UYUYAMIYORUM AMK

senualF

senualF

Bronze
Beyler kafamı koyuyom sabah erken kalkıp alacağım lasixi düşünüyorum ondan sonra sabah naparım diye düşünüyorum şişeye 3 maden suyu koyarım okulda bitiririm bide giderken bakkaldan 2 muz alırım falan sonra okula gidiyorum beyinsel olarak arkadaşlarla sohbet etmeye başlıyorum çıkıyorum ordan çok sık lasix kullanırsam ne olabilir ki amk diyorum yeterli mineralleri aldığım sürece falan sonra eplerona gidiyor aklım sonra yarın tazarotene sorarken pregablin için eczadene yapacağım larpı düşünüyorum giriyorum eczaneye eczacıyla konuşmaya başlıyorum (%99 red etme ihtimali olmasını bildiğim halde) işte diyorum kardeşim şöyle böyle hasta falan acındırıyorum baya sonra vermiyo üzülüyorum çıkıyorum yine sorgulamaya başlıyom falan durmuyor amk beyni melatonin alıcam oda fake çıkar belki diye düşünüyorum ne yarrak yicem ben yok mu beyaz reçeteli bi ilaç uykuya yardım için

otistik yavrucağım benim sen hergün diuretik mi alıyorsun:what:

otistik yavrucağım benim sen hergün diuretik mi alıyorsun:what:
La yok ben ascend123 gibi özürlümüyüm amk 2 hafta önce aldım 120 mg, bu sabah 40 gram alcam

• +1
Reactions: churmaxxed
diuretik niye alma amacın ne

• +1
Reactions: senualF
diuretik niye alma amacın ne
Sence ne olabilir debloat aq bok gibi besleniyom son bi haftadır dün öğle yemeğinde 4 noodle falan yedim şişti yüzüm ama o eleman özendirdi valla belki daha sık almaya başlayabilirim 3 aydır 80mg alıyomuş hala yaşıyor:lul:

• +1
Reactions: churmaxxed
Sence ne olabilir debloat aq bok gibi besleniyom son bi haftadır dün öğle yemeğinde 4 noodle falan yedim şişti yüzüm ama o eleman özendirdi valla belki daha sık almaya başlayabilirim 3 aydır 80mg alıyomuş hala yaşıyor:lul:
hayır özel bir gün için kullanıcaksan diuretik mantıklı olabilirde onun dışında diyetine dikkat ediceksin sürekli diuretik kullanarak bir yere varamazsın

• +1
Reactions: why not me?
böbrekleri alın elinize tmm mi kanka geberin luksmaks yapcam diye

• +1
Reactions: Turetskiyy, Auchelius and reanrao
o lasix ler 2 gun surmeyen debloat icin size cok seye mal olcak icmeye devam edin

• +1
Reactions: churmaxxed and Serialsuicide
hayır özel bir gün için kullanıcaksan diuretik mantıklı olabilirde onun dışında diyetine dikkat ediceksin sürekli diuretik kullanarak bir yere varamazsın
Reply attım sandım atmamışım kanka en son okul açıldığında kullandım 80mg 2 ay oldu bide işte 2 hafta önce kullandım 120 şuan 40mg kullancam uzun süre dahada kullanmam aq bişe olmaz yabancı forumlarda her gün kullananlar var bizim debloat.otistiği var bir şey olmaz korkmayın bu kadar zaten çok sert debloatlamıyor 40mg, az buz işedim