kullanmıyorum hala konuşuyor

• +1
Reactions: Atsizz, Duck Eats Bagel and pashanimair
kanka şu sik sik triplerini ne zaman bırakmayı düşünüyosun
ülkeye mk falan sokamiycaksın 14 yaşındasın ananın üstünden bi geçirmeyi planlıyosun
siktir git herhangi bi satıcıdan mk al
"ama mknın etkileri hghyle uzun dönemde aynı "
yarrağımın başı aynı kendini kandırmaya devam et

Last edited:
  • +1
Reactions: why not me?, Duck Eats Bagel, ascendantwill and 1 other person
kanka şu sik sik triplerini ne zaman bırakmayı düşünüyosun
ülkeye mk falan sokamiycaksın 14 yaşındasın ananın üstünden bi geçirmeyi planlıyosun
siktir git herhangi bi satıcıdan mk al
"ama mknın etkileri hghyle uzun dönemde aynı "
yarrağımın başı aynı kendini kandırmaya devam et
uzun dönemde aynı falan demedim ben hiçbir zaman mal mısın amk salağı ülkeye mk sokma işini ben yapmayacağım zaten bir sürü gümrükten ürün geçiren var ayrıca 1gr gibi ağırlıklar genelde kontrol edilmiyor senin ananı sikerim mal mısın birader herhangi bir satıcıdan mk almak ve çinlilerden toz halinde alıp solüsyon hazırlamak arasında dağlar kadar para farkı var kendi imkanlarımla bir şeyler deniyorum şimdilik gelip mal mal sallıyorsunuz götünüzü sikecem bir ara

• +1
Ne aptal bi çarsın amk mkyı bıraktım boyum kısalmadı 1-2- haftadır kullanmıyorum hala konuşuyor
hala mknın tuttuğu suyun 1 2 haftada atılabilecek bir ödem olduğunu sanıyor mal bu adam amk

• +1
uzun dönemde aynı falan demedim ben hiçbir zaman mal mısın amk salağı ülkeye mk sokma işini ben yapmayacağım zaten bir sürü gümrükten ürün geçiren var ayrıca 1gr gibi ağırlıklar genelde kontrol edilmiyor senin ananı sikerim mal mısın birader herhangi bir satıcıdan mk almak ve çinlilerden toz halinde alıp solüsyon hazırlamak arasında dağlar kadar para farkı var kendi imkanlarımla bir şeyler deniyorum şimdilik gelip mal mal sallıyorsunuz götünüzü sikecem bir ara
yarrak demedin uzun süreli kullanımda igf1 seviyeleri artışının neredeyse aynı olduğunu söyledin searchletme bana
gümrükten geçirirsin kankam mkyı
kendi ibanın var mı parayı annenin babanın kartından mı atmayı planlıyosun, gümrükten ürün geçiren kişilerin alıcağı komisyondan haberin var mı
sadece hayal dünyasında yaşamayı bırak 6 aydır bi mk alıcaksın sadece sanki atomu parçalıyosun amk
madem geçirebiliceğinden bu kadar eminsin siktir git hgh geçir

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, Duck Eats Bagel and 2 others
yarrak demedin uzun süreli kullanımda igf1 seviyeleri artışının neredeyse aynı olduğunu söyledin searchletme bana
kendi ibanın var mı parayı annenin babanın kartından mı atmayı planlıyosun, gümrükten ürün geçiren kişilerin alıcağı komisyondan haberin var mı
sadece hayal dünyasında yaşamayı bırak 6 aydır bi mk alıcaksın sadece sanki atomu parçalıyosun amk
ya mal orospu evladı gerçek dolu hgh almak daha basit zaten olay aile evinde pinleyemiyor olmam uzun süreli kullanımlarda evet igf1 seviyeleri artışı neredeyse aynı araştırma direkt bunu söylüyor gümrükten neler neler geçiriliyor, kendi ibanım banka kartım her bokum var 6 aydır mk alacağım evet çünkü bir türlü en ucuz mk alabileceğim planı yapamadım ve her günüm mk planı yapmakla geçmiyor

• +1
gümrükten nasıl geçiriyonuz la

Users who are viewing this thread

Back