uzun süreli roid kullanımı kalıcı hasar bırakır mı

swaggy

swaggy

faded than a ho'
peptidtrye soramıyorum yaşımdan dolayı
18ime kadar testo vurucam aralıksız pct yapmiycam (muhtemelen işler yolunda giderse)
eğer bu 3-4 sene boyunca hcg kullanmazsam ve düzenli olarak testo vurmaya devam edersem kısırlık ve ya taşakların kalıcı olarak shutdown olması gibi durumlarla karşılaşır mıyım
@maarda @Angutoid

• +1
Reactions: Angutoid, pashanimair, Auchelius and 1 other person
@szolliontaraelis
@ogrepilled

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
lh fsh duserse tasak kalıcı kuculuır hcg baslayıp kurun basında gititkce dozu yukseltki tasaklara infaz emri gelmesin

• +1
Reactions: pashanimair, swaggy and Auchelius
lh fsh duserse tasak kalıcı kuculuır hcg baslayıp kurun basında gititkce dozu yukseltki tasaklara infaz emri gelmesin
eylülün başında başlicam
roide başlayalı 2 hafta falan oluyo
küçüldü mü anlalamadım amk hiç

• +1
Reactions: auitistsurvior and pashanimair
18ime kadar testo vurucam aralıksız pct yapmiycam (muhtemelen işler yolunda giderse)
eğer bu 3-4 sene boyunca hcg kullanmazsam ve düzenli olarak testo vurmaya devam edersem kısırlık ve ya taşakların kalıcı olarak shutdown olması gibi durumlarla karşılaşır mıyım
@maarda @Angutoid
Arada bi git iç organlarına baktır sonra 18 olmadan gg olmada

• +1
Reactions: swaggy
@maarda @Angutoid
Uzun süreli kullanımda büyük ihtimalle evet

• +1
Reactions: swaggy
ya kanka kalıcı hasar bırakır mı kısmı sana kalmış tamamen gidip haftalık 1200mg tren basarsan tabi yarra yersin önemli olan burda güzel bi stack hasırlamak en önemli kısmı gh burda bence

herşeye başlamadan şu konuyu iyice oku https://looksmax.org/threads/the-truth-about-steroids-and-peptides-affecting-bones-height.1550764/

eğer paran varsa direkt bunu al vücüduna alıştırdıktan sonra igf1 ile destekliyebilirsin.

testesteron enantat al geç sustanon tren aklını hiç karıştırma

aromasin al

dht türevi bi tanede oral streoid al

eğer ghye verecek o kadar paran yoksa Hexarelin CJC-1295 DAC kombinasyonu

not: ben hiç roid basmadım benden çok daha bilgili arkadaşlar vardır benim fikrim bu

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and swaggy
ya kanka kalıcı hasar bırakır mı kısmı sana kalmış tamamen gidip haftalık 1200mg tren basarsan tabi yarra yersin önemli olan burda güzel bi stack hasırlamak en önemli kısmı gh burda bence

herşeye başlamadan şu konuyu iyice oku https://looksmax.org/threads/the-truth-about-steroids-and-peptides-affecting-bones-height.1550764/

eğer paran varsa direkt bunu al vücüduna alıştırdıktan sonra igf1 ile destekliyebilirsin.

testesteron enantat al geç sustanon tren aklını hiç karıştırma

aromasin al

dht türevi bi tanede oral streoid al

eğer ghye verecek o kadar paran yoksa Hexarelin CJC-1295 DAC kombinasyonu

not: ben hiç roid basmadım benden çok daha bilgili arkadaşlar vardır benim fikrim bu
şuan düz testo e basıyom zaten
proviron var
arimidex gircem
ascend için en önemki olan şey dediğin gibi hgh
6-7-8 iu arası bi dozla başlamayı düşünüyorum
5 ay her gün cycle 1 ay ara hgh için

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
hcg kullanmazsam
Haftalık 100 liradan ucuz btw

Ama büyük ihtimalle birşey olmaz yine de riske atmana gerek yok

• +1
Reactions: swaggy, Auchelius and Dathomirian Zabrak
Adam angtuoide bi şey soruyor angutoid likr atıp geçiyor lan baba gatekeepinge bak amınakoyım

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Trenmaxx1, Angutoid, swaggy and 4 others

Users who are viewing this thread

Back