herson
sub 5
saat 12 den sonra uyumakesela sabah 1.30 da falan kas gelisimini cok azaltir mi? 11 de uyuyun diyorlar 11 cok erken amk. ben 8 de uyansam da gene 1.30 gibi yatasım grliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
demek istediğim 12 den sonra uyusam kas gelisimi olmaz mıkanka tam anlamadım sorunuda kas gelişimini etkiliyor uyku bayağı erken uyursan kaliteli bir uyku olur uyku kaliteli olursa geceki kas yenilenmesi kaliteli olur
okadar değil aq olumsuz etkilenir ama olmaz derecesindede değil kaliteli uyku alacağın zamandan biraz daha az bir gelişim olurdemek istediğim 12 den sonra uyusam kas gelisimi olmaz mı
GECE BEŞTE UYUSAM ATROFİ OLUR MUkanka tam anlamadım sorunuda kas gelişimini etkiliyor uyku bayağı erken uyursan kaliteli bir uyku olur uyku kaliteli olursa geceki kas yenilenmesi kaliteli olur
proteini aldıktan ve kası çalıştırdıktan sonra olcağını sanmamGECE BEŞTE UYUSAM ATROFİ OLUR MU
Çok fark olmazsaat 12 den sonra uyumakesela sabah 1.30 da falan kas gelisimini cok azaltir mi? 11 de uyuyun diyorlar 11 cok erken amk. ben 8 de uyansam da gene 1.30 gibi yatasım grliyor