ÜŞÜYENE KADAR YEMEK YEME!

yılmaz_04

yılmaz_04

Iron
Beyler ne gariptir ki chatgpt ye de sordum aç kalmak gh ı tetikliyor 8 ila 12 saatlik açlıkta 1.5 ,2 kat daha fazla gh 16 ila 24 saat arası açlıkta 2 3 kat daha fazla gh üretimi oluyor yani siz şeker karb tüketmeden 12 saat aç kalıp sonra 1 öğün yiyip tekrar bu şekil döngüde olursanız iştahınızı sigara ,maden suyu ve türk kahvesiyle bloklarsanız miss gibi ascendlersiniz uyandınız 4 5 saat hiç bi sikim yemeyin 12 saat e tamamlayın çok dayanıklıysanız 16 saate 24 saate dayanın yiyin uyuyun amk bunu haftada max 3 gün yapın bunu 17 yaşımın sonlarında yapıyordum istemsizce aralıklı oruç gibi düşünün bunu gidin bakın heryere arttırıyor cidden

• JFL
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, kurdistan and 7 others
Cope

• +1
Reactions: Thrill, IlI, yadih and 10 others
Söylemeyi unuttum kemik için bütğn minarelleri alırsan çalışır onun dışında çalışmaz ıgf 1 düşüyo çünkü

• +1
Reactions: Thrill
Beyler ne gariptir ki chatgpt ye de sordum aç kalmak gh ı tetikliyor 8 ila 12 saatlik açlıkta 1.5 ,2 kat daha fazla gh 16 ila 24 saat arası açlıkta 2 3 kat daha fazla gh üretimi oluyor yani siz şeker karb tüketmeden 12 saat aç kalıp sonra 1 öğün yiyip tekrar bu şekil döngüde olursanız iştahınızı sigara ,maden suyu ve türk kahvesiyle bloklarsanız miss gibi ascendlersiniz uyandınız 4 5 saat hiç bi sikim yemeyin 12 saat e tamamlayın çok dayanıklıysanız 16 saate 24 saate dayanın yiyin uyuyun amk bunu haftada max 3 gün yapın bunu 17 yaşımın sonlarında yapıyordum istemsizce aralıklı oruç gibi düşünün bunu gidin bakın heryere arttırıyor cidden
La geçen ttde seni gördüm yılmaz diye bi adam koltuk diye dalga geçiyorlardı sen misin o

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, meatenjoyer9, kurdistan and 3 others
dışardan hgh enjekte etsen bile yeteri kadar hgh'in varsa bi sike yaramayacak

• +1
Reactions: Thrill, Ashoimex, kurdistan and 8 others
gh üretimini artırmıyor ghrelin sadece salgılanmayı uyarıyor yani hiç bi işe yaramaz
vücudun zaten salgılayabileceği an salgılıyor senin ona bi zaman oluşturmana çoğu zaman gerek yok
asıl darboğaz gh üretiminde salgılanmasında

• +1
Reactions: Thrill, kurdistan, Auchelius and 3 others
gh üretimini artırmıyor ghrelin sadece salgılanmayı uyarıyor yani hiç bi işe yaramaz
vücudun zaten salgılayabileceği an salgılıyor senin ona bi zaman oluşturmana çoğu zaman gerek yok
asıl darboğaz gh üretiminde salgılanmasında
ayoo :ICANT::ICANT::ICANT::ICANT::ICANT::ICANT::ICANT:
sussy boi is back :ICANT::ICANT::ICANT::ICANT::ICANT::ICANT:

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, yadih, kurdistan and 4 others
Sana göre filistindekiler 215 cm chad olacaklar o zaman

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Thrill, yadih and 8 others
Sana göre filistindekiler 215 cm chad olacaklar o zaman
O örnekler saçma dedim ya kemik için bütün besinleri al mg klsym d3k2 ona göre çalışır diğer türlü kan şekeri sikildiği için ıgf1 düşüyor

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and stacyworshipper
La geçen ttde seni gördüm yılmaz diye bi adam koltuk diye dalga geçiyorlardı sen misin o
Bisiklet koltuğu logitech diyolar aga hepsinin çenesini sikim amına kodumun foidleri

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and jsbera
2 gün bisey yemezsem dev mi olacam yani o zaman 4 gün aç kal kanında 20 İÜ gh olsun mantığa bak

• +1
Reactions: Thrill, growthplatessss111, kurdistan and 3 others
tıp okumuyosanız açmayın şöyle threadler kanka ya

• +1
Reactions: ascendantwill, stacyworshipper, kurdistan and 1 other person
O örnekler saçma dedim ya kemik için bütün besinleri al mg klsym d3k2 ona göre çalışır diğer türlü kan şekeri sikildiği için ıgf1 düşüyor
d3k2 cope

• +1
Reactions: Thrill and stacyworshipper
Bump greyler bilgilensin azcık

• +1
Reactions: Thrill