uzun süreli blast sonrası pct mi? cruise mu?

kullancı1998572619

kullancı1998572619

Silver
ben 2 sene blast cruise ve hcg (ilk blast olduğu için 12. haftadan itibaren felan kullanmayı düşünüyorum) ama sürekli hcg kullanımda vücüt duyarlı hale geliyormuş peptidtürkiyedeki oldheadler pct savunuyor kür içinde hcg kullanılmıyacağını söylüyor genel olarak.

Ne yapacağımıda çok bilmiyorum fikrinizide merak ediyorum çünkü ömür boyu trt kullanmak zorunda kalmak istemiyorum doğal olarak

2 sene blast cruise sonrasında pct yapabilirmiyim ? yoksa 1 yıl blast cruise sonrası pct ile biraz mola vererek tekrar cycle yapmak mı ?

@susisesi @maarda @salticaa1 @Trenmaxx1

• +1
Reactions: Serialsuicide, stacyworshipper, Deleted member 103712 and 1 other person
ben 2 sene blast cruise ve hcg (ilk blast olduğu için 12. haftadan itibaren felan kullanmayı düşünüyorum) ama sürekli hcg kullanımda vücüt duyarlı hale geliyormuş peptidtürkiyedeki oldheadler pct savunuyor kür içinde hcg kullanılmıyacağını söylüyor genel olarak.

Ne yapacağımıda çok bilmiyorum fikrinizide merak ediyorum çünkü ömür boyu trt kullanmak zorunda kalmak istemiyorum doğal olarak

2 sene blast cruise sonrasında pct yapabilirmiyim ? yoksa 1 yıl blast cruise sonrası pct ile biraz mola vererek tekrar cycle yapmak mı ?

5 sene blast yapıp yine pct yapabilirsin

• +1
Reactions: Serialsuicide, stacyworshipper, kullancı1998572619 and 1 other person

kür içinde hcg kullanılan birşey ama gittikçe dozu arttırman lazım orası doğru onun dısında cok bilgim yok pct hakkında

• +1
Reactions: kullancı1998572619
cruise knk "pct" yi roidleri tamamen bırakacağın zaman yap bence

• +1
Reactions: Serialsuicide, stacyworshipper, retawillfixme and 2 others
ne kaç iu hcg sizce başta

benim planım şöyle:
Testosteronu düşük bir dozda uzun ester olarak sürekli olarak kullanıp kısa ester aas lerle istediğim zamanlarda desteklemek.

Yani mesela şu an 100mg testosteron dekaonat kullanıyorum istersem giderim tren eklerim sonra bunu duruma göre ister 20 hafta ister 2 hafta kafama göre kullnabilirim.

Gerçi benim spor veya kas gibi bir hedefim yok o yüzden kişiden kişiye değişir.

Yani testosteronu hep baseline olarak cruizelayıp yanına bişeyler istediğim zamanda esnek bir şekilde ekleyebilmek istiyorum. Ki çok seyahat ettiğimden benim için özgürlük sağlıyo mesela 2-3 haftaya türkiye gelme ihtimalim var ama kesin değil uzun ester testo kanımda kalıcak ama tren mesela direkt kullanmayı bırakabilirim yanımda da ne iğne ne ilaç taşımam gerekir

• +1
Reactions: Deleted member 103712, Serialsuicide, stacyworshipper and 1 other person