ÜNİVERSİTEDE BELKİ NORMAL İNSANLARIN 14-15 YAŞINDA DENEYİM ETTİĞİ ŞEYLERİ İLK DEFA DENEYİM EDEBİLİR MİYİM

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Üniyede cope diyorlar ele tutuşmak, sarılmak gibi aşırı basic şeyler gelir mi beyler lise bitmesine az kaldı baktım khhvyiz hala bitince 500mg testo girsem 3 ay boyunca hard gymcelleyip öyle gitsem üniye şuanda yapıyorumda evde yapıyorum trendyol fitnes setiyle geçen iflahım sikildi hala yatıyom beslenmemde bok gibi

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: adeeyeah, Zodiac, Aven and 6 others
Anasını bıle sıkersın

• +1
  • Love it
Reactions: adeeyeah, Kayra139, Serialsuicide and 2 others
  • +1
Reactions: adeeyeah, pashanimair and patlatgelsin
  • +1
Reactions: adeeyeah, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, adeeyeah, Zodiac and 8 others
Üniyede cope diyorlar ele tutuşmak, sarılmak gibi aşırı basic şeyler gelir mi beyler lise bitmesine az kaldı baktım khhvyiz hala bitince 500mg testo girsem 3 ay boyunca hard gymcelleyip öyle gitsem üniye şuanda yapıyorumda evde yapıyorum trendyol fitnes setiyle geçen iflahım sikildi hala yatıyom beslenmemde bok gibi
yok öyle bişi knk ha dan gelen huya gider lisede olmadıysa ünidede olacağını sanmıyorum(oladabilir btw)

• +1
Reactions: adeeyeah, meynet, Auchelius and 3 others
KARDEŞİM ÜNİDE KIZLAR KUCAĞINA ATLIYOR DİKKATLI OL

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, adeeyeah, Zodiac and 5 others
  • JFL
  • +1
Reactions: adeeyeah, Zodiac, why not me? and 3 others
kardeşim üniye geç görürsün orda kızlar teklif ediyo:))
aynen kardeşim ben 168 ltn yim looks falan cope kızlar bilgisiyar okuduğunu duyunca üstüne atlıyor

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, adeeyeah, Zodiac and 4 others
Am sayısına göre bölüm seçiyor adam amk
Baska nabıcaz olm cıddı cıddı okul mı okıcaz bıde
yok öyle bişi knk ha dan gelen huya gider lisede olmadıysa ünidede olacağını sanmıyorum(oladabilir btw)
Knk roid,fizik,leanmaxxed 77 den 183 fraudlasam olur ya belki lens falanda takarım mavi her boku yaparım sürekli gitmem zaten

• +1
Reactions: adeeyeah, Zodiac, Resistance. and 1 other person
  • +1
Reactions: adeeyeah, Zodiac, kburak and 3 others
her türlü işsiz kalacağını düşünürsek gayet mantıklı
1000128187

• JFL
  • +1
Reactions: adeeyeah, Zodiac, Serialsuicide and 3 others
her türlü işsiz kalacağını düşünürsek gayet mantıklı
Aslan sonsuza kadar üniversite okumak yerine kendini hedefleri doğrultusunda geliştirmeye odaklanıyor.

• +1
Reactions: adeeyeah and pashanimair
Elemanlar babadan bmw ve şirketle üniye başlıyo sen gymcellesem falan diyon amk

Lisede daha kolay ama ünide de pek zor değil sadece subhuman manlet olmayıp ortama girmen gerek

• +1
Reactions: adeeyeah, Auchelius, Zodiac and 6 others
Amerikaya taşın Üniversiteye başla 2-3 Amerikali stacy ile sikiş otomatik ascendlenirsin kas ta gelir. Otomatik Countrymaxxing + Foidmaxxing yapmış olursun.

• JFL
  • +1
Reactions: adeeyeah, ascendantwill, flows5991 and 2 others

Lisede daha kolay ama ünide de pek zor değil sadece subhuman manlet olmayıp ortama girmen gerek
knk hani roid guide denicektin yalancı göt

• +1
  • So Sad
Reactions: adeeyeah, Auchelius and maarda

iyi bir araban varsa birazda ortamcıysan rahat bulursun

• +1
Reactions: adeeyeah, Auchelius and maarda
kızlara çok yüz vermicen hacı

• JFL
  • +1
Reactions: adeeyeah, Zodiac, flows5991 and 1 other person
Yaparsın knk niye yapamayasın

• +1
Reactions: adeeyeah and Serialsuicide
Evde nasi spor yapiyonuz olm

• +1
  • JFL
Evde nasi spor yapiyonuz olm
Lan mal sen nerden bilcen ki herkes yapar ki bikere sen bilemezsin onu ama mesela şimdi Amerika da bile evde yapan var yani Türkiye olamaz mı? Sen söyle mesela. Şimdi sen evde spor yapmayıp subhuman mı olmak isterdin yoksa Amerikalı kızla evlenmek mi? Mesela ben şuan spor yapmıyorum üyeliğim var salonda ama gitmiyorum şimdi mesela ben Amerikaya gidip direkt sikişip ascendlenicem Amrrikalı kızla ama mesela sen bilemezsin ki tabi çünkü sen yapamicaksın ki

• JFL
  • +1
Reactions: adeeyeah, flows5991, why not me? and 1 other person
asla normal insan olamıcaz keep coping

• +1
Reactions: why not me?, adeeyeah, Auchelius and 2 others
aynen kardeşim ben 168 ltn yim looks falan cope kızlar bilgisiyar okuduğunu duyunca üstüne atlıyor
valla atlıyor ama orospu kızlar oluyor ne sik yaptılarsa yapıyorlar öncesinde sonra zengin koca olur belki diye 4. sınıf gpa yüksek mühendisle oluyorlar bu yüzden true love bulmak için benim yaptığım gibi psikoloji okuyacaksınız

• Hmm...
  • +1
valla atlıyor ama orospu kızlar oluyor ne sik yaptılarsa yapıyorlar öncesinde sonra zengin koca olur belki diye 4. sınıf gpa yüksek mühendisle oluyorlar bu yüzden true love bulmak için benim yaptığım gibi psikoloji okuyacaksınız
psikoloji ne alaka ? true love gerçek degil bide

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, adeeyeah and Zodiac
Standartları düşürüp çirkin kızlara gidersen ? Hayır yine olmaz ascendleyemezsin
Ortalama bir kız bulursan belki
bunun dışında hayır hiçbir şey gençlik aşkının yerini tutmaz 18e kadar ascendleyemediysen sonrasının önemi yok

• +1
Reactions: Serialsuicide
G
GIRMIZI BASLIKLI KIZ GASARLIK YAPMIS

Users who are viewing this thread

Back