uzun sevgilim

herson

herson

og lurker - sub 5
bir keresinde beden 180 boyunda bir sevgilim olmuştu. eğer bunu okuyorsanız az önce yanlışlıkla enter tuşuna bastım ve maalesef konunun devamını paylaştıktan sonra yazmak zorundayım. umarım bunu editlemek için sınır veya süre yoktur. Tamamen şansıma denk gelmişti, çok dolaylı yoldan ortak çevre sayesinde. Kız sevgilisi olsun istiyordu, ben o zamanlar şimdiden farklı bir haldeydim. Onun derdi sevgilim var diyebilmekti bende denk gelen fırsatı değerlendirdim. bir süre mesajlaşma faslından sonra buluşma ayarlandı ve ne göriyim, fraudlamama rağmen benden mininmum 4 parmak uzun. 1 ay süren bomboş ve awkvard bir ilişkinin ardından kendi gitti. Ben de zor dönemler deolduğum için normalde etkilenmeyeceğim bu olaydan etkilendim. O vakit hayatımın en zor dönemi başladı mental açıdan çok kötü oldum.

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: blackpillruinedmyli, Resistance., IlI and 1 other person
2
tüm günüm dershane yiyordu, tüm arkadaşlarımı kaybettim bir tane bile kalmadı. 1 günde çok sevdiğim 7 kişiyle düşman oldum. Üstüne bir de sınav işi çıktı ve kızın beni terk etmesi de bu dönemde oldu. Beni sevmemişti zaten, hiç sevgili gibi bir şey yaşamadık. O kısa süre sonra benim aksime kendinden 20 cm uzun birini buldu. O günlerin geçeceğine inanıyordum ve yüksek oranda geçti ama hala düzeltmem gereken şeyler var. Şans eseri uzun bir kızla olmanın da nasıl bir şey olduğunu görmüş oldum. yakında başka 1 kızı anlatacağım onunla çok uyumluyduk.

• So Sad
Reactions: stacyworshipper
bir keresinde beden 180 boyunda bir sevgilim olmuştu. eğer bunu okuyorsanız az önce yanlışlıkla enter tuşuna bastım ve maalesef konunun devamını paylaştıktan sonra yazmak zorundayım. umarım bunu editlemek için sınır veya süre yoktur. Tamamen şansıma denk gelmişti, çok dolaylı yoldan ortak çevre sayesinde. Kız sevgilisi olsun istiyordu, ben o zamanlar şimdiden farklı bir haldeydim. Onun derdi sevgilim var diyebilmekti bende denk gelen fırsatı değerlendirdim. bir süre mesajlaşma faslından sonra buluşma ayarlandı ve ne göriyim, fraudlamama rağmen benden mininmum 4 parmak uzun. 1 ay süren bomboş ve awkvard bir ilişkinin ardından kendi gitti. Ben de zor dönemler deolduğum için normalde etkilenmeyeceğim bu olaydan etkilendim. O vakit hayatımın en zor dönemi başladı mental açıdan çok kötü oldum.
Uzun mu diyon buna böyle 195 olacak ebrar karakurt olcak hubahub marsupilami