ulan hayat

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
oğlum aylar önce post açmıştım buraya date gidiyom diye sonra çok güzel geçti cart curt diyodum
hayatımda ilk defa koşulsuz sevildim onda da kızın babasından avmde gank yedim başıma iş açacak aq
panellemiş tacizci diye şikayet ederim diyo (böyle bi mevzu yok) zarar verecek napacam bilmiyorum

ilk defa birine gerçek sevgi besledim onda da neyin karmasını yaşıyom acaba kime naptım da allah belamı verdi acaba

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Dathomirian Zabrak, wateriswet and 12 others
oğlum aylar önce post açmıştım buraya date gidiyom diye sonra çok güzel geçti cart curt diyodum
hayatımda ilk defa koşulsuz sevildim onda da kızın babasından avmde gank yedim başıma iş açacak aq
panellemiş tacizci diye şikayet ederim diyo (böyle bi mevzu yok) zarar verecek napacam bilmiyorum

ilk defa birine gerçek sevgi besledim onda da neyin karmasını yaşıyom acaba kime naptım da allah belamı verdi acaba
Ayrıl amk chadle aldatcak zaten

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, meynet, maarda and 8 others

there is no such thing as a sub5 getting lucky kanki :lul:

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, maarda, Ameliyat Masası and 7 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, wateriswet, ascendantwill and 8 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, ascendantwill, Ameliyat Masası and 5 others

Hangi pust beddua ettiyse saglam muslumanmis

• JFL
Reactions: Thrill and IlI
valla hayatımın en şanslı 5 ayıydı sub5 miyim sub3 müyüm bilmem de
Abartma kanka en kötü günün mmtn senin

• +1
Reactions: Thrill and IlI
Cope illüzyona girmişsin sen
amk çok yakışıklı , uzun değilim hayatta bi vasfım yok maddi açıdan bile rahatta değilm
karşılıksız gibi geliyor bilmiyorum

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Auchelius and Serialsuicide
amk çok yakışıklı , uzun değilim hayatta bi vasfım yok maddi açıdan bile rahatta değilm
karşılıksız gibi geliyor bilmiyorum
Oda güzel degil, fizigide bok gibidir kesin onunda hayatta bi vasfı yok o yüzden seni istyo ilgi ve sex için

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, NoxInfernum and Auchelius
Oda güzel degil, fizigide bok gibidir kesin onunda hayatta bi vasfı yok o yüzden seni istyo ilgi ve sex için
kanka bişey demicem sana gelip bişey kanıtlama çabasına gircek kadar gavat değilim de
nerde ne konuşcağını hani şu kadar bilmiyosan bu kadar dar vizyonun varsa patavatsızsan sorun belki
tipinde değil de karakterinde olabilir

• JFL
Reactions: Thrill, NoxInfernum, Auchelius and 1 other person
kanka bişey demicem sana gelip bişey kanıtlama çabasına gircek kadar gavat değilim de
nerde ne konuşcağını hani şu kadar bilmiyosan bu kadar dar vizyonun varsa patavatsızsan sorun belki
tipinde değil de karakterinde olabilir
1 molekül bşle okumadım

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, NoxInfernum and Auchelius
  • +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum, iwishiwastaller and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back