ustun guc genetigim olabilir ve ciddiyim

sagva000

sagva000

Banned
5 yildir spor yapiyorum calisthenicsle basladim 2 yil yaptim sonra gym e gectim 189 boy 96 97 kilo falanim suan yuzde 13 14 yag orani 190 kilo bench press yapiyorum ve guc falanda calismiyorum duz makinelerde calisiyorum hep dusuk agirlik yuksek tekrar kure girsem 220 basarim net

• Love it
Reactions: -BayHarbourButcher
5 yildir spor yapiyorum calisthenicsle basladim 2 yil yaptim sonra gym e gectim 189 boy 96 97 kilo falanim suan yuzde 13 14 yag orani 190 kilo bench press yapiyorum ve guc falanda calismiyorum duz makinelerde calisiyorum hep dusuk agirlik yuksek tekrar kure girsem 220 basarim net
yaşın kaç

Oha amk yaratığın oğlu

• JFL
  • +1
Reactions: camelblack, iwishiwastaller and sagva000
1787005993663
bu musun

• JFL
Reactions: mtn_dude_193, sagva000 and Iranidnordid
5 senedir spor yapıyom diyip güc calısmıyom ayn 4 rep güc 6 rep hipertrofi dimi kral

• JFL
  • +1
Reactions: Topkra, camelblack, letrozoleabusing324 and 4 others
5 yildir spor yapiyomussun norlam degil mi

hicbir fikrim yok hem natty degilim hem de aylardir gyme gitmedim roidlerden daha fazla da olabilir gyme gitmedigimden daha az da olabilir
niye gitmiyon la roid basip

niye gitmiyon la roid basip
hem gym icin roid basmiyom

1 yil fln natty hic disiplin bozmadan gyme gittim sonra 2 kere ust uste tasinma olayim cikti uni degistirmek icin sinava girdim fln filan son bikac aydir 3 ulke arasinda gidip geliyorum baska ulkeye tasincagimdan ondan gyme hic firsatim olmadi

arada bi sinav cekiyom su an o kadar 2 aya fln tasinmis olcam geri duzenli baslicam

bide gym icin roidlemedigimden e2 nukelu ve erda kullaniyom ondan buyuk ihtimalle toplamda nattye gore daha az kas kazaniyo bile olabilirim

hem gym icin roid basmiyom

1 yil fln natty hic disiplin bozmadan gyme gittim sonra 2 kere ust uste tasinma olayim cikti uni degistirmek icin sinava girdim fln filan son bikac aydir 3 ulke arasinda gidip geliyorum baska ulkeye tasincagimdan ondan gyme hic firsatim olmadi

arada bi sinav cekiyom su an o kadar 2 aya fln tasinmis olcam geri duzenli baslicam

bide gym icin roidlemedigimden e2 nukelu ve erda kullaniyom ondan buyuk ihtimalle toplamda nattye gore daha az kas kazaniyo bile olabilirim
bende baslicam kure testo kuru yapicam ins 100 kilo ustune cikmayi planliyorum

bende baslicam kure testo kuru yapicam ins 100 kilo ustune cikmayi planliyorum
su an bende 0ng/dl testo 0ng/dl e2 var:)

plakları nukelamak istemiyorum frame biraz daha gelissin

• +1
Reactions: Iranidnordid and sagva000
>5 yıldır spor yapıyorum
>güç falan da çalışmıyorum

Happy The Sopranos GIF

• +1
Reactions: Iranidnordid