Üniversite hayatı guide

susisesi

susisesi

desperate oldcel
Üniversite hayatınız tamamen götünüze ne kadar fazla iğne yapabileceğinizi test etmeniz için var olan bir dönem.

Ailenizin verdiği ve burslardan topladığınız tüm parayı biriktirip her gün sadece kahvaltılık gevrek ve yoğurtlu makarna yiyip roid ve peptit basmalısınız.

Gerekirse yarı zamanlı işe girip daha çok para kazanabilirsiniz:soy:. Alkol gibi overpiced useless bi compounda para vermek yerine sadece tren basmalısın!!!

Üniversite hayatında sosyalleşmeyi göte koyun zaten kız arkadaş edinseniz bile büyük ihtimalle her akşam rave e gidip haftada 15 farklı kişi tarafından sikilecek.

Sosyal hayatınızı tamamen mahvetmemek için birkaç tane yakın arkadaş yapıp sınav dönemleri yaklaştıkça beraber ders çalışın ancak asla içmeye çağırdıklarında gitmeyin, bedava değilse dışarıda yemek yemeyin herhangi bir şey içmeyin.

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, szenn and 5 others
ne icmesi rave i yarram kyk yurdunda lol oynuyon max
almanya üniversite guide olmus bu

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, szenn and 7 others
1774562115919

• JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, szenn and 3 others
her akşam rave e gidip haftada 15 farklı kişi tarafından sikilecek.
Almanya'da olduğunu o kdar çok hissettirdiki bu cümle kahkaha attım amk

• JFL
Reactions: Thrill and susisesi
ne icmesi rave i yarram kyk yurdunda lol oynuyon max
almanya üniversite guide olmus bu
Soslu döner
Futbol
Asla sikemeyecekleri karı kız muhabbetleri
Siksok ıg tt espirileri
Amgot uni sık dassak mühendisliği 5. Yıl
Uni tayfadan nefret ediyoruz AMK yüzde 90 boyle

• +1
Reactions: Thrill, İNTİKAM VAKTİ and susisesi
Alkol gibi overpiced useless bi compounda para vermek
Kör olmayi goze aliyosan asiri ucuz btw, ozellikle vodka cok fiyat performans sarhos olmak istiyosan. Benim kafa 10 shot'a yari sarhos 12+'ya direkt sarhos oluyor

• +1
Kör olmayi goze aliyosan asiri ucuz btw, ozellikle vodka cok fiyat performans sarhos olmak istiyosan. Benim kafa 10 shot'a yari sarhos 12+'ya direkt sarhos oluyor
tr icin demistim daha cok overpriced ı da

hala worth olmadığı gerçeğini değiştirmiyo belki 1-2 ayda bir içerim

• +1
Reactions: Thrill and apo
Üniversite hayatınız tamamen götünüze ne kadar fazla iğne yapabileceğinizi test etmeniz için var olan bir dönem.

Ailenizin verdiği ve burslardan topladığınız tüm parayı biriktirip her gün sadece kahvaltılık gevrek ve yoğurtlu makarna yiyip roid ve peptit basmalısınız.

Gerekirse yarı zamanlı işe girip daha çok para kazanabilirsiniz:soy:. Alkol gibi overpiced useless bi compounda para vermek yerine sadece tren basmalısın!!!

Üniversite hayatında sosyalleşmeyi göte koyun zaten kız arkadaş edinseniz bile büyük ihtimalle her akşam rave e gidip haftada 15 farklı kişi tarafından sikilecek.

Sosyal hayatınızı tamamen mahvetmemek için birkaç tane yakın arkadaş yapıp sınav dönemleri yaklaştıkça beraber ders çalışın ancak asla içmeye çağırdıklarında gitmeyin, bedava değilse dışarıda yemek yemeyin herhangi bir şey içmeyin.

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, Serialsuicide and 1 other person
trensomnia yüzünden dün 10+ kabus gördüm amk :Crungo:

• +1
tr icin demistim daha cok overpriced ı da

hala worth olmadığı gerçeğini değiştirmiyo belki 1-2 ayda bir içerim
Ben accutane'den once her gun iciyodum
Dolabim hala dolu vodka siseleriyle dolu valla

• +1
Videoyu bulamadım ama şu kör yapan mal varya

• +1
  • JFL