Under Eye Support İçin En İyi Hard & Softmaxxler.

orbitalover

orbitalover

6'5 Carrot
sikgibi undereye supportu olan birisi için (ben):feelswhy: Yapılabilecek en iyi Softmaxxler ve hardmaxxler nedir? Softmaxx olarak ortodontik tedavi düşünüyordum mse gibi maxillanin desteğini arttırarak Eye Support arttırarak dolu gözüktürmeyi fakat doktor damak paletimin zaten yeterince geniş olduğunu söyledi :unsure:.Gözlerimi under Eye supportla 0.3cm-0.4cm kadar destekleyince çok fena ascendliyorum.Onerilere açığım

• +1
Reactions: menas
sikgibi undereye supportu olan birisi için (ben):feelswhy: Yapılabilecek en iyi Softmaxxler ve hardmaxxler nedir? Softmaxx olarak ortodontik tedavi düşünüyordum mse gibi maxillanin desteğini arttırarak Eye Support arttırarak dolu gözüktürmeyi fakat doktor damak paletimin zaten yeterince geniş olduğunu söyledi :unsure:.Gözlerimi under Eye supportla 0.3cm-0.4cm kadar destekleyince çok fena ascendliyorum.Onerilere açığım
fat graft,filler veya infraorbital implant
en iyi secenek fat graft bence.

• +1
Reactions: orbitalover
Bencede en mantıklısı fat graft infraorbital implantta doktor çok önemli çünkü doktor batırırsa yrra yeriz

• +1
Reactions: menas
yeterli mi sence? implant en iyi sonuc mu emin degilim

• Hmm...
  • +1
Reactions: orbitalover and menas
En büyük korkum frank tufano gibi olmak :feelstastyman:
o eleman oyunu daha bitirmedi, bir iki islem daha yapacak en kotu ihtimalle fat transfer belki canthoplasty ekleyecek + 1 yil iyilesme ver sonra tekrar konusalim ama evet 10 ameliyat goz bolgesi ne amk

• +1
Reactions: maarda and orbitalover
ilk ameliyatinda 4 islem oldu orbital decomprassion lower eyelid reduction ptosis repair bir sey daha vardi

• +1
Reactions: orbitalover
ilk ameliyatinda 4 islem oldu orbital decomprassion lower eyelid reduction ptosis repair bir sey daha vardi
Bence gözü roundluktan kurtarmak için en iyisi obo ama çok tehlikeli aq canthoplasty çok daha ucuz ve iyi bı tercih bence, ayrıca kör olucak tufano bu gidişle aq. Göz bölgesi çok sıkıntı geçen sene göz için operasyona girdim 12 saat gözlerimi açamadım 2 hafta rahat uyuyamadım gözlerim kanlı gezdim aq

Fat graft ne kadar daha rahat gelse de, infraorbital implant hep daha ağır basıyor. Asıl infra yaptırıp, sonradan gözüken implant yerlerini fat graft atmak mantıklı değil mi ?

Fat graft ne kadar daha rahat gelse de, infraorbital implant hep daha ağır basıyor. Asıl infra yaptırıp, sonradan gözüken implant yerlerini fat graft atmak mantıklı değil mi ?
aklima geldi ama hic denk gelmedim ama trde zaten custom infra ne kadar bir fikrim yok, ama 5k civariysa mantikli zaten canthoplasty ile birlikte yapiliyor genelde

Users who are viewing this thread

Back