vaad edemem dedi

herson

herson

sub 5
gene hevesim kursağımda kalıcak galiba amk. ilerisi olur mu diye sordum kesin bi şey vaad edemem dedi aqya. ama sohbetimiz sanki sevgiliymisiz gibi çok tuhaf bi durumun ortasında kaldım. nerdeyse 1 ay oldu tanisali daha ne kadar surucek aq

• JFL
Reactions: Naughty America, Gordon Freeman, stacyworshipper and 1 other person
Kesin bişey vaad edemem ne amk bilader tasak geçiyor senle cepte görüyor seni sende üzülüyorsun kaldırmayın şu foidlerin götünü kıza verdiğin ilgiyi kes

• +1
Reactions: dixetheel, herson, googlegemini and 8 others
over olmaya doğru gidiyosa ne var ne yok dürüstçe konuş olursa olur olmazsa olmaz en azından içinde kalmaz

• +1
Reactions: herson, Gordon Freeman, Serialsuicide and 2 others
belli ki ciddi dusunuyorsun kiz senin gibi dusunmuyor iletisimi kes uzun vadede senin icin kotu olur

• +1
Reactions: dixetheel, NoxInfernum, herson and 5 others
Yaw sikebilyosan sik ayrıl vermiyosa engelle oçu

• +1
Reactions: dixetheel, NoxInfernum, herson and 3 others
gene hevesim kursağımda kalıcak galiba amk. ilerisi olur mu diye sordum kesin bi şey vaad edemem dedi aqya. ama sohbetimiz sanki sevgiliymisiz gibi çok tuhaf bi durumun ortasında kaldım. nerdeyse 1 ay oldu tanisali daha ne kadar surucek aq
Kiz partinin genel baskani mi amk vaad edemem ne tassak geciyo senle

• JFL
  • +1
Reactions: dixetheel, herson, jsbera and 4 others
Kesin bişey vaad edemem ne amk bilader tasak geçiyor senle cepte görüyor seni sende üzülüyorsun kaldırmayın şu foidlerin götünü kıza verdiğin ilgiyi kes
over olmaya doğru gidiyosa ne var ne yok dürüstçe konuş olursa olur olmazsa olmaz en azından içinde kalmaz
belli ki ciddi dusunuyorsun kiz senin gibi dusunmuyor iletisimi kes uzun vadede senin icin kotu olur
Yaw sikebilyosan sik ayrıl vermiyosa engelle oçu
Kiz partinin genel baskani mi amk vaad edemem ne tassak geciyo senle
baba hepiniz haklisinizda amk mesela yatmadan once öptüm yazıyor ayara geliyorum en son 2 yil once kizlarla iletisimim oldu. beni siken bi orospu cocuguyla muhattap oldugum icin 3 ay depresyon 6 ay da düzelmekle ugrastim 15 ay falan surdu duzelmem. 2 aydir geri dondum kiz bakmaya sansina denk geldi o da böyle bi itlik yapiyor. birakmak da istemiyorum olsun istiyorum buraya güncelleme atıcam daha önce gotumu siktikleri icin bu sefer daha iyi mudahele edebilirim

• +1
Reactions: iwishiwastaller, EK0 and Serialsuicide
kız yakın arkadasimin zevgilisinin arkadasi. onlar 2 haftada sevgili olmustu amk

• JFL
Reactions: EK0
baba hepiniz haklisinizda amk mesela yatmadan once öptüm yazıyor ayara geliyorum en son 2 yil once kizlarla iletisimim oldu. beni siken bi orospu cocuguyla muhattap oldugum icin 3 ay depresyon 6 ay da düzelmekle ugrastim 15 ay falan surdu duzelmem. 2 aydir geri dondum kiz bakmaya sansina denk geldi o da böyle bi itlik yapiyor. birakmak da istemiyorum olsun istiyorum buraya güncelleme atıcam daha önce gotumu siktikleri icin bu sefer daha iyi mudahele edebilirim
lan zaten seninle tasak geçtiği için sana bi yandan olucakmış gibi hissettirip bi yandan olmiyacak gibi hissettiriyor seni belirsizlikte bırakıp manipüle ediyor kendine bağımlı yapıyor yeme amk bu numarayı başlangıç seviyesi manipülasyon bu , sizin flörtlüğün boku çıkmış kıza git adam akıllı de ya artık ilişkimize bi isim verelim yada muhattabı keselim de ben belirsizlik sevmiyorum falan de

• +1
Reactions: Serialsuicide, iwishiwastaller, dixetheel and 1 other person
Büyük ihtimalle yaşın küçük hepsi geliyo geçiyo ta ki o mtb gelene kadar orda yarra yiyon spoiler

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, herson, EK0 and 2 others
Büyük ihtimalle yaşın küçük hepsi geliyo geçiyo ta ki o mtb gelene kadar orda yarra yiyon spoiler
Tecrübeli olup senin gibi bilgisiz olan elemanlar yarıyor :)

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: herson, Topkra and meynet
172917

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, herson, velwetyy and 1 other person
  • JFL
  • +1
  • JFL
  • +1
o mtb 2024 te geldi yarragi yedim çok ağır yedim

• +1
Reactions: meynet