meynet
Platinum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

@zeggoasil metod 4 saat uyumak bu arada sizin gününüzden vakit çalmak için 10 saat uyutuyolar siz uyurken bizde orgdayız![]()
kızla konuşuyom knk yeni foid unlocked boyu 169 exi 163 buda sarişin yeşil gözlü amk bide retard olduğum için plaklarım açık olmasına rağmen uyumuyom@retardedlipos hadi ben avrupadayimda sen nie uyumuon amk
bi saniye sen avrupadamıydın la almanyamadamısın çaggal@retardedlipos hadi ben avrupadayimda sen nie uyumuon amk
Hollandabi saniye sen avrupadamıydın la almanyamadamısın çaggal
olm siz insanlara niye kanser diye küfrediyorsunuz ayıp değil mi amınakoyimHollanda
kızla konuşuyom knk
Kek getir ocHollanda
banada garip geliordu agzima takilda simdi ik ga nu kkr lekker slapenolm siz insanlara niye kanser diye küfrediyorsunuz ayıp değil mi amınakoyim
Sen bana eczaneden aromasin falan bisi misi getir sana kek getircemKek getir oc
Ne dicem alcam 23 yaşındayım kabile zıplamasıyla boyumu uzatır mıSen bana eczaneden aromasin falan bisi misi getir sana kek getircem
uyu knk 190 elemanlar moglar sonra boy ortalaması 187Hollanda
uzar knk dead hang yap bideNe dicem alcam 23 yaşındayım kabile zıplamasıyla boyumu uzatır mı
dostineximi icmek icin tok karnina olmam lazim simdi kim kalkip yemek pisircekHadi ben yatcam zibarcam sizede iyi geceler
Cel mi?avrupacel toplanma bölgesi
Ben de gelebilirim bikaç güne beni dışlamayınavrupacel toplanma bölgesi

ninni verin abime tıpış tıpış uyusun ninniiiHadi ben yatcam zibarcam sizede iyi geceler
avrupamaxxed turkcelsCel mi?
Avrupagods olcak o avropa cennet cennet
ankaracel lerle vs girseniz kim alir biz bi 5 6 kisi falanız kesin sizi başka bi evrene mogluyoruzavrupacel toplanma bölgesi
deniz olmayan şehirler pis hissetiriyoankaracel lerle vs girseniz kim alir biz bi 5 6 kisi falanız kesin sizi başka bi evrene mogluyoruz

almanyanın neresiydi kardeşimdeniz olmayan şehirler pis hissetiriyo![]()
Oc ben siirtliyim denizi nerede göreyimdeniz olmayan şehirler pis hissetiriyo![]()
olsun knk fıstığınız var ankarada oda yok amkOc ben siirtliyim denizi nerede göreyim
stuttgart ta yaşasam kendimi öldürürdüm avrupanın en çirkin şehri falanalmanyanın neresiydi kardeşim
-stuttgart
anlıyorum kardeşim
Aspava knk olay bu ya ankara harika şehir cennet cennetolsun knk fıstığınız var ankarada oda yok amk
stuttgartta 3 tane akrabam var bi dayim bi halam bide annemin dayisistuttgart ta yaşasam kendimi öldürürdüm avrupanın en çirkin şehri falan
ikramlar yarram gibi amk kandırıyolar sizi soğuk hepsi ana yemekten geçiriyolarAspava knk olay bu ya ankara harika şehir cennet cennet
knk siirtten antalya geomax atsana çok uzak değilAspava knk olay bu ya ankara harika şehir cennet cennet
Yıldız aspaba kanka ankara harikaikramlar yarram gibi amk kandırıyolar sizi soğuk hepsi ana yemekten geçiriyolar
Siirt bir vazgeçilmezdirknk siirtten antalya geomax atsana çok uzak değil![]()
Yıldız aspaba kanka ankara harika
avm varmıydı ordaSiirt bir vazgeçilmezdir
Alası var bir arabalar var ağzın açık kalıravm varmıydı orda
kaç beygir hocam çok elit insanlar sürüyo kesin çok pahalıdırAlası var bir arabalar var ağzın açık kalır
siirtte yüzünü yıkamayı keşfedince chad smv oluyomuş doğru muAlası var bir arabalar var ağzın açık kalır
elit bir yer siirt varakkaak da elit bir tadımızdırkaç beygir hocam çok elit insanlar sürüyo kesin çok pahalıdır

Yanlış cl karını evirip çevirip dövüp kuma getirince chadsiirtte yüzünü yıkamayı keşfedince chad smv oluyomuş doğru mu
Amına bile koyarızankaracel lerle vs girseniz kim alir biz bi 5 6 kisi falanız kesin sizi başka bi evrene mogluyoruz